Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:500x||Drop:40%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hymm a może x100 staty zostają bez areny spoty zrobię na mapkach podkrece je delikatnie

Sam nie wiem czy wole kasowanie stat czy jednak nie. Może jednak x100-150 bez areny i reset stat będzie lepszy. Jak to nie wypali to zrobi się jakiś bez resetu stat ;)

Opublikowano

Siemka, wbijam się tam trochę w połowie rozmowy :D Od początku swej kariery grałem na masie serwerów w nasze kochane mu. Zauważyłem że jak staty zostają, po czasie max miesiąca, ilość graczy na serwerze maleje i to drastycznie, jedynie dobra reklama może podtrzymać ilość graczy na serwerze no i oczywiście pomoc "starych wyjadaczy" na serwerze, bo od nich także zależy ile graczy pojawi się w Lorenci ^^ Więc ja proponuje że staty się kasują po resie, zarazem mniej dzieciaków będzie na serwerze (choć i tak ich ilość w mu online jest bardzo ale to bardzo mała) 

Co do expa, proponuje max 150, łatwo nie może być, drop jakieś 25% nie więcej, wszystko od razu nie można mieć hehe.

Bardzo fajny pomysł aby wykasować arenę, i rozmieścić gdzieś na mapach spoty z potworkami, JESTEM ZA :D

Mam nadzieje że będzie to niezły serwer, bo od dłuższego czasu chodzi za mną MU, i chyba pora powrócić, a Globala se odpuszczę raczej, bo jak zobaczyłem "Season X" to już mi się odechciało, w sumie to po 6 już podziękowałem...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...