Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:500x||Drop:40%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

150 expa, staty zostają . bylo by idealnie :) 

problem ze skillem zauwazylem na DW , po kilku atakach nagle zachowanie jakby AGI spadło do zera, po chwili znów mozna wykonac 2 normalne ataki skillem i 3 juz freez.

super wersja, chwile potestowalem i teraz czekam tylko na official start ;)

zgodze się z kolegą Rajdowiec01, fajnie by było gdyby w sklepach na start słabe itemy ze sporym + , ale podstawowe, handel na serwerze by się przydał :)

Opublikowano

no ciekawe rozwiązanie, jestem za .

exp 100. staty zostaja

drop 30-40%

po rr zaczynamy od np.230lvl

na arenie moby od np. 1 rr ,2 rr itd.....

usuniecie skillów ze sklepów (lepiej samemu zbierać i sie troche namęczyć :)

tylko podstawowe sety i bronie w sklepach( musi być handel na serwerze)

mi się wydaje że takie opcję będą ciekawym rozwiązaniem

Pozdrawiam :)

Jak najbardziej zgadzam się z Rajdowcem. Spoty na Arenie tylko takie na niskie rr. Exp x100 i po resecie 230lvl. Słabe itemy w sklepach max np. Plate Set +2 lub +3 i jakieś Lighting Swordy+2. Dodać do tego stary dobry sezon 2 i mamy piękny serwer MU. Taki na jaki właśnie czekałem :) Mam nadzieję, że do końca października Admin zdąży ze startem :)

Opublikowano

Również zgadzam się z kolegą wyżej :)
Exp 100 lub 150, po resecie 230 - 200lvl, sklepy też niskie, bez skilli tych najbardziej użwanych, np flame dla dw i dla bk tylko sword ze skillem. Sety np plate/sphinx/spirit +3+4+l. No i ja też bym był za tym, żeby usunąć webshop albo dać jakieś ograniczenia na niego, żeby się chodziło na inwazje zabijać i szukać goldy bo to duuuuużo większa frajda niż poprostu wybieranie sobie jakie co się chce. Przynajmniej dla mnie :) I pt exp, żeby na pewno był dobrze ustawiony. A nie, solo 100 exp a w pt 5 osobowym idzie 2x wolniej. Bo to chyba najważniejsze podstawy :)

Opublikowano

Hmmm... Drop 20% to trochę mało, ale ok. Jakoś ujdzie. Ja osobiście bym wolał jakoś 30%. A co do Exp'a to idealnie. x100-150 to ani za szybkie, ani za wolne. A co do startu w sobotę to polecałbym w godzinach po południowych 17-18. Bo wtedy będzie chyba najwięcej osób mogło pograć :)

Jak dobrze pójdzie wystartujemy już w tą sobotę :) Ok to ustawiamy 150x staty zostaja drop jakies 20% czekam na dalsze opinie

Btw. Polecam też edytować w tytule i w informacji o serwerze exp i drop skoro jest już zmieniony :)

Opublikowano

Ten lvl po resecie bedzie skasowany robimy rr na stronie nie robcie rr u npc w lorencji zostanie on usuniety no to zmienie publikacje albo dam nowa to oficjalnie exp 150x vip 200? Drop 35% staty zostaja

Opublikowano

Przy expie 150x wbić max staty będzie ciężko podniose delikatnie poziom mobkow od lostower w górę w sklepie będą podstawowe itemy i skille dla postaci jutro rano zamieszczę oficjalną publikację servera

Opublikowano

Przy expie 150x wbić max staty będzie ciężko podniose delikatnie poziom mobkow od lostower w górę w sklepie będą podstawowe itemy i skille dla postaci jutro rano zamieszczę oficjalną publikację servera

A będą GRy? I czy jak będą to od którego rr? ;)

Opublikowano

50expa, bez rr(pvp) i będzie fajna zabawa, wtedy bedzie opłacało sie grać;d sklepy podstawowe tak jak pisali wyżej. A jak juz chcesz z resami na 100=150 expa to po resie niech bedzie 1lvl a nie 230.. bo to zal... albo inny pvp ze max 3rr i za kazdy 500pktow, bedzie czas na zbieranie odpowiednich itemow i robienie dobrego buildu na CS;p

Opublikowano

Staty mają się kasować ! W końcu powstanie s2, a ustawieniami zepsujecie stary season na którym gra się skończy po 2 tyg bo staty będa zostawać...

Exp 200-300x, staty kasowane 400/500 po resie, spoty na standardowych mapach po 8 moobów. Arena ma zostać pusta, jeżeli dodacie na niej spoty to gra zakończy się na afczeniu...Drop z wypadajek do max plate, sphinx, spirit, light plate +9 itp + jawele z BoH.

Ustawienia idealne.

Jeśli mnie posłuchacie będziecie mieli duża ilość graczy na serwerze + dobra reklama = 100ppl+ ONLINE

Opublikowano

Niee, jak staty zostają to po resie musi być conajmniej 200 level, a nie 1 bo inaczej po 1 resie na 200 lvlu mamy już 3000 pkt. To już icarus izi.
A jak po resie 1 lvl to zeby sie kasowaly staty, a ten webshop to jak dla mnie psuje rozgrywke.

Opublikowano

Bedzie 150x staty zostaja normalnie 1lvl +jakies 5 crd za rr przy 70-80 resie GR

Dla mnie dobrze jest jak po rr jest 1 lvl i staty się kasują i tak samo dobrze, jak zaczyna się po rr ok. 250lv i staty zostają. Ale myśląc logicznie dobrze by było od 1 lvl i staty się kasują, bo ciężko o max staty. W każdym razie na każdym z tych zestawień mógłbym pograć :)

Opublikowano

Ok zrobimy staty kasowane exp 250x za rr 500pkt mg/dl 550 to wtedy dobrym rozwiązaniem będzie crd za rr bez GR

Ale jak nie będzie GR to żeby był jakiś nielimitowany rr. Ale i tak lepiej, żeby były GR wg mnie ;/

Opublikowano

Pomysł z kasowaniem statów super, nudne by to było jakby staty zostawaly. Jak czytam to narazie spoko wszystko, popieram kolege który mówił żeby usunąć arene i porozmieszczać spoty na mapach, dodać ich trochę więcej i bedzie ciekawiej, gra zostanie wykorzystana w 100% a nie ograniczy sie do trzech map - lorencia, devias i arena. z Bohow jevele super sprawa, wiadomo nie z każdego. wypadajki to sety do plate +9, za BC np paczka kamieni. Nie wolno zapominać o goldach, nie mogą byc za słabe zeby exelenty na prawde miały wartość.  

Czekam z niecierpliwością na startarrow-10x10.png

Snopi

Opublikowano

Będzie nielimitowany rr ale jak by byl gr to na ktorym rr? Prz kasowanych statach maxy osiagniesz na 300 lvl xD lepszym rozwiazaniem będzie crd za rr niz GR

Ale z GRami będzie większy sens. GR np. od 100-150 coś koło tego może :) A po GR np. 10k stat do rozdania. Po 2 GR też tylko 10k stat i byłoby chyba dobrze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...