Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwe Ukrainki

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię żeby takie coś ci się przydarzyło bo jaki przychlast by się chwalił na forum o tym że przeleciał Ukrainkę no ale jak już jesteśmy w tym temacie to możliwe że ty jej się podobałeś.

gdybym miał się chwalić każdą erotyczną przygodą to musieliby zrobić oddzielny dział na forum

ogólnie mam taką nature że gdy tylko zobacze jakąś dupe w leginsach lub jakieś walory to mój olbrzym dostaje szału

być może niektóre kobiety mają tak samo że lubią spontaniczny sex z obcym

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

gdybym miał się chwalić każdą erotyczną przygodą to musieliby zrobić oddzielny dział na forum

ogólnie mam taką nature że gdy tylko zobacze jakąś dupe w leginsach lub jakieś walory to mój olbrzym dostaje szału

Najczęściej tak jest, że kto dużo mówi, ten mało rucha.  :yay:

Opublikowano

Ale stary kogo to interesuje ? ruchaj kogo chcesz, twoja sprawa. Rozumiem pochwalić się kolegom ale na publiczne forum ? xD serio ? 

I tak zapewne jest tak jak Exile mówi  :v

xD 

Opublikowano

Ale stary kogo to interesuje ? ruchaj kogo chcesz, twoja sprawa. Rozumiem pochwalić się kolegom ale na publiczne forum ? xD serio ?

I tak zapewne jest tak jak Exile mówi :v

nie zrozumiałeś treści tematu

pytam o mentalność Ukrainek

Ty przeczytałeś tylko bara bara i kiełbie we łbie <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie zrozumiałeś treści tematu

pytam o mentalność Ukrainek

Ty przeczytałeś tylko bara bara i kiełbie we łbie <3

Przyjmijmy że masz racje, ale interesuje mnie również dlaczego uważasz, że wszystkie Ukrainki są takie same skoro "niby" zaliczyłeś tylko jedną. Hm ? Tak samo jakbym w Rosji widział jednogo Pijaka i bym powiedział, że jest to kraj alkoholików. Zresztą ja nie wiem, po jaką cholerę ja dyskutuje na ten temat, przecież ten temat jest beznadziejny xD 

xD 

Opublikowano

I tak zapewne jest tak jak Exile mówi  :v

Przecież on nie ma kolegów, no chyba, że w metinie

805491408806070489277.png

Opublikowano

Niezła gówno historia. xD 

ktoś z Was spotkał już jakieś imigrantki lub zna kogoś takiego
oni mają taką mentalność że szybko nawiązują znajomości itd?

Nie, nie spotkałam żadnego imigranta / imigrantki. I wydaje mi się, ze to, czy szybko nawiązują znajomości to zależy od człowieka, nie narodowości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...