Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]Privatewars S1+S2

Kujonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 czy 20 technikow , kazdy dostaje swoje zadania , a ostatni testuje i laczy te pliki w calosc plus optymalizacja , wiec to gora 2 miesiace pracy dokladnej :)

Ale to trzeba chciec w innym wypadku prywatne serwery wolne sa po prostu do bani i nie warto na nich grac , a jedynie szybkie sie sprawdzaja , gdzie liczy sie reakcja plus technika gry :)

Jak niegdys infernal wars byl idealny do grania tak teraz jest ciezki i nie idzie na nim grac , ani patrzec na grafike , a wszystko przez Anonymous i Acta piep... ;/

Tam w 2009 mialem swoje walki slynne 1 vs 40 , gdzie do dzis pamietaja mnie gracze z tamtejszej topki i jak mnie widza sie obawiaja i mam mase wiadomosci :D

Ale za to szanuje tamtejszych graczy , bo jak bylem offline przestawali atakowac czego Polacy nie maja w sobie tej kultury calej... ;/

Tak samo ja widzialem ktos nie reaguje na moje ataki to zaprzestaje i w efekcie wypracowalem sobie marke i szacunek.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...