Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netil - gra RPG 3D

Gość TermalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@damian1920

O silnikach zdanie mam raczej podobne, acz istnieją silniki, których używanie nie poniża nas, lecz pokazuje, iż w grę włożylismy dużo pracy.Ogólnie, ciekaw jestem, jaką ty grę bys zrobil.

PS. Watpię, abys był w stanie napisać choć silnik

Masz rację nie napisałbym silnik'a ale co innego z grą oczywiście nie mówię o czymś wspaniałym ale zawsze coś... ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

WItam, myślę że twoja gra może mieć duży potencjał marketingowy. Aktualnie pracuję nad projektem platformy z grami (coś jak steam). Chciałbym  ci zaproponować mozliwość sprzedaży twojej gry na tejże platformie. Jeśli jesteś chętny lub potrzebujesz więcej info zapraszam na skype mistrz461

Opublikowano

WItam, myślę że twoja gra może mieć duży potencjał marketingowy. Aktualnie pracuję nad projektem platformy z grami (coś jak steam). Chciałbym  ci zaproponować mozliwość sprzedaży twojej gry na tejże platformie. Jeśli jesteś chętny lub potrzebujesz więcej info zapraszam na skype mistrz461

Witam,

zacznijmy od tego co ty oferujesz za wstawienie takowej gry no chyba nic za darmo muszą być jakieś zyski gdyby gra w przyszłości była płatna i w jaki sposób będziesz ją ,, chronił '' przed piraceniem. Sam tworzę od kilku miesięcy platformę gier więc wiem co piszę.

Opublikowano

Witam,

zacznijmy od tego co ty oferujesz za wstawienie takowej gry no chyba nic za darmo muszą być jakieś zyski gdyby gra w przyszłości była płatna i w jaki sposób będziesz ją ,, chronił '' przed piraceniem. Sam tworzę od kilku miesięcy platformę gier więc wiem co piszę.

Cześć,

Nie mam zamiaru wprowadzać mojej gry na żadną z platform. Grę zrobiłem tylko dlatego, że miałem trochę czasu wolnego i mi się nudziło 

Opublikowano

Śmierdzi mi tu metinem­

Gdzie tu widzisz metina?

Tą grę sam tworzyłem na podstawie swojej wyobraźni lub innych gier, ale nic z metinem ta gra nie ma

Opublikowano

Ładnie ładnie, rozbuduj tę gierkę, dodaj więcej przeciwników, ciekawe questy i gierka na pewno znajdzie swoich odbiorców ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...