Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzależnienie Od Internetu, Zagłosuj ! [Badanie Uzależnień]

Uzależnienie od interetu - tak czy nie ?  

382 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? uzale?niony od internetu ?

• Tak, nie mog? si? bez niego obej??.
    • Nie, wszystko w porz?dku.
  2. 2. Ile czasu sp?dzasz w sieci ?

3. 3. Czy czujesz jakie? zmiany w twoim ?yciu ?

• Tak, coraz bardziej staj? si? zamkni?ty w sobie, trac? kontakty ze znajomymi.
    • Tak, zaniedbuj? swoje obowi?zki, zaniedbuj? nauk? itp.
    • Tak, inne powody [jakie ? - Napisz w po?cie]
    • Nie, moje zycie jest takie jakie by?o.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wam powiem że idzie lato , czas odejść od kompa i iść sie przewietrzyć (w tym także ja )

u mnie jest tak

zimą jestem uzależniony

latem nie :D

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

łe tam, lepiej na rower wyjśc niz na kompie siedzieć. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Lol;)

1. Codziennie siedze ;P

2. Różnie zależy co się dzieje na dworq ;dJak pacha na dworze to siedze przed kompem jesli sie cos dzieje to mnie nie widac kilka godzin w domu ;d

3. Nie.

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Ja powiem że JESTEM uzależniony od PC ale nie od neta ale to z internetu z 3 przedmiotów z 2 mam 4+ ^^ dziwne, że z W-F z 2 mam 4+ <lol>

Dla mnie komputer przyniósł korzyści i straty skorzystałem nieco na ocenach ale lekcji nie robię ^^ i tak mi nie sprawdzają i przy PC w wakacje siedzę od 7-23 przy PC wiec NO LIFE =}

Ale ogólnie czasem se wyjdę na dwór sobie piłkę pokopie i takie tam i żeby nie cały czas siedzieć przy PC sobie ustaliłem że w dni robocze siedzę only od 17 a w weekendy norma i jakoś leci ;/

@Offtop

Ile osób pisze "se" zamiast "Sobie"??

Ja w swoim poście poprawiłem 2 błędy A W SŁOWNIKU NIEMA SŁOWA "SE" :)

userbarwb.png
Opublikowano

hehehe co Przyjde do Wujka to : "Czesc Narkoman ," "jak tam lvl" , lub "Ty taki sam narkoman jak moj: :D niemoge , a co do ankiety . Wszystko Jest git . Rodzice mowia ze mam skrzywienie od komputera ( to nieprawda) , nie bola mnie oczy siedze wiecej niz 3-4 czasami po 6-8 zalezy czy rodzice sa :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ankieta zakończona... oto wyniki ( prezentacja MS power point )

http://www.speedyshare.com/files/23018226/Uzale_nienie_od_internetu_Ankieta_for_MPC.pptx

Skan:

http://www.virustotal.com/analisis/6b93c10aa4404f2fdfa4da4c5d7ef41c8bac644bfb350d9a4295a69c04c2b964-1276872211

jestes socjologiem?

Opublikowano

Uzależniony nie jestem, ale spędzam przy nim na prawdę dużo czasu z powodu wolnego czasu. Na ogół wychodzę z kumplami gdzieś, albo na jakieś dodatkowe zajęcia typu: tenis, golf.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

U mnie komputer chodzi cały czas.Bo to coś ściągam lub bot w grze chodzi.A siedzieć to siedzi wtedy, gdy mam coś do zrobienia.Teraz siedzę dłużej bo oglądam seriale :).

Opublikowano

I <3 Internet.

Jestem uzależniona i nie ubolewam nad tym ^_^ I nie rozumiem co piszecie, że od kompa jesteście a od internetu nie. To co wy w Simsy gracie? :D

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Myślę że nie jestem uzależniony od Internetu. Ale ciężko by było latać np. do biblioteki po materiały na wypracowanie :P

Na Kompie siedzę długo tylko w zimę bo wtedy nie mam za bardzo co do roboty i potrafię wtedy siedzieć po 10h :P

(niestety zima właśnie przed nami) W lato to wchodzę na godzinkę zobaczyć co się dzieje resztę czasu spędzam poza domem.

Uzależniony na pewno byłem jakieś dwa lata temu ale się od tego oderwałem.

"Bądź człowiekiem a ludzie będą cie szanować."

Opublikowano

Nie jestem uzależniony, korzystam tyle ile potrzebuje, czyli nauka, MPC, czasami zagram w coś. Na dworze lub z książką w nosie czas płynie wolniej, można rozkoszowac się wieczorem ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...