Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Pierwszy skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież bol ma najlepszy orbwalker (sacr)

Tia ma najlepszy chyba chodziło mu o to gówno z L#. Orbwalker EB jest z L#-owego SDK, więc pownien być decent, ale jednak nie jest

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tia ma najlepszy chyba chodziło mu o to gówno z L#. Orbwalker EB jest z L#-owego SDK, więc pownien być decent, ale jednak nie jest

Patrząc na to jak wiele osób czeka na L# i gardzi/nie chce grać na BoLu, to chyba świadczy o czymś, że L# jest w czymś lepszy niżeli BoL. Osiągnęłem dużo wyższą dywizję na L# niżeli na BoLu to druga sprawa. Te obrzydliwe zielony errory w grze, że COŚ jest nie tak vs compiling error, który informuje, że skrypt jest outdated = kto wygrywa? proste, że L#.

Nie widzę żadnych plusów BoLa, gdy ma się możliwość gry na L#. 

Jak jeszcze BoL miał tego Enforcevipa i było możliwe grać na każdym skrypcie (w tym płatnych), to jedynie płatne skrypty były godne polecenia.

Opublikowano

Patrząc na to jak wiele osób czeka na L# i gardzi/nie chce grać na BoLu, to chyba świadczy o czymś, że L# jest w czymś lepszy niżeli BoL. Osiągnęłem dużo wyższą dywizję na L# niżeli na BoLu to druga sprawa. Te obrzydliwe zielony errory w grze, że COŚ jest nie tak vs compiling error, który informuje, że skrypt jest outdated = kto wygrywa? proste, że L#.

Jak jeszcze BoL miał tego Enforcevipa i było możliwe grać na każdym skrypcie (w tym płatnych), to jedynie płatne skrypty były godne polecenia.

A do jakiej dywizji doszedłeś na bolu?

Opublikowano

sam gram na sharpie, ale #Evade i Ezevadee nie umywa się do Evadee tak samo z orbwalkerem L# i sac :r

Opublikowano

Ja wole L# ze względu na łatiwejszą i szybszą obsługe i ciągłe errory bola i bugsplaty. Pwiem jednak że Kite machine kalista i Sac:r to są skrypty których nikt nie podrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...