Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Pierwszy skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I ten loader zajebany wizualnie z L# xD Wkońcu to EloBuddy wyszło, jeszcze poczekać na quality skrypcioszki i można śmigać. A jak z supportem Lua? 

Opublikowano

Powiecie dlaczego mi injectuje ;/ ?

zamknij sie w koncu. Nie bylo oficjalnego release to nie sraj zarem ze ci nie dziala. Wejdzie auth to byle gowniak nie bedzie uzywal pokroju ciebie co nie potrafi skryptow instalowac.

Opublikowano

zamknij sie w koncu. Nie bylo oficjalnego release to nie sraj zarem ze ci nie dziala. Wejdzie auth to byle gowniak nie bedzie uzywal pokroju ciebie co nie potrafi skryptow instalowac.

xDDDD po prostu mi nie dzialalo ... juz dziala ale jak injectuje to jakis blad kumsaz czacze?

Opublikowano

xDDDD po prostu mi nie dzialalo ... juz dziala ale jak injectuje to jakis blad kumsaz czacze?

Ty serio koleś taki tępy jesteś, czy udajesz? Nie było oficjalnego release to jak ma Ci idealnie popierdalać?

Zbanujcie go, bo nie wytrzymam  :v 

Opublikowano

Rafen typie powiem ci tak nie znam sie nie patrzylem na ostatnie posty ... dobra a powiesz mi jak to naprawic ? :v Co zrobic ?  :v http://scr.hu/8jqf/dbxo3

przestań w końcu spamowac nerwowy 12 latku, poczekaj aż oficjalnie wyjdzie wtedy płacz z problemami, a no tak auth pewnie nie będziesz miał.

Orbwalker na kaliscie to niesamowity syf

jak ma być dobry skoro programu nie ma oficjalnie jeszcze? -.- ludzie poczekajcie aż wyjdzie normalnie a nie spamujecie jak bana 12 latków typu " OMG NIE DZIAŁA NIE DZIAŁA A JESZCZE NAWET NIE MA " ehh. co z wami jest nie tak?

poczekajcie te kilka godzin i wtedy narzekajcie, typowa cebulandia coś za darmo to jeszcze narzekanie

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Drogi idioto Ulalal, nie rozumiesz, że nie było OFICJALNEGO RELASE, tylko oni mają znajomości, bądź sypnęli kasą, dlatego im działa wszytko i śmiga lub po prostu SAMI SOBIE PORADZILI? Dziwię się, że nikt ci jeszcze warna za spam nie wlepił. Poza tym pewnie będzie trzeba mieć auth'a, którego nie masz.

EloBuddy i tak będzie do 3 dni crashować. Ciekaw jestem jakości skryptów.

Przepraszam :_:  

Opublikowano

Jak na razie nie jest potrzebne nigdzie konto, ale do czasu. Ludzie porobią po kilkadziesiąt addonów do champów i EB będzie płatne jak już będzie stabilne. Ale imo taniej bo tylko 10$/3months - taka podobno cena ma być.

Testowałem jak na razie Kalistę to działa prawie perfect.

Prawie, bo popsuta jest opcja harrassu z E (jeśli mogę dobić miniona z E i enemy ma stacka to skrypt użyje E). Mianowicie potrafi uzyć E na enemy przy 1 stacku, mimo, że nie uderzaliśmy miniona, więc cd nie spada.

RengarBuddy ma słaby orbwalking (nie wiem czy to wina skryptu czy ogólnie EB) ale strasznie anuluje te autoataki itp. Słabo działa ten orbwalking na nim, niczym ten rakowy orbwalk z BoLa.

Góra miesiąc i będzie jechanka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...