Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

18.09.2015 - Dodano nową skrzynię!

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[18.09.2015] - Dodano skrzynkę Shadow Case

Jej aktualna cena wynosi ~10€

Jakie skiny zawiera? Lista poniżej

Dwie Beretty | Dualing Dragons
FAMAS | Survivor Z
Glock-18 | Wraiths
MAC-10 | Rangeen
MAG-7 | Cobalt Core
SCAR-20 | Green Marine
XM1014 | Scumbria
Galil AR | Stone Cold
M249 | Nebula Crusader
MP7 | Special Delivery
P250 | Wingshot
AK-47 | Frontside Misty
G3SG1 | Flux
SSG 08 | Big Iron
M4A1-S | Golden Coil
USP-S | Kill Confirmed
or the Exceedingly Rare Shadow Daggers!

Poniżej filmik z prezentacja noży, które przypominają sztylety ninjy xD

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

­Nom nom... Szczerze to nie spodziewałem się że będzie coś innego niż kosa. Fajnie się prezentują te sztylety, ciekawe jak się nimi gra.. :v

Opublikowano

No s**t sherlock nawet już jedną sprzedałem nie ma to jak 8 € za free :D  Ogółem tylko dla mnie 3/4 z tej skrzynki łącznie z nożami to tandeta. Dodać sztylety zamiast noża... Ogółem tylko ten usp famas i p250 się nadają ewentualnie m4 reszta to dni i kicz.

Opublikowano

Sztylety jak koziki z metka xD

Fajna aktualizacja, mi tam się koska podoba, raczej jest ona zrobiona "dla zabawy" :D

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

I po co nowe skrzynki? Mogli by dać większy % na dropnięcie skrzyni, w cs mam przegrane w przyblizeniu 200h a tylko 2 chrome 1 i breakout mi dropnął... tylko p250,ak nawet fajny,usp,famas się nadają, nowa moda jest CS GO = METIN

graphic.png

Opublikowano

Najpierw zjebany falchion, a teraz sztyleciki. Maczeta gks'su będzie następna? Volvo się nie popisało. A co du #UP to skrzynki dobrze dropią ja wydropiłem przez 600h około 50 jak nie więcej.

Opublikowano

Tylko AK i galil ładne :v

Co do noży jednym się podoba innym nie. Jak się komuś nie podoba to jego sprawa, dropnie to sprzeda/wymieni ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tylko AK i galil ładne :v

Co do noży jednym się podoba innym nie. Jak się komuś nie podoba to jego sprawa, dropnie to sprzeda/wymieni ...

Tu nie chodzi o to że komuś się podoba czy nie. To są sztylety nie noże tego nie powinno być. Równie dobrze kolejny może być miecz.

Opublikowano

Najpierw zjebany falchion, a teraz sztyleciki. Maczeta gks'su będzie następna? Volvo się nie popisało. A co du #UP to skrzynki dobrze dropią ja wydropiłem przez 600h około 50 jak nie więcej.

No właśnie nie dropią, miałem 1 konto z 400h i tylko 3 skrzynki przez calą gre mi dropło...

graphic.png

Opublikowano

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że prawie nic nie dropisz. Ja po zaledwie 120h nadropiłem ze 20 skrzynek. Same breakouty, phoenixy, chromy i raz CS GO Weapon case. Tak swoją drogą to nie rozumiem tego hejtu na sztylety :P

Opublikowano

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że prawie nic nie dropisz. Ja po zaledwie 120h nadropiłem ze 20 skrzynek. Same breakouty, phoenixy, chromy i raz CS GO Weapon case. Tak swoją drogą to nie rozumiem tego hejtu na sztylety :P

No to jednak uwierz mam 29 skrzyń z czego 2 są moje, reszta od kolegów bo zbędne dla nich, gram na serwerach codziennie 1vs1 po kilka map(są tam dropy) turnieje, i tylko 2 skrzynie z 180h, nie wspominając o skinach z lv#

graphic.png

Opublikowano

W następnej skrzynce możemy spodziewać się jakiegoś miecza..  xD  xD  xD

Ja to bym łuk dodał na miejscu valve dobra celność ze strzał mały rozrzut ...

zje bane te sztylety 

Opublikowano

Valve przesadza z tymi nowościami. Tak jak zepsucie M4A1-S -,- 

Foch szybko przejdzie. Tak samo jak zmniejszyli liczbę nabojów w magazynku do Tec-9. :P

Opublikowano

Śmieszna sprawa z tymi kosami. Jak tak dalej pójdzie to w cs'ie zawitają topory/katany/miecze świetlne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...