Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@pRiMek kurwa typie nie znasz nikogo więc nie mów że nie palił nikt...

Autor tematu zapewne nie będzie tym handlował tylko dla siebie żeby nie bulić 30zł. Jeśli chodzi o źrenice to przecież można powiedzieć że się nie wyspałeś czy jakąś ściemę walnąć a jak nie to są krople visine po chwili masz normalne oczy :) Czytałem teraz na Wikipedii "osoby które zaczęły palić marihuanę przed 17 rokiem życia, są 3,5 raza bardziej narażone na podjęcie prób samobójczych w przyszłości niż osoby, które zaczęły palić później" ciekawe :> U mnie zioło jest bardziej powszechne niż alko jak to ktoś tam nawinął " o to chodzi wolę coś skręcić niż najebany chodzić".

Opublikowano

@pRiMek kurwa typie nie znasz nikogo więc nie mów że nie palił nikt...

Autor tematu zapewne nie będzie tym handlował tylko dla siebie żeby nie bulić 30zł. Jeśli chodzi o źrenice to przecież można powiedzieć że się nie wyspałeś czy jakąś ściemę walnąć a jak nie to są krople visine po chwili masz normalne oczy :) Czytałem teraz na Wikipedii "osoby które zaczęły palić marihuanę przed 17 rokiem życia, są 3,5 raza bardziej narażone na podjęcie prób samobójczych w przyszłości niż osoby, które zaczęły palić później" ciekawe :> U mnie zioło jest bardziej powszechne niż alko jak to ktoś tam nawinął " o to chodzi wolę coś skręcić niż najebany chodzić".

30?;o To ktos Cie niezle okrada xD 20 za pol giecika ;)

Osobiscie uwazam ze palenie jest lepsze od %... jeszcze nigdy sie nie spotkalem, ze po paleniu ktos sie klocil :) Poprostu pelen chillout ;]

Opublikowano

30zł jest cała sztuka a połówka 15zł więc najpierw pomyśl potem pisz jak ty kupujesz za 20zł pół to chyba ciebie ktoś jebie z hajsu :)

Opublikowano

Hehe, zrobili sie maniacy maryŚki ;)

I niezły spam też. Nie wiem czy kokosz to zalegalizuje xD

Zabijacie mnie po prostu, tacy obeznani w tym, że szok :P

Opublikowano

30?;o To ktos Cie niezle okrada xD 20 za pol giecika ;)

Osobiscie uwazam ze palenie jest lepsze od %... jeszcze nigdy sie nie spotkalem, ze po paleniu ktos sie klocil :) Poprostu pelen chillout ;]

30zł jest cała sztuka a połówka 15zł więc najpierw pomyśl potem pisz jak ty kupujesz za 20zł pół to chyba ciebie ktoś jebie z hajsu :)

Dobre to było chłopaki :D, u mnie jest po 30zł polska natura, 35zł holandia za torbę

2006-2010

Opublikowano

U mnie 20 za sztuke, od zawsze bylo dosc tanio, ja osobiscie palilem z 5 razy w zyciu, nie przypasilo mi moze dlatego ze nie pale nic :D, wole alko.

everythingfou - sprawdź to.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

co wy pierdolicie przeciesz nasiona mozna miec w domu legalnie a po 2 marihuane w polsce mozna sadzic ale tylko do robienia z niej lin lub koszyków prawie nie zawiera THC tylko trzeba miec zezwolenie np od burmistrza miasta jesli chodzi o szpan . marihuane mozna sadzic ale tylko do 3 cm a po za tym 13 lat zapomnij marihuana jedna z najbardziej wymagających roślin zalezy od gatunku ale więkrzość .

Kliknij a Może Spełnią Się Twoje Trzy Życzenia

Dasz + Dasz - Huj Mnie To Obchodzi

Opublikowano

Heh wgle co to za kozacy co palą i chwala sie po calym necie wlasnie to jest sekret jarania nikt tym nie szpanuje tylko w dobrej ekipie sie chiloutuje ... nawet zrymowalem ... co to zaruznica czy za 30 zl za torbę czy 20 zl wazne zeby bylo ten co pali bendzie palił ... Pzdr dla braci i sióstr

Kliknij a Może Spełnią Się Twoje Trzy Życzenia

Dasz + Dasz - Huj Mnie To Obchodzi

Opublikowano

Kupujesz kilka gramow od dilera i prosisz od nasiona daje ci pelno . Albo kupujesz baga 3.5 grama bush hashu i masz w nim pelno ziarenek .

Ziarna mozesz sadzic wewnatrz lub na zewnatrz .

Zewnetrzne sa najlepsze lecz nie na polska pogode z dobrego krzaka wyciagniesz do 150 gram czystes marihuany przy zajebistej plantacji co ci sie nie uda = Lampa + Pokoj .

Nie ukryjesz plantacji przed rodzicami :

Sadzisz krzaka rosnie miesiac , po tygodniu mozesz poobcinac kilka listkow ugotowac potem zjesc albo zrobic hasz z nich i miec chwilke highu. Do 2 miechow powinienes miec drzewko 1.5 metra scinasz go i wieszasz do gory nogami od sufitu przy dobrych lampach az obeschnie. Obcinasz z niego takie grube peki i do worka :) z lisci mielisz je na pyl potem ten pyl zaprasowujesz zelazkiem na kostki i masz haszysz .

3.5 grama dobrego jarania w irlandii kosztuje 50 euro ale od dobrych ludzi kupisz za 20 - 30 .

Pamietaj nie palic mieszanek i zadnych dopalaczy :) Skrety sa slabe dobre wiadro i po sprawie :)

Jak jeszcze jakies pytania dotyczace hodowli pisz do mnie ^^

Zapomnialem ze taki krzak 2 tygodniowy tak pachnie ze nie ukryje sie w domu :P

A btw uwierzcie mi chlopaki ze z holandii w polsce gowno papalicie bo to fake jest.

Najlepsze jaranie u nas to najgorsze w holandii . Znam kilku ciezkich palaczy ktorzy pojechali do holandii i po jednym skrecie mieli duze problemy .

Nie bojcie sie palic bo czysta marihuana ma tylko skutki lecznicze jej mixy jebia na banie . A po dopalaczach ma sie takie schizy ze mozna sie zabic dla zabawy . Nie jarac samemu bo to zal .

Ktos pisal o zrenicach jarasz i po 5 min masz normalne oczy . Jesli nie przesadzisz nawet twarzy nie bedziesz mial bladej i bedzie ok . Ludzie jaraja w szkole mozna i przy rodzicach jak sie umisz opanowac nikt sie nie kapnie. Chociarz w szkole nie polecam ....

Widze ze energy wam to all opisal ja to potwierdze w 100 % .

Palenie czystej marihuany to kultura a alkohol i fajki to bagno tak samo kazdy inny narkotyk obok thc.

Jak powiedzial nie uzaleznia nie robi problemow ani krzywdy . Chociarz energy nie wiem czy jarales nie wnikam skad wiedza ale po okropnym jaraniu mozna miec schizy ale to zaadko . Bania trzyma np mnie tylko 30 min potem godzina sennosci i spokoju glod i spragnienie .

wakow9.png
Opublikowano

Górnictwo!

Btw. Źrenice to ŻADEN problem, bo tego nie widać. Czerwone oczy to inna sprawa. Mi nawet krople nie pomagają.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

musisz miec kogos znajomego co ma, lub zamowic z holandi za 40euro nasiono "mutant" i po 3-4miesiacach masz okolo 700g towaru;p

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Cały temat to jeden wielki dowcip ;D Gość ma 13 lat i sobie ubzdurał że może konopie w domu bez odpowiedniego sprzetu hodować. Suuuuuper

po 2-3 wdeszkach bym się nadal trzymał nie jestem slaby <- Tym mnie zniszczyłeś, po 2 -3 buchach mało kogo weźmie.

238626.jpg]
Opublikowano

Niech będzie może autor ma 13lat ale przynajmniej chce spróbować maryche ,a nie tak jak wy zazdrościcie mu... i tyle

Opublikowano

Cały temat to jeden wielki dowcip ;D Gość ma 13 lat i sobie ubzdurał że może konopie w domu bez odpowiedniego sprzetu hodować. Suuuuuper

po 2-3 wdeszkach bym się nadal trzymał nie jestem slaby <- Tym mnie zniszczyłeś, po 2 -3 buchach mało kogo weźmie.

Uwierz mi że są takie kozaki że nawet przepaleni goście padają po 2-3 wiaderkach.

Ale to pewnie chemia.

Niech będzie może autor ma 13lat ale przynajmniej chce spróbować maryche ,a nie tak jak wy zazdrościcie mu... i tyle

Że czego mu zazdrościmy?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

@up może choćby tego ,że ma kase na ganje?

Mamy mu zazdrościć że ma kase na trawe?

Ty jakiś śmieszny jesteś, hajs nigdy nie jest trudno ogarnąć.

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...