Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, dość dawno temu zainteresował mnie temat marihuany ale dopiero tera se o nim przypomniałem i proszę o nie pisanie bezsensownych postów tylko chciałbym dostać dokładniejsza ODP. (:

A dokładniej chodzi mi o to skąd wziąć jej nasiona bo to chyba jest najtrudniejsze no jeszcze ukryć przed rodzicami :P

Opublikowano

13 lat i zakładasz plantację?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

dziś dzieci szybko dorastają :(

@Edit

Wilku93 widzę że ten serwis jest zaufany tylko dokładniej w jakiej zakładce polecasz marihune? Tak dokładniej?

@Xanter

Ty prowokujesz mnie do spamu i sam sobie nabijasz posty napisałem że proszę bez bezsensownych odpowiedzi WIEM WIEM ludzie maja w naturze się kłócić, ale ja nie :)

@Barbec_PL

I kolejny SPAM :(

@Barbec_PL#2

Ja o marihuanie wpadłem na pomysł już w wieku 12 lat...Zaprzestałem o tym myśleć ponieważ nie wiedziałem skąd wziąć i...Wszystko jest dla ludzi ... :)

@Wilku93

A jaki rodzaj rośnie najszybciej?Bo miejsce do hodowli to ja mam oczywiście poza domem i mało kto je zna ;o

@Zabijaka94

po 2-3 wdeszkach bym się nadal trzymał nie jestem slaby dałbym koledze to by się"rozpłynął"jak czekolada... no i marihuana jest lekkim narkotykiem... i ja nie chce nałogowo palić tylko próbuje wszystko po trochu ...A i jednak jak zapale to zrobię se zdjęcie z dedykacją dla CB :)

@Iroko~~

Mnie nikt nie namawiał i świat nie zchodzi na psy i mowie 2x raz ja nie chce nałogowo palić tylko próbuje ... OMG :)

Opublikowano

dziś dzieci szybko dorastają :(

aha, czyli za parę lat zobaczymy 7letnich dilerów na ulicach.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up

na to wychodzi ^^

@topic

człowieku weź się puknij w swą małą główkę i pomyśl logiczne, wpadasz na genialny pomysł sadzenia marihuany...czy to normalne? to może ja idąc ulicą wpadnę na podobnie genialny i chce obrabować ING Bank o_O czy to normalne?

Opublikowano

To jego sprawa co robi, pamiętaj jedno, jak wpadniesz masz usrane życie do końca. Za samo posiadanie do 3 lat, hodowla i dilerka podpada do 10 lat pozbawienia wolności, jeśli jednak mieszkasz tam gdzie dobra miejscówka będzie na to, to polecam:

http://www.seed.powiew.com/

Kup odrazu ferminizowane, masz 100% pewność że wyrośnie samica, niema sensu kupować zwykłych bo część z nich urośnie chłopczyk którego będziesz miał wyjebać z korzeniami +zapłodnią samiczki i całe jaranie w pizdu

A dla laików proszę, artykuł dlaczego doszło do delegalizacji marihuany, a i wspomnę że Marihuana ma 19 miejsce a Alkohol 7! statystyka szkodliwości stworzona przez American Scientist

Historia delegalizacji (alkohol był kiedyś nielegalny, wiedzieliście? tu macie czemu doszło do jej delegalizacji.)->
http://www.eioba.pl/a120339/jak_i_dlaczego_doszlo_do_delegalizacji_marihuany

Porównania marihuany z alkoholem i papi erosami->
http://brutal.blog.onet.pl/Marihuana,2,ID400553481,n

2006-2010

Opublikowano

typie tego się w domu nie hoduje a raczej nie radze rośnie to duże trzeba o to dbać ,ja mam to http://sensibank.pl/product.php?id_product=35 za 11zł kupiłem bo zniżkę miałem, jestem pewien że nawet nigdy nie paliłeś..

@masz tu się wszystkiego dowiesz http://otwartapestka.pl, innym sposobem zdobycia pestek może być pójście na masz wyzwolenia konopi w Warszawie zajebista atmosfera :>

@Down Ty lepiej ogarnij jedni wolą siedzieć przy kompie inni wolą się bawić

@zabijak94 jak nie urośnie jak urośnie tylko trzeba dbać o to jak się jeszcze lampy ma to full wypas :> i zamiast wydawać 30zł za sztukę masz jaranie na długo

@iRokushou właśnie tu się mylisz to nie jest szkodliwe, takiego stanu jak po spaleniu gibona nic nie zastąpi, podobno działa źle na psychikę ale to zależy od osoby która pali :) Szkodliwy jest hel itd :)

Opublikowano

Haha, haha, sorry nie moge się powstrzymać.

Powalił mnie ten temat do końca... ale polew :D

Weźcie ludzie ogarnijcie się... chcecie się popisać, że co, że załozycie plantacje czy coś ?

...załosne... Totalna klapa. To tyle ode mnie.

Opublikowano
dziś dzieci szybko dorastają

I szybko umierają, jak robią takie głupoty... Ty może się za naukę byś wziął, przez taką "plantację" możesz mieć przesrane.

Świat schodzi na psy... Dzieciaki chcą rujnować sobie życie, starsi ich do tego "namawiają". Załamka...

A dla laików proszę, artykuł dlaczego doszło do delegalizacji marihuany, a i wspomnę że Marihuana ma 19 miejsce a Alkohol 7! statystyka szkodliwości stworzona przez American Scientist

Sorry, energy, ale to gówno prawda, i to i to tak samo szkodliwe.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

taa tylko o to trzeba strasznie dbać nie wystarczy podlewać :)))) dodatkowo to kalarne ... a w twoim wieku to twoi rodzicie zapłacą za to :))) po 2 3 buchy? na probe?

ta tylko to uzależnia ;f mama nie mówiła o narkotyach i w tym marnym kraju chodować? eehhe i ciekawe komu to wcisniesz czy sam bedziesz palił ;f

Opublikowano

@up

pare razy zapaliłem tzn. ze wszystkiej trawy co zjarałem w życiu to wyjdzie z 3 gramy, i to paliłem dzień po dniu, później stara mnie zobaczyła jak leże bo mnie zamuła złapała... :/ i przypał... i później się oduczyłem więc...nie uzależnia bo 3-4 buchach... z ćwiary wyjdzie ci po 4-6 buchów i może jeszcze zostanie jakiś cybuch...

Opublikowano

Energy, on pewnie nawet nie wie, ze dzieli sie na zenska (mocniejsza) i meska... a chce sie brac za sadzenie <_<

A nawet jak posadzisz i Ci wyrosnie, zakwasisz itd, to ciekawe komu bedziesz to opychac ^^ W podstawowce bedziesz chodzic i sprzedawac? :lol: Do tego jeszcze znajomosci sa potrzebne ;)

Opublikowano

I szybko umierają, jak robią takie głupoty... Ty może się za naukę byś wziął, przez taką "plantację" możesz mieć przesrane.

Świat schodzi na psy... Dzieciaki chcą rujnować sobie życie, starsi ich do tego "namawiają". Załamka...

Sorry, energy, ale to gówno prawda, i to i to tak samo szkodliwe.

Fail. :) A wiesz że od marihuany nieda się zabić? dosłownie TO JEST NIEMOŻLIWE, nie ważne ile spalisz nie umrzesz ani żadnej krzywdy na stałe sobie nie zrobisz. Alkohol ma 7 miejsce w szkodliwości a marihuana 19. Przeczytaj artykuły które zamieściłem a zmienisz zdanie, bo jak narazie wypowiadasz się na podstawie opinii społecznej która nic o tym nie wie, świętej pamięci Lech Kaczyński kiedyś ośmieszył Polskę oficjalnie w TV. Nie wiedział że marihuana jest z konopi ;).

Dodam również że różnica między piciem alkoholu a paleniem marihuany, to pożyjesz ponad 10 lat dłużej paląc ;). Niestety wiem na ten temat bardzo dużo, a nawet znam ludzi którzy mają już ponad 40 lat a palą od czasu kiedy skończyli nawet 20lat! i ci ludzie mają rodziny, dobrą pracę i niezły zarobek mimo że palą prawie pół życia. Przyjedź do mnie a ci ich nawet przedstawie i naprawdę zdziwisz się.

Różnica między alkoholem a marihuaną:

Alkohol:

- Patologie rodzinne

- Wypadki

- Trzyma bardzo długo, trzeba się wyspać rano łeb rozwala

- Powoduję znaczną agresję

- Niszczy nefrony zawarte w wątrobie przez co taki człowiek krócej żyje

- Uzależnia ponieważ wchodzi do metabolizmu

- Taka osoba śmierdzi, nie fajnie się rozmawia (bełkot)

- Można umrzeć przedawkując

Marihuana:

- Trzyma ok. 4h potem jesteś senny i to wszystko!

- 0 agresji, jesteś potulny jak baranek

- Żadnych patologii nie wyrządza w rodzinach (nie takie jak alkohol)

- Nie niszczy nerek, wątroby, serca ani organów wewnętrznych w przeciwieństwie do alkoholu a niszczy głównie płuca noi pamięć u młodych ludzi którzy się rozwijają jeszcze

- Marihuana nie uzależnia! tak to prawda, potwierdził to WHO, Erowid oraz American Scientist.

- Nie można umrzeć po niej, taka możliwość nie istnieje

- Śmiechawa, fajny nastrój i sympatia do ludzi

Dodam również że marihuana zawiera T.H.C (Tetra-hydro-kannabinol) , i co najdziwniejsze nie działało by na człowieka gdyby on - OD URODZENIA NIE POSIADAŁ RECEPTORÓW KANABOIDOWYCH!!, bozia nas chyba stworzyła pod palenie ziółka bo po co nam w takim razie receptory kanaboidowe?

Energy, on pewnie nawet nie wie, ze dzieli sie na zenska (mocniejsza) i meska... a chce sie brac za sadzenie <_<

A nawet jak posadzisz i Ci wyrosnie, zakwasisz itd, to ciekawe komu bedziesz to opychac ^^ W podstawowce bedziesz chodzic i sprzedawac? :lol: Do tego jeszcze znajomosci sa potrzebne ;)

Męska wprawdzie nawet do palenia się nie nadaje ;)

Co do reszty - dzieciaki ogarnijcie, on nie kupuje zioła przez neta tylko nasiona które są w 100% legalne, chłopak ma miejscówkę i mieszka w dobrym miejscu to może sobie dla siebie hodować i tak szczerze - chuj wam do tego. Jak wspomniałem American Scientist przeprowadziło badania nad narkotykami i alkohol ma 7 miejsce a marihuana 19!, kilka postów wyżej dałem ciekawe artykuły w którym się dowiecie:

- Dlaczego marihuana jest nielegalna (w skrócie została zdelegalizowana przez największe firmy które konkurowały ze sobą i psuły sobie interesy wzajemnie)

- Kiedyś marihuana była legalna a alkohol był zdelegalizowany i mafia robiła obrót na nim

- Jak wypada marihuana przy papierosach i alkoholu

- Marihuana jest lekiem na wiele schorzeń - w tym raka leczy i hamuje rozwój AIDS dzięki tzw. pacmanowi!

Dodam również że posiadanie marihuany na własny użytek jest legalne niemal w całej Europie, zatkało? tak można sobie legalnie spalić w niemiec, hiszpanii, rosji i nie wspominając już o holandii czy czechach. Skoro gówno wiecie na ten temat to się nie wypowiadajcie, większość z was ma poniżej 18 lat i gówno jeszcze wie, zatem shut the fuck up :)

2006-2010

Opublikowano

Jedyne minusy to to, ze jest nielegalne, oslabia pamiec i troszke kosztuje ;] No i 3h trzeba czekac az zrenice beda normalne ^^

Opublikowano

Mozna kupic nasionka w zwyklym ogrodniczym tylko ze nie mozna ich sadzic :D Albo moze to odmiany takie ozdobne albo co :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Jego sprawa kiedy zaczyna, ale od razu mówię, że ci co palą u mnie na osiedlu co miesiąc chodzą badać się na raka. Zdobyć na najbliższym osiedlu możesz wystarczy zagadać do kogoś odpowiedniego ^.^

A poza tym nie wypominajcie mu, że za młody on tylko poprosił o stronkę :]

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Wszyscy co tu się wypowiadają nie jarali na 100% prócz energy

@up co ty pierdolisz o raku pojebało cie z jarania sciagasz kilka chmur a ze szlugow policz ile razy wiecej

i ile razy dziennie palisz szluga a ile to 2

ja ci radze nie palic w wieku 13 lat bo ci zle to wyjdzie, nie bedziesz mogl sie skupic na lekcjach

jak bedziesz mial 18+ to smialo

i jak chcesz srobowac to ku se pakieta i zbij desa i bedzie luz jak na 1 raz

Opublikowano

Zależy czy pali się dość często czy okazyjnie, okazyjnie nikomu raczej nie zaszkodzi, a tak np. co weekend to lepiej być już w pełni rozwiniętym człowiekiem, wtedy już nasz organizm nie rozwija się i ziółko nie jest tak szkodliwe :) młodym ludziom częste palenie wpływa na pamięć i koncentrację (w sumie z alko dość podobnie jest), osobiście przyznam - tak sam palę bo podoba mi się bardziej od alkoholu, nie śmierdzę, nie wyglądam jak (...) itd. a darzę ludzi sympatią, mam humorek i ogólny luz. Pale wyłącznie okazyjnie, i najczęściej zdarza się to w święta takie jak sylwester noi już częściej w wakacje, takto nie mam nawet kiedy bo pracuje i uczę się w technikum jeszcze. Panowie trzeba się umieć bawić i dobrze na tym wychodzić ;)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...