Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A1-S po Uptade grac dalej?

Sm0kie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema możecie sie podzielić czy opłaca sie grac nadal m4a1-s? bo chciałem kupic do niej skina a teraz nie wiem czytałem ze zmienili jej szybkostrzelność słabsze dmg  i wgl co o tym sądzicie czy to tylko bajki i gra sie tak samo?

sygna2ow.jpg

Opublikowano

grałem przed chwilą i Ci powiem że bardziej mi się podoba że wolniej strzela :) odrzutu i tego zmniejszonego damage tak się nie odczuwa

Opublikowano

aha dzieki za opinie bo własnie sam testuje i troche ten odrzut za duży i ta szybkostrzelność  i nie wiem czy  wybrac jednak teraz m4a4 ale moze ktoś inny sie podzieli opinią jeszcze

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Zalezy jak grasz ja wole m4a4 wiecej ammo teraz po tym nerfie m4a1s wychodzi w statach na delikatnie lepsze no i oczywiscie glowna zaleta to tlumik prawda ? Ja np. Jak gram agresywnie skracajac miejscowki np. Na dust2 z mida do dolnego trupa to lepsze jest m4a4 Defensywnie na bombsitach wole m4a1s masz tlumik i masz mozliwosc zmienia pozycji nie zauwazonym wiec to zalezy od cb podsumuwujac ja jestem przy m4a4

Opublikowano

dobrze ze znerfili teraz wymaga troszke tego skilla.Jak kto woli i zależy jak grasz jak duzo skanujesz  albo strzelasz przez smolki to wez m4 ta bez tlumika a jak strzelasz same kaski to m4-s 

Opublikowano

Ja tam teraz wole bardziej m4a4: szybciej strzela, więcej ammo, a rozrzut 20 naboi wystrzelonych z oby się dużo nie różni ;(

Opublikowano

M4A4 > M4A1. Każdy jednak ma inny gust, woli coś innego. Pograj sobie troszkę i dopiero kup, przekonaj się do niej :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie. Przyjdzie nowy gracz który grał w 1.6 i nawet różnicy nie zauważy i będzie grał m4-S

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

W sumie ja grając już jakies 2k godzin only m4a1 nie widzę żadnej różnicy ? Mi się nawet lepiej chyba teraz strzela (może to te hitboxy nowe albo placebo), a tego rozrzutu i szybkostrzelności jakoś nie odczuwam. Jak mam zabić to raczej kask+zwykły hit a nawet jeśli dzisiaj waliłem spreja to wystarcza 3-4 strzały tak jak wcześniej to co to za różnica. Mi się wydaje że teraz więcej osób znowu będzie płakać niż grać, już dzisiaj jak grałem to ludzie płakali jak mieli 1/5 i pisali coś typu "omg new update suck".

Opublikowano

Cóż, wydaję mi się, że nastał comeback a4a4. Patrzyłem te 2 bronie i mogę stwierdzić, że o wiele lepiej mi się strzela z A4.

Opublikowano

Przecież nowy update to żart, daja animacje wchodzenia po drabince, nowe podczas ruchu i te wyciągania broni. Jeszcze te kable podczas defuse. Gra staje się bardziej casualowa, ma raczej przyciągnąć nowych graczy. Poprawiają hitboxy, ale na co, skoro dalej jest 64tick i pociski będą wchodziły na szczęście. W sumie, prosi mają serwer na 128 i z*******e pc, a reszta ich nie obchodzi. Zmiany w broniach to nic, niech będą, ale po co robić z sztywnej strzelanki pod esport typowy casual jak bf4? W 1.6 dalej sa kwadratowe postacie, stara grafika, proste animacje i modele hltv, a nikt nie płacze.

Opublikowano

No 1.6 dopóki nie ruszali przez kilka lat to każdy był szczęśliwy, a jak wprowadzili tą duża aktualizacje to też większość narzekała. Każda gra, w której są aktualizacje będzie wcześniej czy później zepsuta i dużo osób po prostu zacznie odchodzić. Miejmy nadzieje, że w przyszłości nie zepsują tej gry jeszcze bardziej, bo w końcu ta gra będzie w stylu coda i każdy kto grał na jakimś poziomie to odejdzie, a zostaną same dzieci.

Opublikowano

Płaczecie o tą s jak dzieci. Valve was rozpuściło jak rodzic dziecko tą wyboostowaną m4s a teraz zdało sobie sprawe ze zle zrobilo i pogorszyło m4s

Opublikowano

Czuje sie wydymany wczoraj moja m4 kosztowała 26 euro dziś 16... Valve balanced.

Co ty chcesz od valve? kalaszki sprawdzili ze m4-s dostalo nerfa to sprzedaja bo nie potrafia strzelać pestkami zreszta to niej twoj skin tylko on należy do valve : >

Płaczecie o tą s jak dzieci. Valve was rozpuściło jak rodzic dziecko tą wyboostowaną m4s a teraz zdało sobie sprawe ze zle zrobilo i pogorszyło m4s

Gdzie miałeś jakiegoś bosta jakiegoś w m4 :D

Opublikowano

Przecież nowy update to żart, daja animacje wchodzenia po drabince, nowe podczas ruchu i te wyciągania broni. Jeszcze te kable podczas defuse. Gra staje się bardziej casualowa, ma raczej przyciągnąć nowych graczy. Poprawiają hitboxy, ale na co, skoro dalej jest 64tick i pociski będą wchodziły na szczęście. W sumie, prosi mają serwer na 128 i z*******e pc, a reszta ich nie obchodzi. Zmiany w broniach to nic, niech będą, ale po co robić z sztywnej strzelanki pod esport typowy casual jak bf4? W 1.6 dalej sa kwadratowe postacie, stara grafika, proste animacje i modele hltv, a nikt nie płacze.

Nie rozumiem.

Płaczesz, że coś zrobili dobrze. Animacje są na plus. przecież ty tego nie widzisz tych zmian animacji tylko inni gracze to co płaczesz ? Nie podoba się to wypierdalaj grać w 1.6 jak ciągle piszesz że w 1.6 to i to. Ja się ciesze, że coś zmieniają. A sprawą z skinami to przypomniała mi się sytuacja z Lola. Riot dawał gifty za dobre zachowanie 3/4 graczy z Polski płakali że nie dostali i plakali oni kurwa byli grzeczni wyzywali wszystkich cebulacy jebani, a reszta świata dziękowała za skiny ten skromny prezent, a ci nie dostali to gratulowali innym. Skiny nie grają. Skiny możesz kupić, ale skilla nie. Zajebcie matce z portfela i wam się zwróci

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Teraz eska ma prostsza kontrolę odrzutu - trzeba przeciągnąć myszką idealnie w dół co raczej nie jest problemem, następnie w lewo i prawo na tej samej wysokości czyli literka T. Wolniej strzela i słabsza penetratacja ale nie czuć tego jak się zaczyna od heada. Teraz nawet celując w klatkę większa szansa na hs

Opublikowano

Teraz eska ma prostsza kontrolę odrzutu - trzeba przeciągnąć myszką idealnie w dół co raczej nie jest problemem, następnie w lewo i prawo na tej samej wysokości czyli literka T. Wolniej strzela i słabsza penetratacja ale nie czuć tego jak się zaczyna od heada. Teraz nawet celując w klatkę większa szansa na hs

gosciu, nie walisz z negeva, to ma 20 naboi. A ty nam zdradzasz jakies zaawansowane taktyki wojenne.

Opublikowano

M4A1-S po tym update jest bezużyteczna.  Przy szybkim rashowaniu bs'a przez przeciwników nie jesteśmy w stanie nic zrobić. (rozrzut inny, wolniej się strzela)

Ogólnie nie wiem co przeszkadzało valve w tej broni. :D

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...