Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoBot BG - Darkorbit bot

ByFresh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc bot fajnie zbudowany ale nie wiem co sie stało bo mam 16gb ramu dobry komp i zeby startneła mapka musze uruchomic jako administrator a jesli juz sie uruchomi znajde minimapke to w logu widac clicki ale statek stoi (tzn. obraz sie scial ) nie widac ze lata tylko w logu click:46346  jakis pomysł? mam win 8.1

mam to samo na slabym lapku win 7

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie, ale idę do szkoły. Update o 14:30.

EDIT:

Problem rozwiązany. Link do pobrania ten w głównym poście.

Link nie działa w głownym poscie 

Opublikowano

Bocik boxy zbiera miodzio :) ( eventowe dynie wiekszosc mija)  co do mobków to u mnie bił po chwili wyleciał za strefe i tam sie zblokował i statek zrobił boom , pare poprawek i bedzie git :)

Opublikowano

1. Nie naprawia ani nie loguje ponownie w ogóle.

2. Nie atakuje mobków.

3. Trochę laguje, nawet bardzo, zachowuje się jak statek z padaczką. Jakiś poradnik do tolerancji?

4. Problem z przywróceniem do show, ciągle coś skacze i nie da się rozwinąć tego paska.

Jedyny plus tego bota to to, że działa w tle, ale nie wiem za co będziesz sobie życzyl te 100zł, bo dla mnie bot jest póki co nie do użycia, nawet za darmo

+notorycznie klika co nie trzeba, rozwija ustawienia i inne gówienka, które blokują go. Blokuje się w bazie często, bugi w wersji 8.2  o których już ktoś wspomniał. Korzystałem ze wszystkich od 7.8, ale od 8.1 w ogóle nie nadaje się do nawet zbierania skrzynek.

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

W wersji 0.8.2 trzeba włączyć okno statek i ustawić HP w kolorze (w paskach).
A co do tych bugow, to na innym forum ludzie chwalą tego bota. Może w Polsce działa on inaczej.

vb9cg.png

btn_donate_SM.gif - Zmotywuj mnie do dalszej pracy. ;)

Opublikowano

W wersji 0.8.2 trzeba włączyć okno statek i ustawić HP w kolorze (w paskach).

A co do tych bugow, to na innym forum ludzie chwalą tego bota. Może w Polsce działa on inaczej.

vb9cg.png

Jest opcja żebyś udostepnił jescze raz wersje 8.1  bo ta 8.2 buguje  np. zmienia konfiguracje  1 na 2 i tak stoi w miejscu albo zmienia ilosc osłony na pasek i tez stoi w miejscu 

Opublikowano

Tak, pewnie przeczytałeś pierwszą stronę tematu. Na tym forum wątku chyba już nie będę aktualizował, bo nie ma sensu. BTW update.

--

Do widzenia

Czemu niby?

Opublikowano

Nie obrażaj się o każdą krytykę bo prawda jest taka, że ilość bugów uniemożliwia użytkowanie. Choć bot sam w sobie jest dobry i ładnie zbiera, to niestety zostawić go na 2 godzinki nawet się nie da. Buguje się, wyłącza, wywala, blokuje, nie naprawia czy inne pierdoły.

Opublikowano

Po tym jak bigpoint usunęło możliwość niepokazywania tła, chyba celowo znajduje się masa zbędnych światełek na każdej mapie i się bot tam blokuje. W skrócie nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...