Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoBot BG - Darkorbit bot

ByFresh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po update bot zaznacza alieny, ale ich nie bije. Da radę z tym coś zrobić? 

ps. Atakuj podwójnym kliknięciem w opcjach mam zaznaczone.

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Po rozpakowaniu update przy uruchomieniu bota wyskakuje bład Microsoft NET Framework i po właczeniu dale stoi w miescu, czasem jak mini mapa zaskoczy i nie wyskoczy error to statek leci w jakis punkt i stoi w miejscu

Opublikowano

Ściągłem nową wersje i jest juz jakis postep raz zebrał mi jeden surowiec , a tak znowu error mapa lub bot otwiera i zayka sobie zakładke kontaktow  , mam windows 8  uruchamiam jako administrator co moze byc nie tak ??

jak mob zatakuje to go bije ale nie lata i nie zbiera równiez skrzynek  ponad to scina sie mapa co chwile i otwieraja rózne karty typu kontakty czy grupa 

Opublikowano

Kiedyś na jakimś bociku na minimapce pokazywało wszystkie boxy. Czy na Twojej jest/będzie taka opcja???

No i czy wyłapię bana za niego jak pochasa se kilka godzin, bo już 2 lata temu straciłem konto z FE za bocenie po kilka godzin dziennie :/ 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngandrzej80j

A flash playera dla internet explorer masz ? :P Ja też jakiś taki błąd miałem i jakoś poszło :)

Ew. przed włączenie bota uruchom ten plik iefix co jest w tym folderze :P 

Opublikowano

Brak nerwów do tego bota syfa  szoda na niego czasu 20 razy wlanczac i wyłanczac zeby sie gra załadowała !!!!!!! opcje  po co ?? jak i tak nie dziłają .... po chwili gdy juz łaskawie zacznie dzialac i zbierac co 5 boxa zawiesi sie i przestaje działać , po prostu miód malina lol .........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...