Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW #43

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza została popsuta przez GM'ke, druga nie ma nic wspólnego z tematem, dlatego też swój głos oddaje na prace nr 3.

igNMhIy.png

Opublikowano

Praca nr.1.

Podoba mi się ­góry, człowiek który "medytuje". :)

Opublikowano

­Niby trójka jest jak najbardziej zgodna z tematyką to jednak dla mnie jest to zbyt dosadnie przedstawiona ta cisza tutaj z tego też powodu głos swój oddam na pracę numer 1. Bo gdzie możemy się wyciszyć jak nie na łonie natury w samotności. Cisza i spokój.

2 jak dla mnie nie na temat kompletnie.

egq3SFm.png

Opublikowano

Głos na pracę 1, urzekła mnie natura, która kojarzy się z ciszą, spokojem oraz kolory. 

Opublikowano

W pracy nr. 1 panuje fiolet, który zepsuł tą pracę.

2 nie pasuje do tematu.

3 imo najlepsza, dlatego na nią głos.

Szczerze to nic bym nie wybrał.

Opublikowano

Praca numer 1 jest świetna pod względem kolorów, niestety w niektórych miejscach widać pixele (np. na kolanie tego mężczyzny). Mimo tego defektu, to na nią oddaję swój głos.

Opublikowano

Jakby nie było 2 też mogłaby się nadać ^^ Głosuję jednak na 1 ;)­

Opublikowano

Bardzo słaby poziom. Mam wrazenie ze osoby zglaszajace prace na sotw maja zamkniete umysly i brak wyobrazni. Nie chce nikogo obrazac, jedynie chodzi mi o to ze danie samego stocka to nie wszystko. Ostatnio przy takich tematach wiele osob robi prace nie na temat, a jesli nawet na temat to sa one bardzo slabe, proste i bez pomyslu oraz bez elementu zaskoczenia. Nie chce sie tu wywyzszac, bo wiele swoich prac bym poprawila ale zobaczcie na sotw w ktorym tematem byly dzieci. To bylo do przewidzenia ze wiele osob postapi zbyt prostym schematem. Ja lubie trudne tematy bo zawsze przy nich cwicze wyobraznie. Tak tez w tematyce z dziecmi nie postapilam szablonowo i zamiast wesolego obrazu dziecka narysowalam od podstaw dziecko z takiego jakby dymu, czegos co nada grozy i sprawi j wrazenie horroru. Nie poatepujcie wiec szablonowo i zbyt prosto. ;)

a wracajac do oceniania prac - ciezko wybrac cos. To wybor mniejszego zla. Jednak moj glos oddaje pracy numer jeden. Tylko i wylacznie dlatego ze trojka jest zwyklym zdjeciem/stockiem i jest tam tylko dodany napis. Dwojka za to jest kiepsko zrobiona i nie widze tam niczego na temat.

Przepraszam za brak polskich znakow oraz wszelkie bledy ale pisze na telefonie, a dodatkowo mam w nim zbita szybe do tego stopnia ze nic nie wdze co pisze xD

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...