Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer prywatny - Andromeda

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

88 tysięcy graczy zarejestrowanych a 40+ online 

nie gówno Szerloku. Kazdy sprawdza serwer, większość pobawi się w opcjach, pobije kilka streunerów i odchodzi na zawsze, z różnych powodów. Co w związku z tym? To nawet dobrze, świadczy to o tym, że baza danych jest stara i żadne konto nie przepada (nie jak w UberOrbit gracze będą musieli na nowo expić).

Opublikowano

nie podobja mi sie te nowe upgrady, typu lasery itd.

a po drugie dla nowych graczy troche przejebane, bo na 4/4 kampia ci ciagle jakies typy

i nie mozesz sobie pofarmic uridium chyba ze w nocy albo z rana,

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

nie podobja mi sie te nowe upgrady, typu lasery itd.

a po drugie dla nowych graczy troche przejebane, bo na 4/4 kampia ci ciagle jakies typy

i nie mozesz sobie pofarmic uridium chyba ze w nocy albo z rana,

Właśnie tam nic nowego nie ma - upgrady są stare xD Widzisz, dlatego masz ochronę jako begginer na x-1 i x-2 jeśli nie zaatakujesz wroga to on ci nic nie zrobi. Możesz "tankować" (w sensie używać tricka) ice meteoryta który znajduje się na x-2 i jest to całkiem opłacalne. Poza tym, jest mnóstwo innych możliwości:

1) Znajdź przyjaciół i bij z nimi boss kubiki (najbardziej opłacalne we dwóch, albo we trzech dla pewności ze nikt nie przyleci i was nie zniszczy)

2) Luruj Meltery i Scorcery na x-3 do rogu a następnie spokojnie, bez ryzyka, bij je używając saba, regenerującego hp zielonego lasera i innych instshd itp.

3) Lec na x-4 (pewnie nawet nie wiedziałeś o tym miejscu) i ciągnij po mapie Annihilatory. Tam nikt nie lata, jesteś zupełnie sam.

4) Przyłącz się do boss kuku jeśli Twoja firma go zajęła

5) Graj o 20h na spaceballu bo możesz zyskać sporo uridium

6) Wyczekuj na Inwazję która jest dwa razy w tygodniu, bardzo opłacalna

Ale noob jak to noob, będzie narzekał ze go biją i nie może w spokoju expić xD

Opublikowano

@GGALIN1488 noob jak noob niestety, jak chcesz to moge ci poddac passy

mam wszystko na maxa rozbudowane, i top 21 bo nie gram wgl juz na tym serverze. ale co ja tam wiem

ty oczywiscie jestes wszechwiedzacy

Opublikowano

Up

no elo Assan, możesz być sobie w tym top 20 i wciąż być noobem. Więcej czasu spędzałeś na biciu alienów niż wylotach, a gdy już się ciebie spotykało, to zawsze (albo najczęściej - żeby nie skłamać) z całym klanem. Oceniłem pismo, nie twoje osiągnięcia w grze, pisałeś jak noob i początkujący który nie wie jak zacząć. Więc doradziłem, chciałem pomóc. Jednak nie jesteś początkującym, w tym się myliłem, przepraszam, ale co do nooba to dalej nie wiem. Ranga to nie wszystko. Znam graczy którzy są wysoko w rankingu, a nie inwestują w rakiety "bo się nie opłaca"

Opublikowano

zawsze gram solo, bo nie interesuja mnie klany i napierdalanie jednego typa ktory zaczyna w 20 typa, po to zeby zdobyc punkty,

napierdalalem alienki zeby sobie wszystko ulepszyc, pozniej na wylotach bylem i zabijalem solo 3 vs 1 2 vs 1

Opublikowano

@GGALIN1488 możesz mi wytłumaczyć  punkt 4 oraz ten 2

Punkt 4. bardzo prosty, lecisz na mapę PvP (czyli 4-4 ale jest inaczej nazwana) i patrzysz kto bije tego bossa, jeśli twoi to dołączasz, raczej nikt nie przegoni begginera. I tak sobie z nimi bij, fajnie jest wtedy. To taki ice meteoryt tylko dwa razy mocniejszy.

Punkt 2. - Latasz po całej mapie i w każdego spotkanego moba strzelasz raz SABem. Czemu sab? żeby jak najmniej hp stracić. Po jednym strzale każdy alien zaczyna za tobą podążać. W ten sposób chowasz się w rogu mapy i sobie spokojnie bijesz taką grupkę, bez obaw o zestrzelenie przez wroga czy też sojusznika, gdy zechce ci ukraść. Najlepiej będzie jeśli skorzystasz z drugiego konta lub poprosisz znajomego o pomoc (tak - można sobie pomagać drugim kontem) to będziesz farmił dwa razy szybciej. Tylko musisz być trochę ulepszony, bo jednak te alieny obrażenia zadają, i to nie małe. Albo skorzystaj z tego sposobu na x-2, choć dla mnie to było nieopłacalne (więcej latania niż strzelania).

Opublikowano

90% graczy wie jak tankować npc, nie ma sie czym w sumie zachwalać.

Z tego co wiem, to inwazje występują [chyba] w poniedziałki i na 100% w piątki o godzinie 21:30. Zarobek jest tam bardzo dobry, bo jeśli jesteś na inwazji od samego początku do końca i masz rozwinięte konto na maxa zarabiasz 500k-800k uri

Opublikowano

Nie wiem co ile inwazja jest ale wie jaka z tankować NPC

dużo czarów w tym nie ma, i tak jak już rozbudujesz drzewko umiejętności to bicie alienów jest nudne ;)

1.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...