Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer prywatny - Andromeda

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was w mojej drugiej prezentacji, dzisiaj chciałem zaprezentować serwer inny niż wszystkie.

Serwer niesamowicie zbalansowany [pod względem nagród]

Andromeda Private Serwer

>Website<

97388815096987582732.png

39747605309970510625.png

Dla czego "inny niż wszystkie"?

Ponieważ jako jeden z nielicznych posiada niestandardowy tryb gry.
Możemy po prostu upgradować nasze umiejętności.

[irys liczy się również jako Upgrade]

72962823273963868686.png

Osobiście polecam ulepszać w takiej kolejności:

DMG -> Speed -> Hitpoints -> Shield 

Osłona na ostatnim miejscu ponieważ jest to najdroższe ulepszenie.

Aby ulepszyć na 16 poziom potrzebuję 216k uri

Dodatkowo na serwerze występuje również Profil Pilota.

71976474485640683472.png

Koszt 1 logfile wynosi:

1k uri

/

700 uri i 800k kredek.

Możliwość otrzymania Logfilesów z pirackich skrzynek [Pierw musisz mieć uzbierane 60 partów/mieć apisa i zeusa]

Szansa taka sama jak na część z drona

Wypada w ilości 3-5

Możliwość otrzymania z boxa z Kosmicznej Piłki

W ilości 10 

Ogólne informacje:

78942252479492434746.png

Informacje o statku:

28256054756983574204.png

Na serwerze występują również działające boostery:

28141649800137088883.png

Boostery dają poszczególne statystyki:

DMG Większy o 300 [Koszt 5 mln kredek/h] - Możliwość zdobycia w skrzynce pirackiej

Hitpoints zwiększone o 25.000 [Koszt 5 mln kredek/h]- Nie do zdobycia w skrzynce pirackiej.

Osłona zwiększona o 30.000 [Koszt 5 mln kredek/h]- Możliwość zdobycia w skrzynce pirackiej

Prędkość statku zwiększona o 20 [Koszt 5k uri/h] - Nie do zdobycia w skrzynce pirackiej.

Dodatkowo na serwerze występują inne configi niż na zwykłych serwerach:

16319744458357128386.png

Na serwerze występuje APIS oraz ZEUS!

95330370699703232911.png

Bonusy dronów:

Apis:

Zwiększa obrażenia o 400.

Zwiększa obrażenia z białki o 15%.

Zeus

Zwiększa obrażenia o 400.

Zwiększa obrażenia z sabu o 20%.

Aby zdobyć Apisa i Zeusa trzeba otwierać skrzynki pirackie [wypadają z potworów]

(30 partów na jednego specjalnego drona] 

Koszt 1 klucza - 1mln kredek.

Dodatkowo na serwerze jest MASA różnych designów od tych najtańszych - 50mln kredytów po te najdroższe - 1,5mln uri + 1,5mld kredytów!!

Teraz omówię koszt wszystkich designów.

Design NIE DAJE ŻADNYCH BONUSÓW!

Designy darmowe:

-Default Goliath

50mln kredytów:

-Vengeance

10k uri,

100mln kredytów

-Basic Goliath

20k uri

200mln kredytów

-Red Goliath 1, 2

500k uri

1MLD kredytów

-Yellow Goliath

-Crimson Goliath

700k uri

1,5MLD kredytów

-Corsair Vengeance

-Adept Vengeance

-Avenger Vengeance

-Revenge Vengeance

1mln uri

1MLD kredytów

-Red Vengeance

-Blue Vengeance

-Lightning Vengeance

-Blue goliath

-Orange Goliath

-Bastion Goliath 

-Enfoncer Goliath 

-Veteran Goliath

-Exalted Goliath

-Ignite Goliath

1,5mln URI

1,5MLD kredytów

-WSZYSTKIE PROFI-DESIGNY [Nie działają umiejętności - i nie będą działać :)]

-Piłkarskie designy [Goal, Kick i Referee]

-Independence [Amerykański]

-Jade, Sapphire i Amber Goliath

-Centaur

-Saturn

-Plague Goliath

-Pusat

-Razer Goliath

-Peacemaker

-Sovereign

-Vanquisher

-Seria Goliathów Bronze, Irion, Gold i Silver

Teraz będzie Spearhead, Aegis i Cytadela, gdzie 1 = zwykły design l 2 = Veteran l 3 = Elite

-Citadel MMO l  EIC l VRU 1, 2, 3

-Spearhead MMO l EIC l VRU 1, 2, 3

-Aegis MMO l EIC l VRU 1, 2, 3

Naturalne [bez kolorów firm], większe designy

-Citadel Natural [Większa wersja]

-Aegis Natural [Większa wersja

-Spearhead [Większa wersja]

Przejdźmy już do samej rozgrywki a nie strony.

Na serwerze z mobów dropią cargo boxy a z nich wypadają surki.

08798416509881860290.png

56096111865712976365.png

Chciałbym dodać, że mamy nieskończoność miejsca na surowce!

Z każdego miejsca na mapie możemy sprzedać surowce.

29572363420468173961.png

Dodatkowo jest to 1 serwer, na którym działa uszlachetnianie surowców

02840775867296346442.png

62379019388793153629.png

Jak widać - 1 surowiec = 100k kredytów. natomiast promerium kosztuje już nas uridium.

75724709649331190470.png

1 promerium = 1k uridium.

DODATKOWO JEST TO 1 SERWER, NA KTÓRYM MOŻNA ULEPSZAĆ COŚ SUROWCAMI!

[Zobaczcie sobie na moją osłonę na 2 poniższych zdjęciach].

09149238344080252042.png

04014295935163670211.png

Niestety, tutaj jest zrobione tak, że

1 surowiec = 1 min dodatkowej osłony/prędkości

1 surowiec = 1 rakieta

1 surowiec = 1 strzał

Bonusy surowców:

Prometid - 5% więcej obrażeń z laseru/rakiet

Duranium -  +15 speeda/ +15% osłony

Promerium - +10% więcej obrażeń / +30 speeda / +30% więcej osłony

Za niedługo na serwer ma wejść Seprom.

Na serwerze możemy użyć Instant osłony oraz robota naprawczego: 

91998393621392300102.png

26243930430198216973.png

Dodatkowo jest na serwerze amunicja, która WYSYSA [dosłownie] Hitpoints [Przywraca nam HP]

16528581547912094740.png

Na serwerze gra bardzo dużo graczy [dziennie +60]

Dodatkowo alieny są zbalansowane i dają dobre nagrody [Również występują bossy! Ich nie będę już pokazywał - nie chcę odbierać przyjemności z gry :) ]

Parę screenów z gry:

13362492584269686532.png

76099204862177394331.png

33441682592677712808.png

Zeus po tylu latach :D

W końcu upragnione grube :D

92731051765160609428.png

30322310336936092355.png

*Oświadczam iż prezentacja jest TYLKO I WYŁĄCZNIE moją własnością i zabraniam wszelkiego kopiowania/zamieszczania tego gdzieś indziej bez mojej wiedzy.

Greetings,

Kacu.

Opublikowano

Wszystko można ulepszyć na maksymalny poziom w tydzień, tylko trzeba trochę prznolajfić, ale nie jakoś koszmarnie. Na serwerze jest mnóstwo designów - - te najtańsze kosztują 20 tys uridum (czyli np. vengeance za symboliczne kredyty czy ten czerwony co widzicie wyżej - dla biedakow); cena tych droższych zaczyna się od miliarda kredytów i miliona uridium, a kończy na 1,5mln uri. Na serwerze istnieje trick dzięki któremu można naprawiać się podczas bicia alienów. Jest to w pełni legalne, a nawet polecane przez adminów.

Niezbyt mądre jest przyznawanie się do korzystania z rsb shootera, a następnie podawanie swojego nicku. Also VRU ssie bo TRC klan gra bez honoru. Ukradną ci cargo z ice meteoryta, a na spaceballu zniszczą bez powodu. Dodatkowo nie porozmawiasz z nimi, bo to są turcy nieznający angielskiego.

Opublikowano

Niezbyt mądre jest przyznawanie się do korzystania z rsb shootera, a następnie podawanie swojego nicku. Also VRU ssie bo TRC klan gra bez honoru. Ukradną ci cargo z ice meteoryta, a na spaceballu zniszczą bez powodu. Dodatkowo nie porozmawiasz z nimi, bo to są turcy nie znający angielskiego.

I o to chodzi :D . Jako klan polski czyt. MaX! wkrótce będzie potęgom na tym serwerze i będzie kogo karcić :P .

Btw. Zapraszamy serdecznie do klanu ;p

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, jest godny polecenia oraz można się fajnie pobawić. Jedyny minus to taki, że jest mało graczy, ponieważ na stan teraźniejszy to jest około ~48 graczy

Opublikowano

czy niezależnie od tego jakim statkiem i designem latam to dmg/hp/speed jest zawsze taki sam? czy czy umeijetnosci np. statków/designów działają?
Jeśli jeszcze gracie to byłbym chętny do klanu ;p

Opublikowano

MaX! klan to same "flaxy" latające po 3-2 i padające jak muchy. Można ich jeszcze spotkać bijących we dwóch albo solo boss kubiki, nawet na wrogich mapach. Tam również wykazują zerową wartość obronną czy ofensywną. Śmieszny klan, nie polecam.

czy niezależnie od tego jakim statkiem i designem latam to dmg/hp/speed jest zawsze taki sam? czy czy umeijetnosci np. statków/designów działają?
Jeśli jeszcze gracie to byłbym chętny do klanu ;p

nie umiesz czytać? designy nie dają bonusu, jest wyraźnie napisane

Serwer bardzo fajny, jest godny polecenia oraz można się fajnie pobawić. Jedyny minus to taki, że jest mało graczy, ponieważ na stan teraźniejszy to jest około ~48 graczy

graczy jest wystarczająco dużo, ja nie narzekam

Opublikowano

MaX! klan to same "flaxy" latające po 3-2 i padające jak muchy. Można ich jeszcze spotkać bijących we dwóch albo solo boss kubiki, nawet na wrogich mapach. Tam również wykazują zerową wartość obronną czy ofensywną. Śmieszny klan, nie polecam.

nie umiesz czytać? designy nie dają bonusu, jest wyraźnie napisane

graczy jest wystarczająco dużo, ja nie narzekam

Już nie wspomnę jak jeden gracz z MaX!'ów zabrał mi sprzed nosa surkę .. 

O a teraz około 84 więc już trochę lepiej wieczorem

Opublikowano

>nie ulepsz statku na maxa

>kup design za 1,5 mln uridium

jesteś idiotą i nie umiesz grać na tym serwerze (co zresztą widać na mapach). Zeus po tylu latach? jego się kupuje w drugim dniu gry, najpóźniej w trzecim. Masz grube i nie masz robota 3? to co ty bijesz, krystallony? xD słodki jezu. Jesteś podręcznikowym przykładem nooba.

Opublikowano

>nie ulepsz statku na maxa

>kup design za 1,5 mln uridium

jesteś idiotą i nie umiesz grać na tym serwerze (co zresztą widać na mapach). Zeus po tylu latach? jego się kupuje w drugim dniu gry, najpóźniej w trzecim. Masz grube i nie masz robota 3? to co ty bijesz, krystallony? xD słodki jezu. Jesteś podręcznikowym przykładem nooba.

Gram jak mi się podoba. Skończ w końcu najlepiej udzielać się na tym forum bo jak zwykle nic nie wnosisz do tematów. Żal Ci dupę ściska że kupiłem sobie najdroższy design na serwerze czy co?

[Oczywiście wiadomo, reporcik za flamewara leci, może się skończą Twoje bezsensowne posty. Niech bal trwa  B)]

Opublikowano

Gram jak mi się podoba. Skończ w końcu najlepiej udzielać się na tym forum bo jak zwykle nic nie wnosisz do tematów. Żal Ci dupę ściska że kupiłem sobie najdroższy design na serwerze czy co?

[Oczywiście wiadomo, reporcik za flamewara leci, może się skończą Twoje bezsensowne posty. Niech bal trwa  B)]

oj uważaj bo sie poplacze z powodu bana czy warna. "żal ci dupe sciska" moge codziennie zmieniać design, ale gdy zaczynalem grać to nie wydawałem uridium na coś, co mi nie pomoże w biciu alienów ani w walce z innymi graczami.

Opublikowano

oj uważaj bo sie poplacze z powodu bana czy warna. "żal ci dupe sciska" moge codziennie zmieniać design, ale gdy zaczynalem grać to nie wydawałem uridium na coś, co mi nie pomoże w biciu alienów ani w walce z innymi graczami.

Jednak widać, że jesteś typowym człowiekiem, który ma szacunek i kulturę na 0%.

Serdecznie nie pozdrawiam Ciebie.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

usuwam mojego posta. Nie oddawałem konta, ten numer należał do użyszkodnika H2SO3 który ponoć zarabiał na was xD ale nawet mi was nie żal jeśli zostaliście oszukani

Opublikowano

Wybacz, niestety nie rozumiem o co Ci chodzi, mógłbyś sprostować?

Oczywiście, chodzi mi o tłumaczenie na język polski.

Chyba że to nie twój serwer, ale zawsze możesz im podesłać nie? Dużo więcej Polaków zagra na takim Polskim. 

Po prostu, znam częściowo angielski i zapewniam że wszystko w tej grze rozumiem, jednak razi oczy i mało polaków.

No ależ oczywiście. Nie musisz :)

Powodzenia na serwie ^^

Opublikowano

do kolegi wyżej

Chyba jesteś niepoważny. To serwer wielonarodowy, nawet na globalnym chacie konieczne jest stosowanie angielskiego. I musisz go znać żeby tu grać. Jeśli ktoś ci zwróci uwagę, napisze do ciebie, to jak zareagujesz? nie będziesz wcale czytał chatu? to gra multiplayer, nie możesz się izolować i tworzyć getta polaczkow, to jest złe i ja sobie tego nie życzę. Nie chciałbym takich graczy co nie znają angielskiego nawet w stopniu podstawowo-komunikatywnym. Angielski interfejs nie jest dla nikogo problemem, jesteś pierwsza osoba która na to narzeka. Zresztą jak ty to sobie wyobrażasz, myślisz ze chce im się wprowadzić wybór języka? że dodanie takiej zupełnie niepotrzebnej opcji do kodu gry to moment, pstrykniecie palcami, abra kadabra hokus pokus i jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...