Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę grafikiem na zlecenie

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grafik godny polecenia.

Nie polecam. Idiotyczne zachowania, a nazywanie się grafikiem, to za dużo powiedziane.

CDK0KGE.png

Co do grafiki, to zapewne wszystko robione na gotowych elementach i darmowych PSD z internetu.

7I1mn9Z.png

W MGT też dużo nie robił, bo nie potrafił.

Jeszcze raz, nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grafiki mogą być, ale brakuje mi w nich duszy i pasji. 

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Grafiki mogą być, ale brakuje mi w nich duszy i pasji. 

Wciąż lepsze niż twoje. ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mały update wcześniejszej opinii. -> Kliknij

Nie polecam. Idiotyczne zachowania, a nazywanie się grafikiem, to za dużo powiedziane.

CDK0KGE.png

Co do grafiki, to zapewne wszystko robione na gotowych elementach i darmowych PSD z internetu.

7I1mn9Z.png

W MGT też dużo nie robił, bo nie potrafił. Odsyłanie do innego grafika, pls.

tN2Cy2O.png

W grupie MPCmobile nic nie zdziałał, bo poleciał tylko na rangę i udawał że ma photoshopa niesprawnego.
Opublikowano

@up

Bo cię po prostu nie lubi lol

Polecam bardzo serdecznie, zrobił dla mnie parę prac, niestety nie pokaże ich gdyż jestem na telefonie. Jak będę miał dostęp do laptopa to wstawię, o ile mi się przypomni.

#jY

Opublikowano

Mały update wcześniejszej opinii. -> Kliknij

CDK0KGE.png

7I1mn9Z.png

W MGT też dużo nie robił, bo nie potrafił. Odsyłanie do innego grafika, pls.

tN2Cy2O.png

W grupie MPCmobile nic nie zdziałał, bo poleciał tylko na rangę i udawał że ma photoshopa niesprawnego.

No oczywiście, ty wiesz najlepiej, że poleciałem na rangę i udawałem.

Gdybyś był na kilku konfach na telegramie to byś wiedział, że pisałem godzinami z niektórymi osobami które chciały mi pomóc, więc twoje zarzuty są nędzne.

Nic nie robiłem? To jakim cudem moje grafiki lądowały na fanpage pyrkonu, mpc?  Myślisz, że robienie sygnaturek to główna praca w mgt?

Nie wiem co ci odjebało, brzydko mówiąc, bo na początku wydawałeś się spoko kolesiem, a jak dostałeś rangę to od razu stałeś się jakimś bogiem i myślałeś, że wszystko ci wolno.

Może pokażesz całe screeny rozmowy, a nie wyrwane z kontekstu urywki? http://prntscr.com/c99b1f

Pamiętaj kto ci 'towarzyszył' i pomagał na początku twojej przygody z forum. :-)

Tobie ta chyba ranga to naprawdę zrobiła z mózgu teletubisiowy krem, bo nie wiem co się z tobą stało.

Odesłałem cię do Avenue, bo on robi naprawdę świetne sygnaturki.

Czekam na więcej argumentów, panie wszystko wiedzący liderze.

Żegnam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...