Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę grafikiem na zlecenie

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze. Jest coś takiego jak sygnet czegoś (firmy, usługi, osoby, strony). Ten logotyp należy do mnie i mojego serwera.

Po drugie. Nie wiesz nawet do czego logo nawiązuje, a używasz go jakby pasowało do wszystkiego.

To co ty nazywasz trapezami to tak naprawdę jest cyfra 4 zrobiona w stylu origami.

Po trzecie. Gdzie napisałem, że nie możesz używać kolorów i trapezów?

Ułożyłeś to w taki sam sposób jak to jest na moim logo. Logo należy tylko i wyłącznie do mnie oraz mojego serwera.

Nawet się nie zapytałeś czy możesz stworzyć coś podobnego do mojego logo, tylko napisałeś ",wiem, te trapezy trochę skopiowane od ciebie, to moje dotychczasowe logo."

Dodałeś jakieś napisy które wyglądają gorzej niż sam logotyp i wypierasz się, że ty nic nie zrobiłeś.

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli sugerujesz, że położenie trapezów też jest twoje? A co jeżeli ja ten logotyp zrobiłem przed tobą, to wtedy ty używasz mojej pracy.

­

Opublikowano

Akurat tu kłamiesz, bo na PW pisałeś, że trapezy wziąłeś ode mnie. :-)

Wszystko udowodnić moźe @<span itemprop='name'>1373230489-U611928.pngBlejmiś który tworzył logo specjalnie dla mnie, bo brakowało mu prac do aplikacji.

Mogę wysłać ci screenshoty z rozmowy na GG gdzie napisałem do Blejma, że mam pomysł. Zrobiłem nawet na szybko w Photoshopie szkic jakby miało to wyglądać.

Logo jest moje i nie udowodnisz mi niczego innego. :-)

Pisane z telefonu w autobusie, więc za wszelkie błedy przepraszam.

PS. Skoro masz w sygnaturce "amatorski grafik i moderator for" to dlaczego chciałeś ode mnie logo, grafiku?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proponowałbym wyrzucenie sponsora i technika, bo zakładam że już ich nie szukasz.

Co do samej osoby, polecam serdecznie, ładne grafiki tworzy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...