Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek wojny ?

Lukazuki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ruski są potęga ale jeśli Zaatakują jakiś kraj z Nato to sobie nie poradzą:)

Dokładnie. Za dużo krajów by walczyło. Jestem również pewien, że "atomówki" nie poszły by w ruch, bo każdy "właściciel" wie że jeśli puści nawet jedną, to wróci kilka, a wtedy nie będzie już do czego wracać... Chyba że znajdzie się jakiś chory idiota który wciśnie "czerwony guzik".

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

z tego co wiem rosja ma okolo 8000 glowic atomowych z czego 2000 sa uzbrojone tak ze nie ma sie czego obawiac :]

szczeze mowiac ziomal ma racjie ....

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Tak tak. Teraz Hitler zmartwychwstanie i w ogóle.. aż strach się bać ^_^ ale jaja by były jakby se zaczeli bomby atomowe zrzucać newby zasrane x d

Rozjebać rosje całą.. zasrane kapucyny : D

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

no to Gruzja będzie udupiona

Głośne eksplozje słyszano w niedzielę nad ranem w Tbilisi - poinformowała agencja Reutera. Według gruzińskiego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych Rosjanie bombardowali lotnisko wojskowe pod Tbilisi, a rosyjscy żołnierze są gotowi do ataku.

Trzy bomby zostały zrzucone na wojskowe lotnisko należące do fabryki Tbilawiastroj. Nie ma ofiar - powiedział szef departamentu informacji w gruzińskim MSW Szota Utiaszwili.

Rosja koncentruje swoje siły, aby o świcie dokonać ataku na Gruzję. Według niego 6 tysięcy żołnierzy sprowadzono lądem, a dalsze 4 tysiące morzem.

Wszyscy oni czekają na świt, aby rozpocząć aktywne działania. Gruzja stoi w obliczu katastrofy humanitarnej - podkreślił szef departamentu informacji w MSW w Tbilisi.

W sobotę Tbilisi informowało, iż rosyjskie okręty wojenne zmierzają w kierunku gruzińskiego wybrzeża. Tego dnia - jak poinformowała AFP - co najmniej jeden okręt rosyjskiej floty czarnomorskiej opuścił port w Sewastopolu, na Ukrainie. Zdaniem świadków port opuszczały inne rosyjskie jednostki.
Opublikowano
a USA zaatakuje Rosje.

a polska pomoze usa i bedzie udupiona wojna -,- mowcie co chcecie ale ja mowie ze wojna swiatowa nr. 3 bedzie -,-

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Moim zdaniem nie bedzie (teraz?) wojny światowej ponieważ co jak co ale od '45 roku wiele sie zmieniło.

Po prostu jesteśmy zbyt rozwinięci i doświadczeni żeby wywoływać "trzecią".A może to tylko ja jestem naiwny.

Wiecie że rakiety,ktore zestrzeliły pare rosyjskich samolotów były dostarczone (kiedyś) przez polaków.Mam nadzieje że nie zrobią tego ponownie bo nie chciałbym konfliktu zbrojeniowego Polska-Rosja.

Swoją drogą to dziwie sie ze Gruzini od razu zaczeli sie wycofywać.Rozumiem-bombardowanie,z tym sobie nie poradzą ale wąwozy? Przecież to są ich teren i gdyby rosyjska piechota ruszyła by właśnie przez te tereny dostała by mocno po dupie.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Ale mało jest państw, które jak Polska broni się do końca. Podczas 2 wojny byliśmy jedynym krajem który miał tak "dobrą" partyzantkę... i dlatego w Naszym kraju nie ma zbytnio co zwiedzać. A np. Francja? Poddali się i teraz się cieszą że są europejskim centrum zabytków. Tak jak i Ty, dziwię się że Gruzini nie walczą w tych wąwozach, bo to są idealne tereny do walki z ciężkim sprzętem.

Pozdro

P.S.

Wiecie że rakiety,ktore zestrzeliły pare rosyjskich samolotów były dostarczone (kiedyś) przez polaków.Mam nadzieje że nie zrobią tego ponownie bo nie chciałbym konfliktu zbrojeniowego Polska-Rosja.

Rosja nie zaatakuje Polski, bo wtedy by nie była wojna Polska-Rosja, tylko większość świata-Rosja.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Pierdole... mam ich wszystkich w dupie.

jak zaatakują Polske wole umrzeć z całą rodziną żeby nie było smutku.

najlepiej żebt inne kraje się nie mieszały. ponieważ to ich sprawa o jakiś kontrakt.

dawid1122-3684.png
Opublikowano

Rosja się miesza bo traci coraz większe wpływy (teren) mam być szczery oglądałem jakiś film i padło takie spostrzeżenie

"Zawsze myślałem ze niemcy to potwory ale to byli zwykli ludzie"
to samo myślę o ruskich oni są do wszystkiego zdolni już Gruzja zaproponowała pokuj ale jak znam ruskich będą coś kręcić
Opublikowano

USA i tak ma nas w dupie i nawet jesli by nas rosja zaatakowala to zrobilo gdyby mialo w tym interes (wkoncu to imperium zla ^_^)

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

Przecież Hitler w porównaniu do Stalina to "pryszcz". ;) Mówi się że Hitler to największy zbrodniarz 2 wojny światowej, a to gówno prawda.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Z tego co wiem rosja niezbombardowala lotniska w gruzji to byla zmylka podobno walneli 100m dalej

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

cytuje słowa Putina "zapłacą nam za ludobójstwo" a te cwele nam nie zapłaciły za katyń nawet się nie przyznawali i to oni chcą wymierzać sprawiedliwość ?

Opublikowano
Jeszcze to utajniali przez lata... Strasznie nie trawię Putina.

Pozdro

putin to wyglada jak zgredek z Harrego Pottera ^^ te same oczy O_O te same czolo -,-

Dziwi mnie tylko jeden fakt... dlaczego wszedzie informacje sa podane inaczej.... ? czyzby juz probowali cos ukryc ??

Przedwczoraj: w gatezach bylo u mnie ze chodzi o wymuszony pokoj Gruzji z kims tam

Wczoraj: u mnie w gazetach bylo ze chodzi o rope

Dzis: o jakies nie prawdziwe pogloski na jakis tam temat

i teraz w co wierzyc ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

chodzi o to ze Gruzja wie ze przegrała i chce rozmawiać ale Putin chce walczyć dlaczego?

1.Ropa

2.tracą coraz większe wpływy

3.Putin to cwel

4.Nawet jeśli Gruzja chciała gadać na samym początku Rosja wtedy by nie chciała

Opublikowano

Propaganda. Jeśli nie wiadomo ocb, to chodzi o kasę, czyli o ropę=wpływy. Gdyby Rosja nie miała dochodów z ropy, to zarabiałaby tyle co Holandia...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Od zawsze jest tak, że ruski się wpieprz*** tam gdzie jest kasa... tak samo jest z np. bazą wojskową Rosyjskiej Marynarki w Sewastopolu... nie dość, że mieli opuścić tą bazę zgodnie z umową, to teraz grożą "konsekwencjami" Ukrainie, dalej: Obwód Kaliningradzki, zamiast podzilić Ziemie pomiędzy Polskę, a Litwę ( ziemie rdzennie polski) to muszą mieć "okno na świat"...

Rosja zawsze będzie przedkładać pokój na świecie ponad wpływy, więc to nie pierwszy i ostatni taki konflikt..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

kiedys slyszalem ze putin (celowo z malej litery) powiedzial na naszego kochanego KWA-KWAKA ze jest kartofel wg mnie on nie wyglada na ziemniaka

P.s.

pro po KWA-KWAKA slucham czesto OSTR'ego i ma fajna piosenke OSTR - Brzydki zly i szczery i padaja w niej slowo "bo rzadza nami jakies kaczki ciagle kwakwa KUR** kwakwa przestan gmatwac unia ta trwa kwakwakwakwa mam juz dosc jestescie nam potrzebni jak gluchemu łokmen (...) chcialbym byc oslem i na wszystko robic iiioo moze wtedy zrozumialbym kaczke co w dziobie ma licho" zgadzam sie z nim xD moze nie jest ziemniakiem ale zarzadzac panstwem razem z bratem to on nie umie

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Kaczyński jest rusofobem nie ma co... ale takie działania są złe... cała UE, NATO same groźby, ruski mają to w dupie, a ci nic nie robią..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

to fajno bo po o nam tu jesien sredniowiecza z rakietami latajcymi na niebie wiecie jakie teraz sa te bomby i wszystko w dzisiejszych czasach to ruskie maja chyba duzo tego bo wiecie jednak najwiekszy kraj swiata co nie znaczy ze najmadrzejszy raczej chyba przeciwnie jeden z glupszych jak nie najglupszy

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...