Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek wojny ?

Lukazuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co przeczytałem i słyszałem wczoraj o 23.50 czasu Polskiego prezyden Gruzji ogłosił stan wojenny w Gruzji. Rosjanie wysłali 3 samoloty które miały zbombardować działa przeciw lotnicze Gruzjan podczas ataku jeden został zeszczelony. Dzisiaj solica Gruzji była bombardowana i oszczeliwana przez Rosjan o 11 godz czasu Polskiego Rosjanie opanowali stolice Gruzji w celu przymuszania strony gruzińskiej do pokoju. Ponad 30 osób zgineło.

Czy to początek prawdziwej wojny ?

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak właściwie to oco poszło tym ruskom i gruzinom ?? wczoraj w faktach tylko słyszałem że się pokłucili ale nie wiem oco.

A co do wojny to nie wiem, ale znając ruskich to może....

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano

3 wojna światowa mowi moj brat

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

przed chwilą przeczytałęm tu cytuję

Liczba ofiar śmiertelnych obecnego konfliktu w Osetii Południowej przekroczyła półtora tysiąca osób - ogłosił minister spraw zagranicznych Rosji Siergiej Ławrow, którego cytuje agencja RIA-Nowosti.

doczytałem tagże że prezydent USA George W. Bush. żąda aby rosyjskie wojska opuściły teren Gruzji

Prezydent USA George W. Bush oświadczył w sobotę, że integralność terytorialna Gruzji musi być respektowana i zaapelował do Rosji, by zaprzestała bombardowań

jak tak dalej będzie to USA zacznie tam walczyć

Opublikowano
USA sie pcha do kazdej wojny. :/

nie tylko USA ale takze i Polska.... np. co Polska ma do Iraku ? Polacy tam sa bo USA chce.... jak tak dalej pojdzie to USA przylaczy sie do wojny a wraz z nia to i Polska.... i znow bedzie wojna.. III Wojna Swiatowa .... a potem znow pewnie bedzie sklep na kartki.......... moja babcia mi opowiadala o II wojnie swiatowej i stanie wojennym to ja predzej sie powiesze -,-

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
nie tylko USA ale takze i Polska.... np. co Polska ma do Iraku ? Polacy tam sa bo USA chce.... jak tak dalej pojdzie to USA przylaczy sie do wojny a wraz z nia to i Polska.... i znow bedzie wojna.. III Wojna Swiatowa .... a potem znow pewnie bedzie sklep na kartki.......... moja babcia mi opowiadala o II wojnie swiatowej i stanie wojennym to ja predzej sie powiesze -,-

jak USA zacznie sie kłucić z Rosją to czym prędzej czy pużniej ktoś pierwszy wystrzeli rakiete z ładunkiem atomowym lub nuklearnym a za nim reszta poleci i tak zacznie sie wojna atomowa i po tym niebędzie żadnych sklepów na kartki nic nie będzie my też wtedy oberwiemy przez podpisanie z USA o wybudowanie tarczy anty rakietowej w naszum kraju

zobaczymy jak to sie potoczy w następnych dniach

Opublikowano

Poszło im o to, że Osetia chciała się odłączyć od Gruzji, ale Gruzja jej na to nie pozwalała więc Rosja poparła Osetie i chcę wpier**lić Gruzji.

Opublikowano

Ja coś czujęże ten konflikt będzie się rozrastał i może dojdzie do 3 wojny światowej niewiadomo ale Polski nie rozpierdziulom Polska siła xD Też o tym słyszałem ale niewiem. Mój kumpel mówi że już zabezpiecza piwnice żeby go nie ujebszczyli xD hahah. Jak cośto wezmiemy m4a1 i ak i do dziela xD.

@edit: Zginiemy w walce o honor xD

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano
Jak cośto wezmiemy m4a1 i ak i do dziela xD.

Pamiętaj tylko, że jak coś pójdzie nie tak to nie zrespisz się po kilku sekundach.

Ja bym się nie zdziwił gdyby Kaczor wypowiedział wojnę Rosji >.<

Opublikowano
Mój kumpel mówi że już zabezpiecza piwnice żeby go nie ujebszczyli xD hahah. Jak cośto wezmiemy m4a1 i ak i do dziela xD.

@edit: Zginiemy w walce o honor xD

a twoj kumpel chyba sie zle czuje..... ciekawe czy jego piwnica wytrzyma bombardowanie zwykle a co dopiero atomowe/nuklearne -,- .... jestem tez ciekaw skad wezmiecie bron. -,- puszcza wam granat i rozpierdola wam dupy

do tego konfliktu nei ma co sie smiac... dostaniesz kulke albo ktos z twojej rodziny to jestem ciekaw czy tez bedziesz sie smiac -,-

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Super.. xD

Zaraz Polacy sie wje..

i bedzie dym..

zobaczycie.. zaraz cos zahaczy o polske xD

xD

niech tylko poczeka az mnie juz w pl. nie bedzie xD

Opublikowano

Ludzie, Rosja nie ruszy Polski bo jesteśmy w NATO. Jakby Nas zaatakowali to reszta nam MUSI pomóc. To nie są lata 1939/1945. Jeśli Polska wyśle do Gruzji wojsko, to nie będziemy jedyni, bo nie wydaję mi się abyśmy tylko my chcieli im pomóc.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Przewcierz że się ni zrespie to nie gra komputerowa i nie mamy 3 zyc a co do mojego kumpla to sie zgadzam on jest troche szurniety xD'

Zobaczymy co czas pokaze.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Tak... Polecimy na wojnę naszymi F-16 o_O Ciekawe czy uda im sie wogole je odpalic.

Mr. Duckie nie ma tu nic do rzeczy, on tylko popiera wejscie Gruzji do NATO/UE (nie pamietam dokladnie)

III Wojna Swiatowa? Wiecie ile podobnych konfliktów było i jest ciagle?

A USA pewnie tylko chce zrobic na zlosc Rosji, oni wiecznie maja jakies konflikty ^^

Opublikowano

O jakiej ingerencji zbrojeniowej Polski Wy wogole mowicie ^_^?

Przeciez nasz graj w kwesti zbrojeniowej jest pchłom na świecie.Jedyną nadzieja jest GROM bo to z niego można być dumnym.

Nasze F16? Pff dajcie spokoj.Nawet do Moskwy by nie doleciały.

A co do konfliktu Rosji z Gruzją to jeżeli włączy sie NATO to Rosja bedzie musiała odpuścić bo nie bedzie toczyła wojny z całym światem.

Miejmy tylko nadzieje ze do tego wszystkiego nie wjebią sie stany zjednoczone bo wtedy nie bedzie juz za ciekawie.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Wy się przejmujecie. Jak już ktoś wspomniał jesteśmy w... zaraz zaraz... NATO?! A nie w UE?

Po 2 dzisiejszy świat jest już zbyt rozbudowany itd. itp. Europa nie pozwoli sobie na trzecią wojnę.

bez gif.

Opublikowano

Dobrze że tu głupi Irlandczycy zawsze są neutralni xD

A tak po za tym to przyjmijcie do wiadomości że wojna 21-go wieku wygląda już całkiem inaczej niż te które do tej pory miały miejsce w Historii:)

Opublikowano
Wy się przejmujecie. Jak już ktoś wspomniał jesteśmy w... zaraz zaraz... NATO?! A nie w UE?

Po 2 dzisiejszy świat jest już zbyt rozbudowany itd. itp. Europa nie pozwoli sobie na trzecią wojnę.

Należymy i do NATO i do UE. Tyle że np. do UE nie należą Stany Zjednoczone, a w czasie wojny jednak byłby to dobry sojusznik. (Oczywiście USA należy do NATO)

I w ogóle, Rosja bałaby się zaatakować jakiś kraj z UE/NATO bo wtedy po prostu dostałaby wpierdol. ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

A ja slyszalem plotki jakoby polski grom stworzyl partyzantke i walczyl z okupantami z rosji(chociaz slyszalem ze to nie oni zaatakowali o.O) niech tylko Putin sie o tym dowie i mamy przesrane i 3 wojne swiatowa ;//

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

yy.... zal xD

nie bedzie zadnej wojny..

nie panikuj tak jak kacye xD

Opublikowano

USA "Każe" (?) zaprzestać Rosji bombardowania Gruzji...inaczej mówiąc zawieszenia broni.

Gruzja za to apeluje o pomoc do Polski i USA...

Zobaczymy co z tego bedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...