Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis polski słaby gracz

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo trzeba mieć niskie wymagania co do rozrywki, bo gameplayu to tam nie ma. Ten człowiek nie jest śmieszny, a żałosny.

Siedzi w dajamencie carrowany przez snoowera i tyle.

Walczy z flejmerami itp. a sam przykładem nie świeci.

Nie polecam gracza

­

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Challenjour 100% prawda.

Najbardziej śmieszy mnie to, że ten gówniak bedzie mnie cokolwiek uczyć o życiu (była spina z nim), a co przyjdzie do czego to jest klęska narodową.

Większego hipokryty od niego nie widziałem, to jest taki cebulak = gdy dostaje ddosy to wyzywa każdego, nawet swoich znajomych a potem ich przeprasza. Dobra postawa polskiego castera. xD

@Edit

Zreszta, jak skała streamuje to dis ma po 400-500 widzów. XDD

Opublikowano

Wiecie co jest najsmiesniejsze ?

" pseudogora" z tego forum . Modernatorzy sredni wiek 18 lat, ktorzy moga mysla ze moga wszystko. Admin 23 latek ktory pisze zeby go ubostwiac , za co sie pytam przyjacielu ? Duma ludzi bez honoru jest dla mnie niczym. Juz zniose to ze laska 16 letnia jedzie po wszystkich bo mozg w tym wieku jest jeszcze slabo rozwiniety ale brak szacunku do drugiego czlowieka to powinno byc znizeniem do Normalnej Rangi . Cieniasy z was faktycznie jeden zgania na drugiego. wyjebane mam na wasze warny bany , konto do kasacji. Wiekszosc z lepkow tutaj nigdy nie dojdzie do tego poziomu co ci streamerzy. Nie bronie ich bo ich nawet nie znam ale nie po to was rodzice wychowywali zebyscie sobie pisali co chce w internecie na ludzi ktorzy osiagneli jakis sukces. Srednia wieku 16 lat forum.

Opublikowano

" pseudogora" z tego forum . Modernatorzy sredni wiek 18 lat, ktorzy moga mysla ze moga wszystko. Admin 23 latek ktory pisze zeby go ubostwiac , za co sie pytam przyjacielu ? Duma ludzi bez honoru jest dla mnie niczym. Juz zniose to ze laska 16 letnia jedzie po wszystkich bo mozg w tym wieku jest jeszcze slabo rozwiniety ale brak szacunku do drugiego czlowieka to powinno byc znizeniem do Normalnej Rangi . Cieniasy z was faktycznie jeden zgania na drugiego. wyjebane mam na wasze warny bany , konto do kasacji. Wiekszosc z lepkow tutaj nigdy nie dojdzie do tego poziomu co ci streamerzy. Nie bronie ich bo ich nawet nie znam ale nie po to was rodzice wychowywali zebyscie sobie pisali co chce w internecie na ludzi ktorzy osiagneli jakis sukces. Srednia wieku 16 lat forum.

I szczerze mówiąc mam wyjebane w hejty i wyjebane co kto powie, że ja nie powinienem się tak zachowywać na forum, będę się tak k***a zachowywał na forum, bo mi się tak podoba. Reportujcie sobie róbcie co chcecie, w chuju to mam dopóki mentalność narodu się nie zmieni to ja też się k***a nie zmienię. 634711437853200250239.png
Opublikowano

Wiesz, to forum głównie dla graczy, a nie patrząc gracze są głównie w tym przedziale wiekowym który ci jakoś nie pasuje (uczniowie i studenci), jak chcesz starszych ludzi na górze to zmień forum :x

Opublikowano

Boże macie do niego spiny jak by wyjebal bule twojej matce poczym zlozyla sie jak transformers.

wy nigdy nie flejmiliscie nie mieliscie rage moda no to szczerze gratuluje a to ze norbert swoje rage robi w dosc charakterystyczny sposob. etc

rozpierdalajac glowy o kraweznik 

kompiele w betonowych butach itp. 

to juz kwestia slabych nerwow i charakteru :(

Opublikowano

Kiedyś napsiałem na chacie w grze, ze slabe itemy sklada, taki tam pocisk, a on zareagował bardzo dojrzale(śmiał sie). Byłem rozczarowany jego postawą :/

Opublikowano

I szczerze mówiąc mam wyjebane w hejty i wyjebane co kto powie, że ja nie powinienem się tak zachowywać na forum, będę się tak k***a zachowywał na forum, bo mi się tak podoba. Reportujcie sobie róbcie co chcecie, w chuju to mam dopóki mentalność narodu się nie zmieni to ja też się k***a nie zmienię. Dodany obrazek

Nie wiem czemu, ale jak to czytałem to w głowie słyszałem Disa Kappa

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Cóż - jako osoba totalnie mi nie podchodzi. Pseudocwaniaczek wywyższający się nad innymi, ale... Grać umie, to nie ulega wątpliwości. 

Włączając streama wyciszam dźwięk.  :lenny:

Opublikowano

Oglądałem wczoraj jak grał go4lola z team skała, te jego żarciki i bycie śmiesznym na siłę - beka. Ogółem on za bardzo udaje miłego i spokojnego Norbercika, ale jak przyjdzie co do czego to zmienia się w złego, wulgarnego Norbita

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Nie oglądam go. Dlaczego?

Brak poczucia humoru

Spina o byle co ;)

Pozdrawiam.

Typowo, jak zaczynałem przygodę z lolem to oglądałem właśnie polskie streamy w tym jego i spine łapał o byle co.. nie dziwie się, że jest tak wyśmiewany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...