Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis polski słaby gracz

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co Wy do niego macie  :yay: Kupił konto, no i co? Co z tego, że sam nie wbijał 30 lvl na koncie xD? Defacto zdarzy się jakiś rage, ale to chyba normalne jak jacyś idioci mu gierkę trollują/drophackują, chyba każdy by się zdenerwował. Gra na pewno lepiej od większości ludzi którzy go hejtują :)

­

Ja to bym ten idiotyczny temat zamknął ^^

22695116389755711104.gif

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie rozumiem o co wam chodzi zazdrościcie disowu fejmu i fanek ha ha jebane polaczki dis jest dobrym graczem i jego streamy dają mi dużo śmiechu pozdrawiam

Opublikowano

­

Są lepsi streamerzy, którzy potrafią zachować się w miarę kulturalnie i nie zachowują się jak zwierzęta na streamie.

Dokładnie. Dlatego właśnie wolę oglądać nerve, missage, śledzia, etc.

Gdyby nie jego wulgaryzmy i takie zachowanie to bym go oglądała, bo jest inteligentnym człowiekiem, ale zachowuje się jak dzikie zwierze na swoim streamie. Wole jednak iść na streama, gdzie jest wesoło i bez takiej spiny, że tak to ujmę.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@pmp#
To jest typowa kobieta, która ma większe łopatki od piersi - nie przejmuj się tym. Takie osoby zawsze mają krótką i beztreściową wypowiedź na każdy temat. 

maybenow.png

Opublikowano

­zalosny typek z ciebie pimp co zazdroscisz norbertowi widzow i slawy? hah wez lepiej przestan grac na skryptach cale mpc sie z ciebie smieje haha zalosne

@pmp#
To jest typowa kobieta, która ma większe łopatki od piersi - nie przejmuj się tym. Takie osoby zawsze mają krótką i beztreściową wypowiedź na każdy temat.

co ty mozezz o kobietach wiedziec jak cie wychowaly dwa pe.daly

Opublikowano

­zalosny typek z ciebie pimp co zazdroscisz norbertowi widzow i slawy? hah wez lepiej przestan grac na skryptach cale mpc sie z ciebie smieje haha zalosne

haha smieciu kim ty jestes zeby mi takie rzeczy muwic jestem w opur k0z4kiem i mam cie na strzala smieciu iem 2k16 zapraszam

Opublikowano

Są lepsi streamerzy, którzy potrafią zachować się w miarę kulturalnie i nie zachowują się jak zwierzęta na streamie.

Ale to jego stream i jak komuś nie pasuje jego kultura czy słownictwa to po prostu go nie ogląda i tyle a nie ludzie placza ze przeklina -_- jak chcecie max kulture itp to oglądajcie stream nervy a nie disa lol.

smieciu kim ty jestes zeby mi takie rzeczy muwic jestem w opur k0z4kiem i mam cie na strzala smieciu iem 2k16 zapraszam

Nie dość że ortografia się pali to wyzywasz go na iema na bójkę po ktorej zgarną was gliny i albo grzywna albo paka więc gadasz jak totalny 16-17 latek który nie potrafi zajrzeć w przyszłość co się stanie.

Wieje gimbazą :(

Opublikowano

Bez owijania w bawelne, z doswiadczeniem i podniesiona glowa moge powiedziec ze "dis<gowno". W razie jakichkolwiek niejasnosci moge to zacytowac kazdemu uzytkownikowi tego forum (i nie tylko) prosto w twarz.

Opublikowano

Gdybyś stremowal i  mialbys w meczu ludzi trolujacych to byś zachowal równowage??

A co widzów to obchodzi ze konto kupil? co ma wspólnego konto ..? to tak samo jak dostaje prezenty to co oszukuje swoich widzow bo sam nie kupil ich tylko dostal ?

to gowno wbilo diamonda a dokladnie d2 chyba w pare dni a ty nie pewnie nie wbiłeś albo nie wbijesz tego nigdy ;).W tamtym sezonie miales marna P5 wiec nie wiem po co piszesz ze disu jest gownem lel :( dodajmy jeszcze ze po 92 meczach 51 wygrane 41 przegrane miałeś marnego golda v  z 79 lp :) i tu nasuwa sie pytanie co ty robiłeś w tamtym sezonie w platynie ? pewnie zapytasz skad to wiem :D ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1374301-od-golda-do-diamentu-v/#entry11674749

xD

Trole są wszędzie nie tylko w diamencie. Gdy po zbugowanych placementach wrzucilo mnie do B II tam to był dopiero smak trolowania. Ta ukochana dywizja <3. Dzis jestem narazie zloto V . Sam nie hejtuje Disa bo wiem co to znaczy przegrac gre przez troli . Nie ważne jak dobry byś był to i tak znajdzie się premade bot który stroluje ci gierke.Da radę wzbić się wysoko. wystarczy ciut skila ,uzywania głowy i tego co najważniejsze nastawienia .

haha smieciu kim ty jestes zeby mi takie rzeczy muwic jestem w opur k0z4kiem i mam cie na strzala smieciu iem 2k16 zapraszam

Dam Ci dobrą rade. Uważaj na słownictwo - po co Ci ban ?

Ja to bym ten idiotyczny temat zamknął ^^

Popieram. Robi sie tu powoli wojna psychofanów z hejterami.

Opublikowano

Hahahaha, nie wierzę, dawno się tak nie uśmiałem! Błędy ortograficzne, przekleństwa i beznadziejnie złożone wypowiedzi. Prawdziwa społeczność tej zapadłej gry.

Opublikowano

Dis jest lepszym streamerem od nervy , przynajmniej ma jaja wyrazac swoje zdanie . Nerva spokojniejszy jest ale co kto lubi. U disa jest smieszniej. Obaj fajne chlopaki ale wole susiaka.

Opublikowano

U Disa standardem są kicki itd :D

Pamiętam jak jakiś ziomek wyciągnął jego IP i mu streama z ziomkiem offaliśmy jak grał :D :D

A co do tematu.

Zachowuje się jak większość graczy na nordicu xD

Opublikowano

U Disa standardem są kicki itd :D

Pamiętam jak jakiś ziomek wyciągnął jego IP i mu streama z ziomkiem offaliśmy jak grał :D :D

Niezly k0z4k z cb, zara dzwonie do Norbiego i chyba będziesz miał nawet okazję spotkać go osobiście w sądzie  :lenny:

Opublikowano

Niezly k0z4k z cb, zara dzwonie do Norbiego i chyba będziesz miał nawet okazję spotkać go osobiście w sądzie  :lenny:

Chyba na PGA, dostałby bułę i by się złożył jak Transformers.
Opublikowano

Okej, czekam :D

Opublikowano

Tu już nawet nie pisząc o jego grze, bo ja czitując nie mam prawa się wypowiadać na temat czyjegoś skilla.

Ale przecież Dis to jest k***a, a nie człowiek. Jest takim hipokrytą i fałszywcem, że jak on dziękuje za te donejty "żółwik ziom" etc to raka dostaje. Tak udaje, że kocha swoich widzów i to tak cukierkowo okazuje, że ja sie dziwie, ze ma kolegow. Ale jeszcze większego raka mi dają jego widzowie co go bronią xD

Snoower z nim gra bo ma z tego profity w postaci większego zainteresowania jego własnym streamem. Za plecami pierdoli na Disa tak jak każdy i to jest 100% fakt. Jest zbyt miły by powiedzieć Disowi w twarz, że gra gówno lub zachowuje sie jak dziecko.

Opublikowano

Tu już nawet nie pisząc o jego grze, bo ja czitując nie mam prawa się wypowiadać na temat czyjegoś skilla.

Ale przecież Dis to jest k***a, a nie człowiek. Jest takim hipokrytą i fałszywcem, że jak on dziękuje za te donejty "żółwik ziom" etc to raka dostaje. Tak udaje, że kocha swoich widzów i to tak cukierkowo okazuje, że ja sie dziwie, ze ma kolegow. Ale jeszcze większego raka mi dają jego widzowie co go bronią xD

Snoower z nim gra bo ma z tego profity w postaci większego zainteresowania jego własnym streamem. Za plecami pierdoli na Disa tak jak każdy i to jest 100% fakt. Jest zbyt miły by powiedzieć Disowi w twarz, że gra gówno lub zachowuje sie jak dziecko.

Hehehe lepiej zeby  mowil ten ziomek zolwik niz piszczał jak helenalive ohh swett bjutiful donejt thanks so macz.Znasz go z reala ze nazywasz go k**** czy tylko z internetowego streama :D.Zapewne jak by nitrus nie dostal banika za casiopejke to nikt by go nie hejcil ;)

Opublikowano

Hehehe lepiej zeby  mowil ten ziomek zolwik niz piszczał jak helenalive ohh swett bjutiful donejt thanks so macz.Znasz go z reala ze nazywasz go k**** czy tylko z internetowego streama :D.Zapewne jak by nitrus nie dostal banika za casiopejke to nikt by go nie hejcil ;)

XDDDDD Myslisz, ze hejty zaczely sie od tego zjebanego nitrozyniaka? XDDDD Dis byl nienawidzony juz od poczatku jak ukazywal swoje bestie. A ta "drama" dodala odrobine wiecej gimbow na jego strimkach. 

HelenaLive jest inteligentna w c**j tak jak Nicktron bo trzepia jak glupocie ludzi po 5k euro miesiecznie a Dis jest po prostu debilem a nie go udaje a zarabia mniej xDDD

Opublikowano

jeszcze te jego przechwalanie sie ze niby cerruje gierki ze niby jego zasługa i że niby trafia skillami wszystkimi :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...