Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis polski słaby gracz

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem zwisa i on k***a nic nie potrafi nie trafia skillami nie umie dobrze dać smite a jest w diamondzie jak takie gówno może być w takiej dywizji wytłumaczcie mi to 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oglądałem zwisa i on k***a nic nie potrafi nie trafia skillami nie umie dobrze dać smite a jest w diamondzie jak takie gówno może być w takiej dywizji wytłumaczcie mi to 

Wygrał nawet z nerva czyli umie grać :D

I tak każdy wie jak było  :makka:

Opublikowano

najgorsze jest to ze tacy pro gracze jak ty w umiejetnosciami challengera sa w brazie no bo riot sie na nich uwzial ;/

Opublikowano

Bo Snoower go carruje Kappa

Opublikowano

Prawda jest taka że Norbert to jeden z najlepszych polskich junglerow (jedynie Xayoo jest od niego lepszy tak imo) ale wszyscy go hejtuja tylko dlatego ze siedzi w tak niskiej dywizji.

Wszyscy wiemy dlaczego tak jest, wiekszosc polakow cebulakow go trolluje i przegrywa mu gierki.

Gdyby nie posiadal tego typu utrudniej wedlug mnie znajdowal by sie w top 10 challenger na eune a moze i na euw.

Przypomne tylko do jakiego poziomu musieli go sprowokowac zeby w koncu cala agresje z siebie wypuscil i powiedzial co o nich mysli:

I szczerze mówiąc mam wyjebane w hejtyI wyjebane co kto powieŻe ja nie powinienem się tak zachowywać na streamieBędę się tak k***a zachowywał na streamie Bo mi się tak podoba Reportujcie sobie róbcie co chcecie W chuju to mam dopóki mentalność narodu się nie zmieniTo ja też się k***a nie zmienię.Bo nie da się, nie da się z tymi ludźmi graćChoćbyś nie wiem jak był miłyChoćbyś k***a nie wiem co zrobiłTo ci ludzie i tak będą cie nienawidzićI tak cie k***a strollują

W skrocie, WIELKI PROPS DLA NORBERTA BEST JUNGLER EVER I DO TEGO ZWALCZA CZITEROW.

Opublikowano

Wygrał nawet z nerva czyli umie grać :D

I tak każdy wie jak było  :makka:

Tylko nerva to takie lepsze wydanie dis'a..., ale dis to taki trochę unskilled ... taki nieogar... dis i nerva podchodzą zbyt "metowo" do gry... lubię obu chłopaków, ale niestety jak zobaczyłem grę np ez i dis to porażka albo taki "poradnik" nervy do lee no bk'a fchuj.. on nawet q nie umie "miotać", ale nerva ma wyższy poziom i on zasługuje, aby być tam gdzie jest co do dis'a, myślę iż on trochę mniej poważniej podchodzi teraz do rozgrywki gra raczej fun nie tak jak kiedyś

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie każdy przychodzi na jego streamy aby oglądać pro gierki. Tylko żeby się pośmiać itd. Jak chcesz oglądać tych co umieją grać, to patrzysz na graczy LCS i oglądasz ich streamy. Więc nie wiem o co te hejty. Robi to co lubi. A do tego ma z tego hajs. Chyba każdy chciałby mieć taką pracę/hobby. Tylko zaraz się zacznie znowu i pokażecie (np. w komentarzach) swoją zazdrość, bo komuś się udało a tobie nie. Co ci ludzie mają w głowach...

jifdyv.jpg

Opublikowano

Czy ten temat nie powinien być w dziale Streamy? Dotego osobiście temat uważam za idiotyczny nie podoba ci się nie ogladaj kogoś bo po co mam kogoś ogladać jak go nie lubie o.O no chyba że autor pisze to na popis dla trolu albo chce się wywyższyć jaki on nie jest pro innych opcji nie widze ;x

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Zapomnialem dodać, Norbert pluje na Was.

hq2h7hjpg_spwhqww.jpg

Zgadzam się z moim wiernym kolegą Padrinem. Dis jest jednym z lepszych graczy solo kolejki na serwerze nordycki. Pozdro Shy

bd81313b86f943c5f0fa4ca459bf4de1.png <------ Diament zawsze ma respekt :D

Opublikowano

Tak naprawde to kazdy jedzie tych typkow itp a wiekszosc szczerze to chcialaby byc jak oni , przynajmniej cos stworzyli a nie pierdolili glupoty na forum. Tez bym mial wyjebane na typkow ktorych nawet nie znam :D

Opublikowano

Walczył z hejterami, a kupił konto levelowane botem - beka z typa. Flejmer na strimach, On jest po prostu wku*wiający, ma wku*wiające zachowanie, sposób bycia. Grozi ludziom wpierpapierem, a sam by się "złożył jak transformers".

Przyjedź na PGA to wypierdolę Ci taką bułę, że się złożysz jak transformers j****y.

https://www.youtube.com/watch?v=eZ2Q0GqHM5g

https://www.youtube.com/watch?v=a2o2kN4-mM4

https://www.youtube.com/watch?v=PieaffptVh4

Tyle w temacie, nie polecam, 0/11.

Opublikowano

Nie oglądam go ale wydaje mi się że jest dużo lepszą osobą niż "mięsa" piszące tutaj...

no ale cóż wiele osób w dzisiejszych czasach posiada jednego jedynego przedstawiciela ich wartości...

a jest nim Obrazek w grze internetowej... sam umiem taki narysować...

a wielką rzeczą nie jest granie kilku gier dziennie i ciągłe starania do stawania się lepszym "graczem"

co do założyciela  tego tematu jest to zapewne chłopiec który uważa że jest lepszy

i nikt go nie docenia... nie wierząc w jego prawdziwą wartość...

jak dla mnie ten temat to SPAM

Opublikowano

Troche c*****o , nie znacie goscia w zyciu a hejt to jest zwykla zawiesc ze on ma a ja nie a jemu sie to nie nalezy . Gowno prawda, gdyby nie gral na jakims poziomie to by dlugo sie nie utrzymal tam gdzie jest. To ludzie go nauczyli byc takim skurwielem , bo kazdy czlowiek ma swoja cierpliwosc, nawet w glupim internecie . On sie zwyczajnie broni i nie zgadza i ma do tego pelne prawo. i z tym niestety sie zgadzam z disem, polacy to wieczne cwaniaczki a tak naprawde malo maja do zaoferowania w zamian. Przeciez on nie nakazuje wam ogladac . Jak czegos nie lubie to poprostu tego nie ogladac nie robie . A prawda jest taka ze wiekszosc tych ludzi jest utalentowana i oddana swojemu hobby.

Opublikowano

Temat jest tak głupi jak sam twórca. Boże ludzie, czy Wy na prawdę nie macie co robić tylko wyśmiewać się z innych ludzi, którzy próbują robić coś dla naszej polskiej społeczności League of Legends? Założę się, że cała ta gromada hejterów i dzieciaków nic nie wniosła w świat Lola. Fakt, Norbertowi powinęła się parę razy noga, ale czy to aż tak bardzo go skreśla by utrudniać mu każdą możliwą grę? Założę się, że gdyby nie streamował to dawno znalazłby się w najwyższej dywizji, no a przez cebulstwo jest tam gdzie jest.
Każdy może wyjść z równowagi i zacząć ragować, a tym bardziej kiedy to gimbusy specjalnie przegrywają gry. Najgorsze są ddosy i osoby, które później chamsko do tego się przyznają - ciekawy jak Wy byście zachowali się na jego miejscu kiedy to z 20 gier rankingowych w 19 znajdują się trolle i ddosy. 
Śmieszą mnie w ogóle osoby, które wchodzą na jego stream i marnują czas na zbędne komentarze, niby macie go w dalekim poważaniu, ale z drugiej strony ciekawi was co aktualnie robi. Żałosne. 
Zawiść i ból dupy do Norberta bo mu się coś w życiu udało? Haha, typowe cebulstwo. 
Tyle w temacie.

@Reygras
Wyjdź z brązu, a później krytykuj osobę, która zniszczyłaby Cię samym zalogowaniem do gry.

maybenow.png

Opublikowano

Każdy ma slaby dzień.

Walczył z hejterami, a kupił konto levelowane botem - beka z typa. Flejmer na strimach, On jest po prostu wku*wiający, ma wku*wiające zachowanie, sposób bycia. Grozi ludziom wpierpapierem, a sam by się "złożył jak transformers".

https://www.youtube.com/watch?v=eZ2Q0GqHM5g

https://www.youtube.com/watch?v=a2o2kN4-mM4

https://www.youtube.com/watch?v=PieaffptVh4

Tyle w temacie, nie polecam, 0/11.

Pewnie lepiej zeby stremowal wbijanie levela od 1-30 naprawde super kazdemu sie to by spodobalo zapewne by wbijal ten level 3 tygodnie albo pare miesiecy.

Prawda jest taka ze disu by wbil challengera w tym 10 dni no ale nasz spier*olony kraj jest tak zniszczony przez JOT PE lub widzow nitra kto ogladal stremy to wie jak mu gry trolowali albo specjalne dcki 90% ludzi hejtujacych go ma niska platyne i sie tlumacza ze przez tim nie moga wyjsc :D.Zapewne gdyby nitro nie dostal bana to wszystko bylo by normalne no ale uj jego widzowie sa jak zwierzeta nitro:zjedz g*wno to oni zjedza to g*wno.Reygras gdyby tobie ludzie trolowali mecz "CELOWO" to bys siedzial spokojnie i mowil ohh no co zrobimy poprostu enemy jest lepsze od nas schodz graliscie 4v5 ?.Autor tematu pewnie tez pro elo czelendzer ktory ma mechaniki koreanskiego czelendzera 9999999999LP a   siedzi w platynie przez tim XDD 

Opublikowano

Norma polakow, ktos jest w czyms lepszy od raz zlodziej bandyta oszust. Pojade frajera ze jest cienasem. Zwykla podlosc ludzi

Opublikowano

Dis to hipokryta. Sam wyzywa na streamie (mimo ze mniej~), ale wyzywa i to bardzo.
Mówi, że nie toleruje oszust, kłamstw i ludzi grających na bolu a sam okłamywał widzów przez 9 dni na challenge że kupił swoje konto a nie je wbił - Wyzywał jeszcze swoich widzów.
Poza tym.. Jak takie gówno które nie potrafi grać znajduje sie w diamencie?

Opublikowano

Dis to hipokryta. Sam wyzywa na streamie (mimo ze mniej~), ale wyzywa i to bardzo.

Mówi, że nie toleruje oszust, kłamstw i ludzi grających na bolu a sam okłamywał widzów przez 9 dni na challenge że kupił swoje konto a nie je wbił - Wyzywał jeszcze swoich widzów.

Poza tym.. Jak takie gówno które nie potrafi grać znajduje sie w diamencie?

Gdybyś stremowal i  mialbys w meczu ludzi trolujacych to byś zachowal równowage??

A co widzów to obchodzi ze konto kupil? co ma wspólnego konto ..? to tak samo jak dostaje prezenty to co oszukuje swoich widzow bo sam nie kupil ich tylko dostal ?

to gowno wbilo diamonda a dokladnie d2 chyba w pare dni a ty nie pewnie nie wbiłeś albo nie wbijesz tego nigdy ;).W tamtym sezonie miales marna P5 wiec nie wiem po co piszesz ze disu jest gownem lel :( dodajmy jeszcze ze po 92 meczach 51 wygrane 41 przegrane miałeś marnego golda v  z 79 lp :) i tu nasuwa sie pytanie co ty robiłeś w tamtym sezonie w platynie ? pewnie zapytasz skad to wiem :D ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1374301-od-golda-do-diamentu-v/#entry11674749

xD 

Opublikowano

Nie wiem co Wy do niego macie  :yay: Kupił konto, no i co? Co z tego, że sam nie wbijał 30 lvl na koncie xD? Defacto zdarzy się jakiś rage, ale to chyba normalne jak jacyś idioci mu gierkę trollują/drophackują, chyba każdy by się zdenerwował. Gra na pewno lepiej od większości ludzi którzy go hejtują :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...