Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/ Moderatorem Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie będę bawił się tutaj w kolorki i rozmiar czcionek bo tu nie chodzi o estetykę a o przekaz. Tak jak w temacie chciałbym zostać TGM ewentualnie GM (gdyby u jakiegoś ochotnika na serwerze brakowało takiej funkcji). Troszkę o mnie nazywam się Jędrzej i mam 20 lat, w tym roku ukończyłem szkołę mundurową na profilu Straż Pożarna. Jestem jedną z tych osób pozytywnie zakręconych które lubią się pośmiać i pogadać.

A więc teraz trochę o moich doświadczeniach. 
Jako GM nigdy nie pracowałem, dlatego też zgłaszam się na TGM by złapać doświadczenie na tym stanowisku. Jak wiadomo każdy musi od czegoś zacząć. Na serwerach prywatnych gram od początku Xenoxa (był to mój pierwszy serwer), wówczas max lv tam był 150 jak i eq 145 lv. Od tego czasu pogrywałem głównie na Xenoxie gdzie też po pewnym czasie byłem Moderatorem Forum (zaznaczam nie byłem global moderatorem a zwykłym od utrzymywania porządku na forum). Przez około 2 miesiące byłem stróżem prawa na forum, ale zabawa się skończyła po kłótni na TS z Global Moderatorką (Anisia czy Asia nie pamiętam dokładnie jej nicku). Potem pogrywałem na różnych serwerach ale na żadnym długo nie zabawiałem oprócz Divine World. Mam również doświadczenie z prowadzenia forum na Polskilol.pl gdzie wówczas Jokej wkręcił mnie na moderatora (był tam administratorem a poznałem go przez Metina na Xenoxie gdzie był również Moderatorem Forum). Jedna z największych stron polskich o tematyce newsów z League Of Legends niestety długo forum nie posiadała ponieważ zainteresowanie było zbyt niskie pomimo reklamy forum i zachęcania ludzi na Fanpagu do rejestracji. Srednio dziennie przez forum przechodziło 30-40 ludzi (przy Fanpagu posiadającym wtedy trochę ponad 10 tyś lików). Również byłem uploaderem dram (nie interesowały mnie dramy, uploadowałem dla doświadczenia u nich przez rok) na  stronie DramaQueen (która funkcjonuje do dzisiaj bardzo dobrze). Ze względu że byłem uploaderem posiadałem prawa administratorskie do strony dzięki czemu załapałem trochę doświadczenia w obsłudzę strony. 

A teraz z innej beczki posiadam 2 letnie doświadczenie w obsłudzę programów do obróbki filmów jak Sony Vegas, AAE (adobe after effects), AVS. Nie obrabiam filmików na śmieciowych programach jak Camstasia studio czy inne darmowe programy tylko na najwyższej klasie programów. Ale tutaj nie ma co pisać moje możliwości najlepiej zobaczyć na AMV (które tworzę hobistycznie). Jeżeli ktoś chciałby linka do zobaczenia to proszę na PW lub wpisać MrBlOoDcrew x AMV

Również mam doświadczenie w prowadzeniu własnego serwera TS. Trzy lata temu miałem serwer na którym dziennie przewijało się koło 100 osób (był to serwer głównie dla ludzi grających w COD'a 1 i ich klanów. Aktualnie z znajomymi tworzymy nowy serwer który ma być wykorzystywany dla ludzi grających w gry multiplayer. Aktualnie serwer posiada 75 slotów na czas tworzenia go. Kiedy prace będą ukończone dokupimy slotów do 150 i będziemy w miarę zwiększać jego sloty jeżeli zauważymy że serwer potrzebuje większej ilości. TS ten mógłby być również wykorzystany jako TS serwera metin2.

Myślę że to wszystko co mogę napisać o swoim doświadczeniu.

Pozdrawiam
MrBlOoDcrew

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...