Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuję] Zostanę Technikiem (Zlecenia)

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie wielu z Was już mnie doskonale zna i wie co potrafię jako Technik serwerów TeamSpeak  :)

A więc zacznijmy od początku, moje imię to Piotr jak już pewnie widzicie po nazwie mojego konta MPCForum. Wiek mój znają osoby z którymi wiele godzin przegrałem w gierki jak i nagadałem się na TS3 lecz powiem że już 18 dawno skończone. Województwo Łódzkie jakby były problemy mogę podać na mnie namiary.

A więc to co potrafię.

- Tworzenie rang (Chyba każdy umie zrobić range)

- Tworzenie kanałów (No to też umie każdy)

- Estetyka TeamSpeak (Aby nowi odnajdywali się na nim i wygląd cieszył oko)

- Zabezpieczenie (Porty etc. co związane z serwerem TS)

- Wgranie bocików (Oczywiście muzyczny 100%, pozostałe ogarniam ale nie perfekcyjnie)

- Skonfigurowanie tak zwanych "Permissions" (Aby każda ranga mogła robić to co powinna wraz z wchodzeniem na kanały)

- Permisje kanałów (Aby nie wszystkie rangi mogły kasować, przenosić i edytować każdy kanał)

Robiłem dużo serwerów TeamSpeak nawet MPCForum kiedyś był prowadzony przeze mnie lecz niech prowadzi jakaś bardziej "doświadczona" osoba niż ja  ;)

A wiele osób z tego forum wie co potrafi i może pisać co sądzi o mnie jak i mojej pracy  :) Na MPCForum olałem to przez maszynę którą miałem pod prace...

Tak więc przyjmę miłe słowa jak i krytykę od moich fanów  :)

Siemanko.

Pracuję tylko na zlecenie, piszesz mi na PW co jest do zrobienia i podajesz kontakt GG a ja Ci odpisuje ile mi to zajmie i kiedy możemy się usłyszeć na TeamSpeak aby wszystko obgadać. 

Kontakt:

- PW MPC

- Post pod tematem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam, zna się na rzeczy, te czasy ts.mpcforum.pl xD

@Down, "Te maszyny za 9zł z ovh" xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...