Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eSports-24.pl - Wszystko o scenie Counter-Strike!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6nR0cZj.png

eSports-24.pl to projekt grupy młodych przyjaciół mający na celu skupić polską społeczność Counter Strike w jednym miejscu! Z założenia staramy się docierać do jak najszerszego grona odbiorców i zadowalać ich jakością materiałów prezentowanych przez Naszą redakcję! Trzyosobowy zarząd w składzie; MateuszJakubKajetan stara trzymać pieczę nad funkcjonowaniem serwisu zarówno od strony technicznej jak i organizacyjnej. Rekrutacja w aktualnym momencie jest OTWARTA; więcej informacji na grupie STEAM.

4IkKxqn.png

Strona internetowa: eSports-24.pl

Grupa STEAM: steamcommunity.com/groups/eSports-24

9PLV89Z.png

Podstawową rzeczą jest na pewno organizacja - cały zespół za wyjątkiem grafika mieszka w jednym miejscu, co powoduje, iż komunikacja jest idealna o każdej porze dnia i nocy. Każdy aktualny członek zespołu mieszkający poza obrębem miasta, na którym działają zarządcy utrzymuje z nimi kontakt telefoniczny, który pozwala na szybkie przekazywanie informacji i reagowanie w wymagających tego sytuacjach. Kolejnym ważnym aspektem jest rzetelność publikowanych przez nas materiałów, tj. newsów. Jesteśmy w stanie poświadczyć, że nie dopuścimy do sytuacji, w której nasz artykuł będzie niezgodny z prawdą. Następnym aspektem jest chęć pomocy, której podejmuje się zespół w stosunku do publiki, którą osiąga.

exlUZix.png

Aktualnie rekrutacja jestOTWARTA 

Więcej informacji - >CLICK<

Zarząd

• Mateusz - współtwórca i zarządca ds. technicznych serwisu;
  • Jakub - współtwórca i zarządca ds. technicznych serwisu;
  • Kajetan - współtwórca i zarządca zespołu moderacyjnego i redakcyjnego;

Graficy

• muflOn'd - główny grafik;

Redaktorzy

• Kajetan - główny redaktor i zarządca zespołu redakcyjnego;

Moderatorzy forum

• Kajetan - główny moderator forum i zarządca zespołu moderacyjnego;

fKkkhHQ.png

Z pewnością zechcemy pojawić się na wydarzeniach takich jak Poznań Game Arena (PGA) czy Intel Extreme Masters w Katowicach. Będzie to niewątpliwie najlepsza okazja do zaprezentowania nas, jako zespołu eSports-24.pl i zgromadzenia materiałów takich jak; wywiady video czy artykuły ze słynnymi osobami w dziedzinie eSportu! Śledząc naszą grupę steam, serwis i fanpage będziesz w stanie zostać na bieżąco z wydarzeniami, na których się pojawimy.

Opublikowano

Proponuję skończyć stronę zanim ją udostępnicie, bo te krzaki po kliknięciu "kontakt" i "Be like>>" to żenada. Nie mówiąc już o tym, że po kliknięciu "dołącz do nas" wyświetla się logowanie do wp. Forum też woła o pomstę do nieba.

Jak coś nie jest skończone to się to ukrywa, lub pisze "w budowie".

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Proponuję skończyć stronę zanim ją udostępnicie, bo te krzaki po kliknięciu "kontakt" i "Be like>>" to żenada. Nie mówiąc już o tym, że po kliknięciu "dołącz do nas" wyświetla się logowanie do wp. Forum też woła o pomstę do nieba.

Jak coś jest nie skończone to się to ukrywa, lub pisze "w budowie".

hmm, pewnie dlatego, że jest w budowie i robimy ciągle to dlatego pytam o uwagi, inaczej nie pytałbym o uwagi tylko miałbym w chuju twoją ocene, nie?

­

Opublikowano

Pisząc "skończyć" nie miałem na myśli ostatecznej wersji, tylko wersję nie rozgrzebaną jak ta, którą prezentujesz. Idąc twoją logiką - mogę ocenić tylko to co jest już gotowe, a jednocześnie masz tą ocenę cytuję "w chuju"? Czy naprawdę chcesz powiedzieć, że gdy strona będzie wg Ciebie w całości "gotowa" będziesz miał w d***e uwagi użytkowników? Nic tylko pogratulować - wróżę spektakularny sukces  xD

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

dyskusja prowadzi do nikąd, a napomnę tylko, że po twoich wypowiedziach sumiennie mogę stwierdzić, że twój tytuł użytkownika kłóci sie z prawdą.­

Opublikowano

Wycieczki personalne zachowaj dla siebie.

• 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...