Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoBot - Darkorbit Pixel Bot

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te boty i tak mają do siebie blokowanie się w dziwnych miejsach, ten skryp jasności byłby dodatkowym siedliskiem błędów.

Każdy mądrzeje z czasem...

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ByFresh pokombinuj z podmianą grafiki boxów podczas pobierania gry z serwera do pamięci podręcznej, zmień np. na jednokolorowe kwadraty i po problemie, wówczas bot zbiera każdego boxa. Oczywiście każdy rodzaj boxa trzeba podmienić.  ;)  :lenny:

@Edit

podmieniając grafiki można też statki w czapeczkach ujawnić  B) ale to już inna bajka  :D

Opublikowano

Mam problem, gdy odpalam bota wyskakuje error : Failed to load fastfind.dll ,application probably won't properly work . Check if the file fastfind.dllis installed near this script . Miał ktoś taki problem ? proszę o pomoc

Opublikowano

Niestety, podmieniając dane poprzez proxy po chwili dostaniemy bana. Można tylko odczytać te dane, nie modyfikując ich.

Jakim cudem dostaniemy bana? za podmienione grafiki na moim dysku w pamięci podręcznej przeglądarki? :P

Opublikowano

Mam problem, gdy odpalam bota wyskakuje error : Failed to load fastfind.dll ,application probably won't properly work . Check if the file fastfind.dllis installed near this script . Miał ktoś taki problem ? proszę o pomoc

MAm dokładnie to samo :/ 

Proszę o pomoc !!

Opublikowano

No i żeby działał w tej postaci co był kilkanascie tygodni temu nawet byłbym w stanie zapłacić :) za takiego bota bo dobrze zbierał

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cieszę się bardzo ponieważ jak dla mnie jest to najlepszy bot z jakiego korzystałem , pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na nową wersję tego bota :)

Opublikowano

@ByFresh No I prawidłowo :) Będzie działać tak jak wcześniej to  dam donejta za tego Pixel-Bota , i to nie będzie mała kwota hehe :)

ps. Będzie opcja taka jak wcześniej z tymi naprawami ile razy itd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...