Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadca- Ciąg Dalszy...

DetonatorXXL

Czy GA Bambus3k powinien zmienic Team?  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy GA Bambus3k powinien zmienic Team?

• Tak
      134
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy sie nie spodziewajcie wlaczenia padnie jak l99.nawet konta nie chce mi sie odzyskac jakies 4tyg temu Wbijam o 23:30 lvl 60 dobra ide spac wstaje 8:00 a tu Twoje Konto Jest Zbanowane no i jak tu sie nie zdenerowwac jeszcze wzieli mi 24 zl bo l99 padl a moj brat wyslal dotacje

aha i zmiencie GA Synka bo on spier***** longju99 ten czlowiek jest nierozumny nie obrazcie sie ale podejrzewam ze on na 1 kwietnia zrobil to 15000 tys konto i serw padl

usuncie tych gm'ow co daja eq itp ktos tu zapodal ss jak Blue sie bawil a nie mial tego prawa robic a jak chcial cos od gry to nowa postac i jechac od 1 lvl a nie lagowac serwa tylko

DOWN:

ale on z mojego telefonu i z mojej karty wyslal

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmmm??? tylko, że ja nie rozumie co ty tym chciałeś zasugerować???

A na MPC nie siedzę 20/7 tak jak napisałeś...zobacz sobie kiedy konto zrobiłem...właśnie wtedy co server padł pierwszy raz, a dlaczego? ? ?

nie rozumiesz ze to taka przenośnia

Opublikowano

No pewnie , bo wypiles tak duzo , ze zapamietales swoje passy , ale zapomniales juz regulaminu GM?

Gratuluje glupoty.

Kolego, nie wiem czy wiesz, ale na Triadice była/jest możliwość zapisania loginu i hasła, także zanim się odezwiesz pomyśl ;p

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

no to tak:

Synek oczywiście nie wgrał bazy i się do mnie nawet nie odezwał...

Sam wgrywam a że teraz mam słabe łącze to idzie po woli ale idzie ;]

Baza -> 1GB+

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

kurr nawet nie wiecie o co chodzi i sie wypowiadacie moze synkowi cos wypadlu nie trzeba nikogo tu oskarżać same pretensje a grać by sie chciało z tego co tu widze bez synka i babuska by triadica nie bylo wiec pelen szacun

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ehhhh:/ i nadal nic:/

Na czacie Bambusek napisał ze server będzie co do sekundy od off-u za 1-2 dni...

Dowiedziałem się również, że jutro WM Edix właczy oficjalne forum Triadica...

Tyle info na dzisiaj, mykam spać...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a wiec Bambus? rano on? czy w popoludniowych godzinach.. Cos mi wlasciwie smierdzialo z tym chatem.. bo wszedlem doslownie 30 sekund po poscie 3 x up.. i cie niebylo na tym chacie..

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Spokojnie wolicie zaczac grac na 2-3 dni i znowu off lepiej zeby wgral spokojnie ale all niz zeby znowu jakies problemy byly jak pisze ze serwer bendzie znowu on to bendzie to ze tam Gm sobie popil i narobil syf to nie jest usprawiedliwienie dla niego ja jak bylem gm jakos po takich akcjach z alko potrafilem sie zachowac zonka tez wiec sory ale czasem jeden czyn moze przesadzic o wszystkim z tego co widze baza jakas jest ale brak wielu kont miejmy nadzieje ze juz taka akcja sie nie trafi jak do tej pory ze team ( nie wszyscy ) nie narobi syfu sam sobie na serwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...