Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadca- Ciąg Dalszy...

DetonatorXXL

Czy GA Bambus3k powinien zmienic Team?  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy GA Bambus3k powinien zmienic Team?

• Tak
      134
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh to moze ja sie wypowiem ponownie. zapewne administracja robi co w jej mocy,aby zwykli szarzy ludzie mogli umilic sobie czas grajac na triadica.net. W dodatku,jezel serwer jest online,nikt nie powie im nawet dziekuje,ale jak jest offline to masa ludzi rzuca miesem... Zastanowcie sie troche,przeciez kazdy medal ma dwie strony =/ To ze nie udalo sie uruchomic serwera na czas jaki zostal podany-trudno,zdaza sie,to wypadek losowy. Cieszcie sie ze GA dalej ma ochote pracowac nad serwerem. Pozdrawiam,Hadesik

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Hadesik tylko nie po to inwestowałem w is zeby zaraz to stracić -,-

Cofki nie bedzie,wiec czym sie przejmujesz? Kon Ci nie zdechnie,w razie czego masz ziolo,rosy same sie nie wypija >.> Wiec nie przejmuj sie az tak:)

In game name:

Opublikowano

Dobra ludzie, nie używać mi tutaj wulgaryzmów bo Moderator posta zamknie...unikajcie takich wyrazów bądź jakoś je cenzurujcie... ******/ xxxx czy cos w tym stylu...

Do Synka i Bambuska akurat nie możecie mieć zarzutów, oni jak tylko mogą to pracują, usprawniają server. Przecież to tez ludzie, tez maja życie prywatne i nie muszą cały dzień siedzieć przed komputerem... Hasła typu: synek nie ma pojęcia o wgrywaniu bazy są tutaj nie na miejscu bo daje sobie palec uciąć, że ten kto to napisał tez nie ma o tym pojęcia...

A poza tymi dwoma osobami to cały Team do wymiany... nawet ludzi z Xata...dzisiaj dostałem bana od szanownego pana Hadesa za to ze napisałem ze server nie będzie dzisiaj włączony, po prostu skopiowałem wypowiedz Bambuska, ta którą tutaj napisał ( ze nie zdążą servera włączyć do 23 tylko zrobią to rano). A uzasadnienie bana było takie: Hadesik Zbanowałem DetonatorXXL na 1 godz bez powodu. Mam na to Screeny które podepne rano bo teraz mam kiepskie łącze...

Ten GM Blue to moim zdaniem nie ma 15 lat jeszcze...wszystko widoczne na Screenie wyżej...

Zresztą ankieta przeprowadzona w tym poscie chyba mówi sama za siebie:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeszcze raz przepraszam za moj blad,wyjasnilismy juz to sobie na czacie:)

Co do serwera,jak sami widzicie nia mamy sie o co martwic:) Jutro sobie pogracie. Watpie zeby znow bylo opoznione.

In game name:

Opublikowano

Otwieranie ciagniecie non stop spamu kiedy co gdzie jak kto co zle zrobil kto ma jaki problem chyba juz wyjasniane bylo koles jak mu tam roball czy cos do kazdego ma jakies ale do kazdego jakis sap czlowieku wez moze o sobie pomysl wyjedz do siebie chyba ze tematy bijesz bo innego wyjasnienia nie widze juz bylo opisane oraz omawiane o teamie cala prawda nie mowie o all tylko o nobkach (dzieciach) co potrafia kozaka zgrywac kiedy dostep do panelu maja oraz do komend bez tego nie wiele by osiagneli zwalili serwa i to cala prawda kazdy z nas ma swoje zycie chyba ze z domu nie wychodzicie i walicie w metka na 20 privach po 24/7 prawda jest taka i jedyna ze jest Ga co robi z tego co widac all zeby naprawic i wlaczyc serwa nawalili mu w bazie ale jakos znajac zycie da rade to naprawic i serw ruszy nie wiadomo na jaki okres czy znowu minie tydzien i off bendzie ale mimo to bendzie on wiec spokojnie dajcie im troche czasu pograjcie w cos innego albo filmy poogladajcie a w koncu nadejdzie dzien kiedy serw ruszy no chyba tyle na koniec:D

Opublikowano

Otwieranie ciagniecie non stop spamu kiedy co gdzie jak kto co zle zrobil kto ma jaki problem chyba juz wyjasniane bylo koles jak mu tam roball czy cos do kazdego ma jakies ale do kazdego jakis sap czlowieku wez moze o sobie pomysl wyjedz do siebie chyba ze tematy bijesz bo innego wyjasnienia nie widze juz bylo opisane oraz omawiane o teamie cala prawda nie mowie o all tylko o nobkach (dzieciach) co potrafia kozaka zgrywac kiedy dostep do panelu maja oraz do komend bez tego nie wiele by osiagneli zwalili serwa i to cala prawda kazdy z nas ma swoje zycie chyba ze z domu nie wychodzicie i walicie w metka na 20 privach po 24/7 prawda jest taka i jedyna ze jest Ga co robi z tego co widac all zeby naprawic i wlaczyc serwa nawalili mu w bazie ale jakos znajac zycie da rade to naprawic i serw ruszy nie wiadomo na jaki okres czy znowu minie tydzien i off bendzie ale mimo to bendzie on wiec spokojnie dajcie im troche czasu pograjcie w cos innego albo filmy poogladajcie a w koncu nadejdzie dzien kiedy serw ruszy no chyba tyle na koniec:D

Co takiego,drogi kolego ja mam do kazdego? Jakie ale?o0

Nie chce Cie osadzac po tym co pisales,troche chaotyczne. Probuje udzielic informacji,i uspokoic gracy triadicy a Ty na mnie najezdzasz... Nie no ale to ja jestem zly,rozumiem. Nie mam tu zamiaru sie z Toba klocic czy cos tego typu,jezeli popelniam bledy w ocenie,pisowni,czy tematu w ktorym sie wypowiadam ,prosze o dokladne info na moja skrzyneczke ktora jest ciagle otwarta, Jestem czlowiekiem,robie bledy,przyznaje sie do nich i staram je redukowac. Co w tym zlego? Jezeli chodzi Ci o Detonatora to nie wypowiadaj sie nie znajac sytuacji "do konca".

Pozdrawiam.

Dodatkowy Edit: dla Twojej informacji ,nie jestem w teamie. Nie zgrywam cwanika,bo nie po to jest ten temat,jak i cale forum. Jezeli tak to widzisz,to polecam zmienic punkt widzenia.

In game name:

Opublikowano

Pozwole Sobie wtracić kilka zdań od Siebie....Po co się tak napinacie???Przecież to tylko gra....Szkoda nerwów i życia na to....Rozumiem pograć 2-3h,ale przyjdzie czas że wam się tego odechce....A co do serwa to chyba jedyne co pozostaje to CIERPLIWOŚĆ.... I tam up ktoś mówił żę jak się coś popsuje to wszyscy narzekają,a jak działa to nikt miłego słowa nie powie....Otóż ja gratulowałem Bambusowi na początku że zrobił takiego dobrego serwa(to jedyny priv na którym aktualnie gram).Więc na koniec pozdowiam wszystkich i nie martwcie się.....Jutro znaczy dzisiaj Bambus pewnie włączy serwa:)

2262874723.png

Opublikowano

Boshh....jak nie mam neta zawsze się coś sypie..

No trudno jak będzie tak będzie.

Poczekamy zobaczymy.

I feel my fire starts to burn

the heat controlling my mind

berserk a savage running wild

within me the beast starts to roar

Opublikowano

:X Obserwuje Wasze wypowiedzi niestety sprawa na powazniejszy charakter niz sie nam wydaje . To juz ktorys raz problem z baza hm cos mi sei wydaje ,ze ktos w tym teamie celowo niszczy (nie mam tu na mysli Bambusa , Synka) albo cos jest nie tak w bazie jakas luka co pozwala tajemniczemu gosciowi wlamywac sie i niszczyc baze...

siglogo2.png
Opublikowano

Mały offtop ;p Jude Pejsovia Rzeszów!!!! Jude ŁKS !!!;p

A jeśli chodzi o wygląd stronki to sorki, ja miałem problem z łączem ponieważ wgrywałem pliki na FTP i pobierałem pliki z sieci;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja bym wolał jakby bambus postawił nowy serw ... na tym zbyt dużo graczy otrzymali eq od GM. Chłop zna się na rzeczy a Triadica byłaby dobrym przykładem na nie popełnianie więcej takich błędów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

takich graczy jest moze 2-3.. i co z tego? kazdy ktory potrafi grac takiego eq na traidica dorobic sie moze do 10 dni..moze mniej.. wybijasz 50.. podropisz kd.. pojdziesz na wodza orkow.. dropniesz szkaty posiedzisz w dt.. zden problem.. pomysl z postawieniem nowego serwa jest glupi.. Niech odpala ten i juz..

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

ej odbanijcie mnie na czacie ! Jamal0 ! niedosc ze serw padl to na dodatek mnie zabanowali albo zrubcie serwa i mnie nieodbanujcie lub zruzbcie serwa i mnie odbanujcie ! no w chlere jasna juz niechce nawet mi sie tu grac !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już chyba tydzień OFF to kiedy w końcu bd ON?

dzisiaj będzie mijać 3 dzień . . . .
Opublikowano

nie no, nowego serva to raczej nie. Ale Team trzeb wymienić...

Bambus3k jak z servem? Kiedy wszystko będzie wgrane? Kiedy się możemy spodziewać włączenia?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...