Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadca- Ciąg Dalszy...

DetonatorXXL

Czy GA Bambus3k powinien zmienic Team?  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy GA Bambus3k powinien zmienic Team?

• Tak
      134
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moderatora forum prosze o nie zamykanie tematu...jezeliu jest to niewygodny temat dla was to ja nic na to nie poradze...

Bambus3k i jak z tym servem? jest on wylaczony czy to jakis powazniejszy problem?

Mial byc wlaczony jak wrocisz ze sql a tu nadal offline...

Ile to jeszcze potrwa???

Moge powiedziec ze place i wymagam:D wkoncu wyslalme SmS za dyszke;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od miesiąca chyba nie gram na Tridacia... dlaczego? Wiedziałem że się rozpadnie przez te wyrzucanie yang itp. po prostu już nie ogarniają.

P.S. Też wysłałem sms za dyszkę, ale żałuję :/

bumcfksz :P

Opublikowano

serv chyba nie dział jak sprawdzę to odpowiem

Nie musisz sprawdzać... Logowanie OFF, server wyłączony do odwołania...

Tylko dlaczego??? może Bambus3k by dał odpowiedz z jakiego powodu server znowu padł?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam nie sluchac wypowiedzi z niepewnych zrodel. Bambus3k juz sie wypowiadal w tamtym temacie,tak jak Klusek. Takze,GA pracuje nad serwerem,i wlaczy go jak najszybciej to mozliwe. Tyle ode mnie;]

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

serv powinien wyruszyc jak dla mnie na nim byla na nim najbardziej ze wszystkich servow ogarnieta ekipa (GM) wiedzieli co robic za to dla nich bravo :> fajnie by bylo gdyby wystartowal serv

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

serv powinien wyruszyc jak dla mnie na nim byla na nim najbardziej ze wszystkich servow ogarnieta ekipa (GM) wiedzieli co robic za to dla nich bravo :> fajnie by bylo gdyby wystartowal serv

Tia, tylko mam pytanie, kiedy przed awaria byl robiony backup ? bo skoro wgrywacie postacie na server to chyba jakas data zapisu tych plikow jest? czy znowu bez ostatnich 12 godzin???

A co do Teamy, jezeli tego Bambus3k nie zminisz server zostanie zniszczony po ,, GM " o ile tak go mozna nazawac, mowa tutaj o Blue rozdaje EQ, wykupuje sklepy, itp wiec co to za GM???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Upek,czytaj informacje dotyczace serwera na stronie glownej TU .

Oczywiście, że nie będzie żadnej cofki !

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

UP, n0 sorki ale na stronce nie ma nic podane o tym kiedy ostatnio przed awaria był backup robiony...a zresztą po ostatniej awarii też miało nie być cofki a okazało się, że 12 godz z gry nie ma...także skoro i teraz maja problem z baza, a kopii bezpieczeństwa nie zrobili to i tym razem kilka godz z gry zostanie cofnięte...o ile oczywiście nie robili tej kopii, dlatego pytam GA o dokładna datę i godz z jakiej serv będzie wznowiony:)

PS dziękuje za udział w ankiecie:) może ona da Bambuskowi do myślenia:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP, nie wiem o czym Ty piszesz w ogóle...Przecież to o której server będzie Online to już było w temacie przerabiane...po co się powtarzasz i spamujesz....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP, nie wiem o czym Ty piszesz w ogóle...Przecież to o której server będzie Online to już było w temacie przerabiane...po co się powtarzasz i spamujesz....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli Bd zmiana Team lub zrobia tak ze team nie bd mógł uzyważ komend mozna to zrobic w Navicat dac nie pełnego GM tylko nie wiem która to dokładnie Opcja bambusek Wierzymy w ciebie !! ;D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Team nie ustalony ;]

Nie wyrobimy się dziś do 22.00 / 23.00 bo jak zwykle ktoś musiał nawalić... :|

Bez bazy nie włączę serwera.. Synek teraz nie może więc czekam do rana aż wgra.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

ehhh:/ a rano to zrobicie czy dopiero jak skończysz sql?

Daj passy do bazy to ja wgram xD

nie no, żarty;) rano około której można spodziewać się servera On?;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ale pytanie jest takie czy rano czy po szkole?

ps. odblokuj mnie na gg ;d

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Opublikowano

Bez kitu ten Synek to nie wiadomo co to jest kurwa jak on wogule nie gra a teraz kurwa ma baze weez. Kurwa moglby ktos inny... A tak znowu kolejny dzien kurwa nie ebdzie dzialac. Nie mozna zrobic bylo raz a dobrze zeby kurwa 2 dni gramy i 5 dni czekamy. Kurwa brak słow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...