Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Protektor Profesjonalne studio TRAILER | INTRO | GRAFIKA

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Design #F7 Profesjonalne studio TRAILER | INTRO
  • Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Spora przerwa ?

Niestety autora polecić się nie da kiedyś wykonywał pracę zaufałem mu, po czym polecial w kulki i po otrzymaniu zapłaty miał w 4literach ;)

Zlecenia nie wykonał, pieniedzy nie zwrócił, gdy napisałem że wystawię mu tu opinie stwierdził:
"

No looz xD
Co mi po mpc
Myślisz ze ja jestem uzależniony od mpc czy co?
Ja się tam nawet nie reklamowałem nigdy
Reklamowalem metiny hahaha ?

"

Gdyby było trzeba porobię screeny rozmów i wrzucę, polecam uważać na kolegę i nie przelewać pieniędzy przed wykonaniem usługi.

Pozdrawiam i miłego dnia

Opublikowano
Dnia 26.07.2018 o 15:33, opalejr napisał:

Spora przerwa ?

Niestety autora polecić się nie da kiedyś wykonywał pracę zaufałem mu, po czym polecial w kulki i po otrzymaniu zapłaty miał w 4literach ;)

Zlecenia nie wykonał, pieniedzy nie zwrócił, gdy napisałem że wystawię mu tu opinie stwierdził:
"

No looz xD
Co mi po mpc

"

Gdyby było trzeba porobię screeny rozmów i wrzucę, polecam uważać na kolegę i nie przelewać pieniędzy przed wykonaniem usługi.

Pozdrawiam i miłego dnia

Bzdura, jak zrobiłem tobie intra które do dziś mam na priv intr, szczególnie z cs, jesteś oszustem nie pozdrawiam.

bgfp marvelia.png

Opublikowano
Dnia 26/07/2018 o 14:33, opalejr napisał:

Spora przerwa ?

"

No looz xD
Co mi po mpc

"

Pozdrawiam i miłego dnia

Protektor to bardzo uczciwa osoba wiec kolego chyba ty lecisz w kulki, a co do "SSa" to nawet nazwy nie widać wiec to taki słaby dowód.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...