Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zarobek

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt ci nie powie jak zarabiać przez internet, bo wtedy ta jego kwota moze podzielic sie na x osob, ktore sie o tym dowiedzą.

Opublikowano

Nikt ci nie powie jak zarabiać przez internet, bo wtedy ta jego kwota moze podzielic sie na x osob, ktore sie o tym dowiedzą.

To po ch*j o tym pisać? Bezsensowny spam i chwalenie się zarobkami -.-

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Bądźcie realistami pls...

Kiedyś chciałem sprzedawać różne rzeczy na allegro/fb, ale urząd skarbowy...

Eh. W Polsce nie ma za wiele szans. :/

Czlowieku wez spierrrrr jak najdalej. Co takiego zrobiles, skoro twierdzisz, ze nie ma wiele szans w Polsce? Nie oszukujmy sie, nawet nie zaczales sprzedawac a o urzedzie uslyszales tylko plotki, nie dowiedziales sie nic na ten temat i nic nie zrobiles i smiesz pisac takie brednie? W Polsce mozna wszystko rownie dobrze jak w innych krajach, tylko, ze ludzie tacy jak Ty - czytaj niepelnosprytni - wola uciec bo nie potrafia ruszyc glowa, po czym cos proboja, gdzie uslysza, nie zrobia nic i pier*ola smuty ze nic sie nie da.

Proszę was ludzie... Kolejny pytanie tego typu a marzenia być miliarderem.. Jak się postaracie to znajdziecie, nikt nie będzie za was szukał. 

Nie rozumiem za co on dostal warna, skoro caly jego post to prawda.

Wracajac do tematu:

Ja w Twoim wieku zaczynalem jako pomocnik na budowie za 50 PLN dziennie, teraz (w wieku niemal 22 lat) mam oferty pracy nawet za 1100 PLN. Tygodniowo, na reke. Nie przeliczam walut, praca w Polsce. Da sie? Da sie. Znajdz cos, co lubisz robic i zdobywaj doswiadczenie. Jestes mlody, nie masz zadnego doswiadczenia  nie licz na kokosy. I nie pytaj 13latkow o sposoby na zarobek tylko zrob uzytek z tego szarego tworu zamieszkujacego przestrzen miedzyuszna.

sygna.png

Opublikowano

Myślałem nad hufcem pracy, ale najbliższy mam 30 km od miejsca zamieszkania, więc też odpada :/

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Zawsze możesz na skuterze pizze rozwozić, chociaż nie jestem pewny co do wieku. 

Dla mnie najprostszy zarobek to csgolounge.com, obstawiasz "pewniaki" i możesz liczyć na sporą kasę w ciągu tygodnia, jeżeli robisz to z głową, a nie z chęcią zdobycia jak najszybciej hajsu.  :v

graphic.png

Opublikowano

Bawią mnie takie posty. Niektórzy piszą, że wyciągają przez internet 2k miesięcznie, a żaden nie powie jak :')

A połowa reklam o "usłudze" wyprowadzania psów została zdjęta przez moje wspaniałe sąsiadki (wieszałem na słupach).

To chyba logiczne że jak komuś wyjawi się sposób to już tyle samo nie będzie zarabiał?

Grunt to pomysłowość i kreatywność i przez to ludzie zarabiają takie kwoty tylko trzeba ruszyć łepetyną

6jnc40.gif

Opublikowano

Zawsze możesz na skuterze pizze rozwozić, chociaż nie jestem pewny co do wieku. 

Dla mnie najprostszy zarobek to csgolounge.com, obstawiasz "pewniaki" i możesz liczyć na sporą kasę w ciągu tygodnia, jeżeli robisz to z głową, a nie z chęcią zdobycia jak najszybciej hajsu.  :v

Jak pisałem - nie gram w cs'a i nie znam się na obstawianiu.

To chyba logiczne że jak komuś wyjawi się sposób to już tyle samo nie będzie zarabiał?

Grunt to pomysłowość i kreatywność i przez to ludzie zarabiają takie kwoty tylko trzeba ruszyć łepetyną

Jak pisałem - bezsensowne chwalenie się zarobkami.

Opublikowano

­Wg mnie uczenie się php jest nie opłacalne... nie ma wsparcia od 2004 roku ? Tego języka używa się chyba tylko w polsce.. i ten język wymiera.. jest wiele bardziej przyszłościowych języków z aktualnym wsparciem także rozejrzyj się i wybierz najlepszy dla siebie :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ulotki, truskawki, nie warto na to marnować czasu. Pieniądze dostaniesz, ale stosunkowo małe jak na poświęcony czas i robote.

Od siebie polecam mcdonalda. Moi koledzy w te wakacje pracowali, 5 razy w tygodniu, bo 7 godzin dziennie i lacznie uzbierali po 2 tysiące 400.  Bez pracy nie zarobisz, moi koledzy tam pracowali z kolegami, rozmawiali sobie, pewnie czasem smieszkowali, a sporo zarobili jak na takich gówniarzy, także myślę, że warto. 

6108514433687761429644.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX.

To jeden z najgorszych sposóbów, co z tego, że spełniam praktycznie wszystkie wymagania dotyczące średniej i tak dalej, jak wszystko przekreśla to, że jest przekroczona jakaś tam średnia zarobków o kilka/kilkanaście złotych.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...