Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] NosSimulator - sprawdź swoje szczęście!

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Cześć, nie widziałem podobnego tematu, jeżeli taki jest to niech moderator ten usunie. 

Chciałbym przedstawić Wam włoską stronę symulacyjną http://nossimulator.altervista.org/index.html

Co na niej znajdziemy? 

Symulację ulepszania:

- Kart specjalizacji

Tutaj możemy zobaczyć ile razy nam się uda lub nie uda podnieść poziom karty, jakie koszta będą. Do wyboru są wszystkie dostępne karty specjalisty. 

- Ekwipunku

Z tego co widziałem to są dostępne wszystkie rzeczy, czyli bronie, zbroje etc. do upania. Wyświetlane są także statystyki takiej broni po upaniu oraz inne rzeczy.

Symulację osłonek 

Symulację osłonek każdego rodzaju, z każdą rzadkością. Wygeneruje nam Ona przypuszczalne opcje na dostępną osłonke, nie testowałem tego zbytnio, ale myślę, że jest w porządku.

Ogólnie cała strona opiera się na rzeczywistych danych (tak mi się wydaje po sprawdzeniu SP), że jest wszystko spoko. Jedyną wadą jest język włoski na stronie, ale tłumacz google zawsze pomoże Ci jakoś to przełknąć.

Myślę, że przyda się to osobą, które chcą zobaczyć jak wygląda upanie, ile nerwów, hajsu, rzeczy można stracić na ulepszaniu swojej broni. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Widziałem już tą stronę i bardzo dobra. (szkoda że w grze z +10 na +11 musiałem zmarnować 10 zwoji, a na stronie tylko 2... -.-").

Opublikowano

Widziałem już tą stronę i bardzo dobra. (szkoda że w grze z +10 na +11 musiałem zmarnować 10 zwoji, a na stronie tylko 2... -.-").

Dzień szczęścia miałeś! Haha :D

k4L2ZMS.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] NosSimulator - sprawdź swoje szczęście!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...