Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za bota jakie prawdopodobienstwo

Norder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od serwera i gracza. Np na Elderze rzadko banuje się boty dlatego to największy serwer, ja reportowałem jednego 2 miesiące temu a ciągle mi pisze pending, że sprawa w toku, ale znam kogoś komu sprawdzają dość często reporty i faktycznie pomógł zbanować parę botów. Powiedzmy, że szansa na Elderze wynosi jak 1 do 100.
Mam tylko 3 boty narazie low level coś koło 31 ale żaden jeszcze nie ma bana 

Opublikowano

Podobno to też zależy od tego, jakiego bota używasz. Np. po Tibii Auto jest większa szansa na bana niż np. Xeno. Imo to kwestia ustawienia :)

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj: Jaka jest szansa dostania delete za samego lootera? Oglądając streamy widziałem, że high levilowi ek zbierają loota wlasnie przy użyciu bota, czy to jest dozwolone? To samo pytanie do heallera?

Opublikowano

Kudix moim zdaniem sprawa wyglada tak, ze jak siedzisz przy kompie to skad oni maja wiedziec czy to looter czy nie, wiec za to bana nie wylapiesz raczej.

Opublikowano

To jeszcze jedno szybkie pytanie. Mam 2 kompy, na jednym gram ręcznie, na drugim caly czas lata bocik. Mam zmienne ip internetowe. Czy jest szansa, że dostanę delete na main konto? (gdyby usuwali mi bot chara)

Opublikowano

Jeżeli masz to samo IP to oczywiście jest to możliwe do zrobienia. Ale z doświadczeń innych osób, CIPSOFT nie działa w ten sposób, nie chce im się sprawdzać przynależności konta, tym samym nie banują mainów.

Opublikowano

Jeżeli masz to samo IP to oczywiście jest to możliwe do zrobienia. Ale z doświadczeń innych osób, CIPSOFT nie działa w ten sposób, nie chce im się sprawdzać przynależności konta, tym samym nie banują mainów.

Bo tak ciezko w mysql wyszukac recordy ip xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Bo tak ciezko w mysql wyszukac recordy ip xD

ale oni wyjebane w to maja :D dadza ci bana na te konto co bocisz i elo a reszte masz dalej

Opublikowano

Od jakiegos czasu sam uzywam lootera , bo jak sie okazało mega wiele osob uzywa lootera . Prawdopodobienstwo małe

Używasz bo CI daszki przemówiły do chorej pacyny ze za to bana nie ma  xD

#topic, nie ma bana .

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano
Bo tak ciezko w mysql wyszukac recordy ip 

Co nie zmienia faktu, że tego nie sprawdzają. Btw skąd wiesz, że używają mysql ?

W otsach wykorzystuje się mysql, a jak jest w PussySofcie to nie wiem, może D0MIK użył tylko skrótu myślowego i chodziło mu ogólnie o bazy danych, aleeee w sumie czy to ważne? :P Zastanawiam się w ogóle, czy osoby które banują, mają dostęp do baz danych czy po prostu mają uprawnienia do banowania i tyle.

Co do tych banów na maina i bota, to nie mogą sugerować się samym IP bo wiele osób ma takie samo i sugerując się tylko tym, karaliby niesłusznie zbyt wiele osób, ale oczywiście ich polityka jest taka, że jak banują to banują gracza, dlatego jak oba konta są na te same dane do rec-keya to mają 100% pewności, że należą one do jednego gracza i ban leci na jedno i drugie konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...