Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego hostingu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz 100% satysfakcji że hosting będzie dobry. Najlepszy będzie serwer dedykowany, chociaż i on czasem zawodzi. Moim zdaniem jeżeli kupujesz to pchaj się w sored.pl lub fiberhost.pl

Opublikowano

Jak masz możliwość to bierz Pukawkę, jest to obecnie jeden z lepszych (o ile nie najlepszy) hostingów. Support szybko odpowiada, mają dobrą cenę i na facebooku czasami dają jakieś kody rabatowe na serwery.

Opublikowano

@PabloTL Jeżeli chodzi o hosting Enderchest.pl, to opłaca się go brać, ale najlepiej to pod małe serwery, ponieważ będzie w sam raz dobry, a jeśli już tworzysz trochę ''większy'' serwer, to hosting Pukawka.pl będzie w sam raz idealny pod Twoje wymagania lub też zastosowania. 

Opublikowano

Ja polecam MineServ.Eu mają dużo ofert, może i drogich ale konkretnych :)

FiberHost też jest dobrym hostingiem.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Polecam Pukawka.pl oraz enderchest.pl. Niskie ceny i dobra obsługa.

Opublikowano

Ja Ci polecam FiberHost.pl - na Facebook'u udostępniają serwery za darmo, rabaty na serwery oraz inne konkursy, gdzie do wgrania są jakieś fajne serwerki czy też gadżety.

Dosyć niskie ceny, a support szybko odpisuje na problem klienta, jeżeli chciałbyś się dogadać indywidualnie to się ze mną skontaktuj.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

JA NA CRAFTSERVE NIE CHCE BO TAM SA ZAWSZE LAGI ZAŚ ENDER CHEST JEST NA MAŁE SERWERY JAK TU PISZECIE ZASTANAWIAM SIĘ OSTATECZNIE NAD PUKAWKĄ I FIBER HOSTEM

Q8eOMob.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że pukawka będzie lepszym wyborem. Ceny u nich nie są wygórowane, a sam BOK odpowiada bardzo szybko. Z tego co się orientuje Fiberhost miał kiedyś problemy ze znakami specjalnymi w plikach konfiguracyjnych (nie wiem jak jest teraz).

Opublikowano

Ja polecam fiberhost.pl Tanie serwery, za 45 zł kupisz serwer który utrzyma spokojnie 40 pluginów i parę większych skryptów. Częste konkursy na FB. Darmowe serwery czasem dają. Można wygrać kubki, taśmy itp. :) Support szybko odpisuje (Czasem nawet w ciągu 10 minut!) Mili, pogodni i z dystansem do siebie właściciele hostingu. Otwarci na współpracę z YT ;) Aktualnie prowadzą do końca sierpnia konkurs na monitor do PC, tableta itp. :), łatwy w obsłudze panel. W zasadzie to nie ma żadnych minusów :) Itemshop w cenie, możliwość wypłacania zarobionych pieniędzy, wiele form płatności :) Bardzo polecam :)

IP: mcity.com.pl | 1.16.3

https://mcity.com.pl > Strona serwera MCity

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...