Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot dla tych, którym inne wersje nie działają

michu45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem, już raz temat, ale został przeniesiony bezmyślnie do kosza. Pisałem w nim, że ludzie mają problemy z innymi wersjami xenobota i rzeczywiście widać po tematach, że tak jest. Mimo, że przyklejam tam im tą wersje nikt tego nie zauważa, więc wklejam ponownie w tym temacie. Ta wersja nie wymaga od was rejestracji na żadnych forach lub grzebania w plikach systemowych. Różni się ona tylko tym od pandorium, że uwierzytelnienie nie jest potrzebne, czyli tym samym konto. Wystarczy uruchomić wpisać obojętnie jakie pasy i działa:

DL:
http://speedy.sh/fFD4N/xenobocik.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/6d172c04835e3fba859bf47c9a1cf956eefaa8d88a2bbeea8e20db12a4320861/analysis/1441391505/

Napiszcie, czy faktycznie działa bo byli ludzie nieufni wobec mnie.

PS.

Dzisiaj był update. Nowa wersja automatycznie pobrała się z pandoriumx. Serwer nie sprawdza czy istnieje sesja/dane logowania były poprawne, więc update'y powinny być automatyczne póki tego nie naprawią.

Opublikowano

Strona pandorium nie działa, mój crack ma teraz mały problem, otwieracie wpisujecie obojętnie jakie passy i CZEKACIE 30 SEKUND Z WŁĄCZONĄ KONSOLĄ, aż bot się uruchomi. Sądzę, że jest to spowodowane tym, że nie usunąłem części odpowiedzialnej za wysłanie passów (tego co wpiszecie) do pandoriumx. Passy ciąglę są wysyłane, a metoda recv prawdopodobnie wstrzymuje działanie programu, na pewien czas bo nie ma ŻADNEJ odpowiedzi od serwera. Wcześniej gdy strona nie działała (nie cały serwer) odpowiedź jakaś była tylko negatywna.
A ten crack niezależnie od wyniku zwróconego przez serwer przechodzi do działania programu, jak będę miał czas to poprawie to później.

EDIT:
POWYŻSZY PROBLEM NARAZIE NIEAKTUALNY STRONA PANDORIUM DZIAŁA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIestety narazie crack ten nie działa automatycznie ściąga się wersja od pandoriumx, która nie działa. Jeżeli by mi się chciało zablokowałbym ściąganie nowej wersji, żeby siedziało na tej starej, i xenobot by działał, ale nie chce mi się :P. I tak mało kto pobiera tą wersje, więc będzie ona działała jak pandorium swoją naprawi.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...