Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO SIE STALO Z MPC CODERS TEAM?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są inne sposoby niż jakiś kurs na mpc. Masz książki, masz internet. ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

­na tym forum istneije tylko jedna grupa

grupa grafikow

a reszta grup to spierdolone dalny bez umiejetnosci kooperacji czy tez wspolpracy

wliczam w to moderatorow

pozdrufki

Opublikowano

­na tym forum istneije tylko jedna grupa

grupa grafikow

a reszta grup to spierdolone dalny bez umiejetnosci kooperacji czy tez wspolpracy

wliczam w to moderatorow

pozdrufki

graficy to grupa gimnazjalistow robiacych gowniane napisy (jak np obecne logo mpc) w scrackowanym photoshopie albo gimpie i uwazajacych sie za prawdziwych grafikow lmao

­

Opublikowano

Serio kobieta była liderem grupy koderskiej :D?

Nie no, ja tam nie oceniam. A co do tematu, to nawet nie wiem o co chodzi, bo niewiele można zrozumieć bez kontekstu.

Opublikowano

Nie no, ja tam nie oceniam. A co do tematu, to nawet nie wiem o co chodzi, bo niewiele można zrozumieć bez kontekstu.

A czemu kobieta nie może być liderem grupy koderskiej? W czym to przeszkadza?

Opublikowano

Spoko spoko, jeszcze się zrespią xD

YOU DEAD... ._.

CLICK ENTER TO RESPAWN

@topic

MCT Było bardzo dobrą grupą. Zawsze coś robili (nawet nie widzieliście co) i nie chcę aby zostało, tak jak jest. ._.

­

Opublikowano

Nie rozumiem, kobieta to przecież też człowiek czemu nie może być liderem?

Osobiście nie raz miałem już okazję poznać kobiety, które miały "większe jaja" niż nie jeden facet...

Opublikowano

Nie rozumiem, kobieta to przecież też człowiek czemu nie może być liderem?

Osobiście nie raz miałem już okazję poznać kobiety, które miały "większe jaja" niż nie jeden facet...

Jeśli zna się na rzeczy, to może być. 

Poprzedni liderzy publikowali swoje programy na forum i pomagali w niezbędniku, więc nikt nie kwestionował tego, że znają się na programowaniu.

Jak dali na lidera laskę, która nigdy nie pokazała, że ma jakiekolwiek pojęcie na ten temat, to zaczęła się beka i było z góry wiadomo, że to nie ma prawa się udać.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jeśli zna się na rzeczy, to może być. 

Poprzedni liderzy publikowali swoje programy na forum i pomagali w niezbędniku, więc nikt nie kwestionował tego, że znają się na programowaniu.

Jak dali na lidera laskę, która nigdy nie pokazała, że ma jakiekolwiek pojęcie na ten temat, to zaczęła się beka i było z góry wiadomo, że to nie ma prawa się udać.

Wróżyłem to w temacie z jej awansem.  xD

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Przecież ona emigrowała do Aion-a więc o co Ci chodzi? ._.

Ona wyemigrowała aiona do lidera mct oraz moda mt2. Liderowanie skończyło się na 3/4 tematach dla ludu i wykonywaniu skanow dla modkow

Ale to nie o tym temat, grupa padla z wiadomego celu - braku kompetencji lidera oraz braku pomyslu i checi do realizacji juz wymyslonych idei 

­

Opublikowano

Nosz kurna... MCT zniknęło z takiego powodu, że ta grupa raczej już nie miała sensu i była prawie nieaktywna.

graficy to grupa gimnazjalistow robiacych gowniane napisy (jak np obecne logo mpc) w scrackowanym photoshopie albo gimpie i uwazajacych sie za prawdziwych grafikow lmao

­

Co do tego posta, MGT robi obecnie dużo na rzecz forum, robimy napisy do regulaminów, konkursów jak i również opisów działów, również wykonujemy plakietki, ikonki do działów. Może tego nie widać ale dużo robimy.

2013-2016

Opublikowano

­

propsuje

@topic

Po co Ci kursy na MPC, skoro możesz znacznie więcej wynieść z profesjonalnych kursów chociaż na yt?

Opublikowano

Wiadomo że jak laska to dostanie od razu wszystkie rangi, ch.. z tym, że nic nie umie.

Opublikowano

Wiadomo że jak laska to dostanie od razu wszystkie rangi, ch.. z tym, że nic nie umie.

Nie prawda.

Grupa nie miała co robić na forum, nie jest to wina jedynie lidera, a całego teamu. Po co trzymać jakiś team na siłę?

­

Opublikowano

Nie prawda.

Grupa nie miała co robić na forum, nie jest to wina jedynie lidera, a całego teamu. Po co trzymać jakiś team na siłę?

­

No faktycznie na takim dużym forum jak mpc to programiści nie mają co robić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...