Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO SIE STALO Z MPC CODERS TEAM?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grupa zostałaby usunięta już dawno, gdyby nie fakt, że zgodziłam się (nie oferowałam sama) zostać opiekunem. Zarówno ówcześni członkowie, jak i ja, nie chcieliśmy, aby grupa została usunięta, ponieważ uważaliśmy, że ma potencjał i jest jeszcze szansa na stworzenie czegoś ciekawego. Nie udało się, zawiedliśmy wszyscy i być może głównie ja, bo nie potrafiłam zmobilizować ludzi do pracy, chociaż pomysłów było sporo nie tylko moich, ale także innych członków grupy, co mnie bardzo cieszyło. Z mobilizacją zawiedliśmy na całej linii, ale przynajmniej spróbowaliśmy i przecież nikt przez to nie ucierpiał, nikt nie poniósł żadnych kosztów, a jedyny wysiłek w tę grupę włożyliśmy my, a nie niektórzy hejterzy tutaj zgromadzeni, więc nie uważam, aby ktokolwiek z Was miał powody do jakichkolwiek pretensji. Może z wyjątkiem autora tematu, który nie potrafił przeboleć wyrzucenia z grupy i widocznie w jego psychice zaszły jakieś nieodwracalne zmiany. To już tylko jego problem.

Jest to moja pierwsza i ostatnia publiczna wypowiedź na temat grupy z uwagi na osoby pokroju @squah, które lubią robić niepotrzebny szum.

A odpowiadając na pytanie zawarte w tytule tematu: grupa Coders Team została przekształcona w "Zaufani programiści".

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Mnie najbardziej boli, te zapewnienia. Że będzie super... poczułem się jak co 2 temacie z tworzeniem gry na mpcforum. Zrobili szum, po to by odejść w ciszy... Czyż to nie typowe.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...