Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Hosting wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej tylko chyba najlepszym i opłacalnym wyborem będzie hosting Pukawka.pl. Możesz zobaczyć ofertę tego hostingu, ja mogę powiedzieć, że hosting jest dosyć bardzo dobry pod swoje możliwości oraz Support się stara szybko odpisywać + hosting stoi na dobrych maszynach. 

Opublikowano

@ Elderovsky napisz do mnie to ci przedstawie kilka ofert ;)­

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Ja rownież polecam pukawkę aka maxcraft, ponieważ maja stabilne, dość mocne maszyne za niewielką opłatę.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Polecam enderchest.pl - Zero lagów, szybko pomagają, maszyna wytrzyma z 250 graczy bez lagow 

EnderChest - jeden z najgorszych hostingow ever. Jedyną jego zaletą jest niska cena. Jeśli chcesz sobiepograć ze znajomymi, nie musisz sie martwić kosztami, bo zawsze będą niskie. Natomiast jeśli chcesz założyć już publiczny serwer, nie polecam. W moim przypdku (klientem byłem pare razy, ostatnio w lipcu br) instalcja serwera trwała ponad 21 godzin. Panel nic specjlnego. Supprot tak naprwde odpowiada nie wiedząc co pisze lub (w przypdku 80% moich zgloszen) je zamyka. Klientów ściga masą beznadziejnych reklam.

Wiesz wybór hostingu zależy od tego co byś chciał zrobić. Myśle, że Pukawka na pewno pomoże Ci w prowadzeniu serwera. Z tego co wiem tylko Ja jakoś nie pałam sympatią do tego hostingu (długa historia), ale początkującemu serwerowi moge polecić. 

ps. Nie oszukuj się, że pakiet "bez limitu" będzie bez limitu :)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Korzystałem z wielu polskich hostingów i najlepsze wrażenia zrobiło na mnie craftserve, głównie dzięki cudownemu panelowi, braku większych problemów i profesjonalny support.

Pukawka zapewnia praktycznie to samo, z tym, że u nich panel znacznie mniej przypadł mi do gustu.

Polecam zastanowić się nad tymi dwiema opcjami. 

Opublikowano

A co możecie powiedzieć o " LVLUP " ?

Pytanie brzmi po co?

Jeden z najgorszych Polskich hostingow, panel nie jest zachwycający. Obsłudze zależy na złapaniu klienta, po miesiącu odpisywać bedą po 24 godzinach, bedą łamać własny regulamin etc. Jest nieopłacalnie drogi. Nikomu bym go nie polecił.

Jakiś nowy "itemhost" powstał, może zobacz jego ofertę...

Wybór hostingu zależy od tego co chciałbys zobaczyć na swoim serwerze. Hostingiem realizującym w średnim stopniu wszystkie wymagania jest pukawka (...)

Przy wyborze craftserve nie licz na nic specjalnego, maszyny z Francji (prawdopodobnie online.net) dają po sobie znać.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Na taki serwer najlepszy jest hosting Pukawka.pl

Jednak ja mogę polecić enderchesta. Gdzie są bardzo niskie ceny. Szybka obsługa :) i dobra oferta

Opublikowano

Witam, jaki hosting polecicie na serwer MC 500 slotów?

Ovh ma bardzo dobre maszyny oraz błyskawiczny support. Jak nie oni, to SoYouStart, który używa maszyn właśnie od nich. Hosting minecraft Ci nie zapewni stabilności na 500 slotach. Tutaj przydałoby się kilka maszyn + bungee. Bierz ovh/soyoustart.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Mi też się wydaję że pukawaka jest bardzo dobra bo mają sporo doświadczenia i jak testowałem server od nich. To zainstalowałem dużo pluginów i wysadziłem około 100k tnt i nawet się nie wyłączył.

b69373ee778df.png

Opublikowano

Pod 500 slotów proponował bym własną maszynę dedykowaną lub dobry vps :)
Dlaczego proponuje Ci takie rozwiązanie zamiast hostingu gier?
Ponieważ 500 slotów będzie bardziej stabilne na własnej maszynie.
Na takiej maszynie możesz postawić sobie więcej niż tylko serwer gry minecraft.

Pozdrawiam.

4692515714.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...