Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update - 120 lvl - GLOBAL

white95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie może stać w miejscu. Telefony, komputery wciąż są lepsze i nowsze, to samo jest z grami - trzeba dodawać nowości jak i je urozmaicać bo po czasie każdy by się już znudził.

No ale oni nie przyciągną graczy zwiększeniem max lv bo to dodatek dla starych graczy. Żeby ludzie wrócili to muszą jakieś udogodnienia dodawać dla low. W sumie ja nie grałem w metina z 3/4 lata więc nie wiem czy czasem takiego czegoś nie ma ale dungeony(kiedy grałem to chyba tylko DT można było zaliczyć do takiego dungeona)z których można było coś zarobić na eq lub dropić itemki +ileś tam by mogło ludzi sprowadzić z powrotem i by się tak gra nie nudziła a nie ciągłe expienie i robienie misji z zabijaniem i dropieniem do biologa...

Opublikowano

No ale oni nie przyciągną graczy zwiększeniem max lv bo to dodatek dla starych graczy. Żeby ludzie wrócili to muszą jakieś udogodnienia dodawać dla low. W sumie ja nie grałem w metina z 3/4 lata więc nie wiem czy czasem takiego czegoś nie ma ale dungeony z których można było coś zarobić na eq lub dropić itemki +ileś tam by mogło ludzi sprowadzić z powrotem i by się tak gra nie nudziła a nie ciągłe expienie i robienie misji z zabijaniem i dropieniem do biologa...

Oczywiście ze tak, jest tak jak mówisz - jednak póki maja zysk, to robia to co do nich należy.

Opublikowano

Nie, nikt nie ma info i nie bd miał, póki nie bd oficjalnej informacji na forum ludzie..

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

PL umarl juz dawno jedyne co go ratuje na krotka mete to start nowego serwera wtedy wbija masa graczy ale nie po to zeby grac wiekszosc po to zeby zarobic wbijasz sie do topki lecisz grota sprzedajesz yangi na allegro ale oczywiscie trzeba troszke zainwestowac bo w butach +0 tego nie zrobisz. Era metina juz sie konczy niestety taka jest prawda dawne czasy nie wroca a czasy swietnosci tej gry minely juz ladnych kilka lat temu. Kiedys nie bylo potrzeby inwestowac w reklame na youtube, na serwerach ktore mialy prezentacje z generatora gralo po 2k ludzi a teraz? Youtuberzy wolaja po 700zl za 10 odcinkow gdzie pracujac po 8/10 godzin dziennie masz 2k+- miesiecznie na reke. Kiedys gralo sie dla przyjemnosci teraz ludzie dostaja 700zl i full isa za to ze expia czy to jest normalne? Teraz ludzie nie graja tam gdzie sie gra dobrze gdzie serwer jest dobracowany tylko tam gdzie graja gwiazdy youtuba takie jest moje zdanie. Metin sie skonczyl i nic tego nie naprawi a jezeli jeszcze sie nie skonczyl daje rok moze poltora i juz go nie bedzie, ale co by nie mowic to byla jedna z lepszych gier w jakie gralem wciagajaca na niej dorastalem ;) Dziekuje dobranoc. Moze hejt?

Opublikowano

PL umarl juz dawno jedyne co go ratuje na krotka mete to start nowego serwera wtedy wbija masa graczy ale nie po to zeby grac wiekszosc po to zeby zarobic wbijasz sie do topki lecisz grota sprzedajesz yangi na allegro ale oczywiscie trzeba troszke zainwestowac bo w butach +0 tego nie zrobisz. Era metina juz sie konczy niestety taka jest prawda dawne czasy nie wroca a czasy swietnosci tej gry minely juz ladnych kilka lat temu. Kiedys nie bylo potrzeby inwestowac w reklame na youtube, na serwerach ktore mialy prezentacje z generatora gralo po 2k ludzi a teraz? Youtuberzy wolaja po 700zl za 10 odcinkow gdzie pracujac po 8/10 godzin dziennie masz 2k+- miesiecznie na reke. Kiedys gralo sie dla przyjemnosci teraz ludzie dostaja 700zl i full isa za to ze expia czy to jest normalne? Teraz ludzie nie graja tam gdzie sie gra dobrze gdzie serwer jest dobracowany tylko tam gdzie graja gwiazdy youtuba takie jest moje zdanie. Metin sie skonczyl i nic tego nie naprawi a jezeli jeszcze sie nie skonczyl daje rok moze poltora i juz go nie bedzie, ale co by nie mowic to byla jedna z lepszych gier w jakie gralem wciagajaca na niej dorastalem ;) Dziekuje dobranoc. Moze hejt?

Dla takich jak ty, czyli jedynie takich, którzy więcej pierdolą jak robią to padł.

Ci co grają to grają i nie narzekają. Gdyby metek był taki sam jak w 2007 to i tak czy srak by ludzi było teraz tyle samo.

Rok, półtora i dalej bd takie pierdolenie, aż zacytuję:

'Dla tych co mówią że to pierdolnie, dekadę temu mówiliście to samo'

Pozdro

// tam gdzie grają gwiazdy yt grają własnie i tacy jak ty, a bynajmniej z takim myśleniem a nie normalni gracze.

A co do yt, kiedyś nie były nawet let`s playe czy jakiekolwiek inne filmy na youtube zbyt rozpoznawalne z metina, po prostu czasy się zmieniają, a człowiek, który pracuje [bo robiąc film na yt chyba nie leżą dupą do góry] zarabia tak jak i zarabia człowiek na dajmy budowie. W sumie, nie którzy z $$ przesadzają, ale praca to praca generalnie jak chodzi o samo zarabianie.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Majkell gdyby nie gwiazdy YT to na twojej atharii graloby z 20 osob, pozdro dla kumatych.

Kiedys nie placilo sie za odcinki ludzie nagrywali z pasji teraz domagaja sie bog wie jakich pieniedzy za to ze beda siedziec i expic jak pojebani... metin to byla gra dla przyjemnosci a nie dla pieniedzy jezeli wiesz o co mi chodzi

Opublikowano

Głupotą jest to, że ta gra coraz bardziej zaczyna przypominać Pay2Win, yangi, szarfy, zmiany skilli i dużo dużo innego ścierwa... 

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Jak nie ma zmian - nuda, ludzie wyzywają GF, bo brak zmian, wszyscy się opierdalają

Jak są zmiany - syf, burza, bo wprowadzają coś nieklimatycznego, niszczą klimat

Jak tu ludziom dogodzić..

Opublikowano

Dodaja wszystko po to by wysokie lvle sie nie nudzily i zeby zostaly na serwie, moim zdaniem powinni dodac cos ciekawego dla mniejszych lvli

Opublikowano

Wyjaśniłby mi ktoś co to ten search bot

wpisujesz nazwe danego przedmiotu i cene.I ci szuka po sklepach automatycznie zamiast sprawdzac kazdy sklep po kolei     Pєиєяo, 25 Wrz 2015 - 09:18, napisał:

odkąd puścili info z tym update allegro jest zasypane kontami z metina  xD a to dobrze nie wróży

fuzja w 1 serwer nieunikniona ;c wracamy do czasu s1 POLAND

spoojnie nie zrobią jednego.Maksymalnie zrobia 2 a potem znowu kolejne fuzje dla hajsy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...