Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update - 120 lvl - GLOBAL

white95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie bez sensu update, ludzie odchodza i trzeba jakos przyciagnac uwage.

Przecież to logiczne, że jak ludzie odchodzą to trzeba coś zrobić, o co Ci chodzi?

Opublikowano

Gdzieś na forum globala czytałem, że ostatnio poprawienie alchemii,  dodanie szarf spowodowało wzrost liczbę graczy o kilka %. Dodanie 120 również zwiększy liczbę graczy a nowy serw już całkowicie załatwiłby sprawe i metin zacząłby kwitnąc nowym zyciem :)

Opublikowano

Na pewno w grudniu, zimą, może lepiej, bo zimno, brak śniegu u nas, to może większość posiedzi na komputerze, chociaż ja wolę być przy ognisku.

Zmiany na dobre są, więc żwawo wracaj, bo sam wracam, jak dodadzą te zmiany.

@white95

Nie sądzę, by było to jakieś specjalne "nowe życie". Zmiany są, ale Metin2 to gra 3d dla graczy ze słabymi podzespołami lub dla lubiących starszą grafikę.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Mnóstwo osób ta w tą grę nie dlatego, że ma słabe komputery czy też jest fanami tej ubogiej grafiki.

Ta gra przyciąga ludzi jej system rozgrywki i ma to coś czego nie mają wszystkie nowe gry.

Opublikowano

Mnóstwo osób ta w tą grę nie dlatego, że ma słabe komputery czy też jest fanami tej ubogiej grafiki.

Ta gra przyciąga ludzi jej system rozgrywki i ma to coś czego nie mają wszystkie nowe gry.

Tu chodzi o to ,ze sie w to gralo od dzieciaka.Cale dziecinstwo i po prostu chca zeby bylo jak kiedys.Z tym ze administeacja by musiala sie zmienic i wycofac skrzynie ucznia i nowe mapki

/niereg. sygna

Opublikowano

Global zawsze będzie odpychał przez przepaść IS/Bez IS, ale ROBIĄ COŚ DOBREGO. Jedyne co zepsuli w tym update to buty, ich obecność zmieniła całe nic.

Opublikowano

Gdy podnieśli lvl z 99 na 105lvl czyli za czasów kiedy jeszcze grałem to postacie na allegro schodził jak świeże bułeczki. Każdy chciał wbić ten nowy lvl i założyc nową broń. Teraz będzie tak samo - zmiany są wg mnie dobre i przyciągną graczy.

Opublikowano

to nie są plotki, to jest prawda ;d. Niestety Polski serwer stacza się co raz to bardziej

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­

to nie są plotki, to jest prawda ;d. Niestety Polski serwer stacza się co raz to bardziej

Ty naprawdę jesteś głupia. Co, może mają nic nie robić, tylko siedzieć na dupie i tyle? Wtedy każdy by ich hejtował, że nic nie robią... Dodawanie update'ów to staczanie się gry, no spoko. DOBRA, DEVELOPERZY GIER, NIE RÓBCIE UPDATE'ÓW, BO TYLKO GRA SIĘ STACZA I GRACZY UBYWA!!

tenor.gif

Opublikowano

­

Ty naprawdę jesteś głupia. Co, może mają nic nie robić, tylko siedzieć na dupie i tyle? Wtedy każdy by ich hejtował, że nic nie robią... Dodawanie update'ów to staczanie się gry, no spoko. DOBRA, DEVELOPERZY GIER, NIE RÓBCIE UPDATE'ÓW, BO TYLKO GRA SIĘ STACZA I GRACZY UBYWA!!

Głupi to Ty może jesteś. Grasz pewnie na pl rok i mi tutaj pi3rdolisz głupoty. Sądzisz że to co zrobili w ostatnich miesiącach jest dobre dla Globala? Yangi w is np :). Weź się puknij w ten pusty czajnik 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Głupi to Ty może jesteś. Grasz pewnie na pl rok i mi tutaj pi3rdolisz głupoty. Sądzisz że to co zrobili w ostatnich miesiącach jest dobre dla Globala? Yangi w is np :). Weź się puknij w ten pusty czajnik 

Dziecko, większość z tych którzy się tu wypowiadają w tym @ >WhyNot<  grają w metka dłużej niż ty wiesz jak cycki wyglądają i do czego stanik służy ( nie mówiąc że pewnie dalej myślisz ze tampon to zatyczka do nosa...;p ) . Więc sama nie pitol głupot bo Why ma rację, a twoja wypowiedź jest na poziomie kogoś kto wlazł wbił tam 30 lvl i wywalił. 

Global zaczyna przeżywać drugą młodość, i powoli, powoli wraca do łask. Lvl UP i inne rzeczy które wprowadzają, i mają zamiar tylko świadczy że próbują i starają się coś zdziałać, i po fake'u z fuzją i lykanem ( bo dla mnie to porazka ;p ) nie spoczywają na laurach. 

Na globalu widać "powrót graczy" choćby nawet przez 1000 reworków i stawianie miliona serwerów na tydzień które padają po następnych dwóch, czy też po prostu są niegrywalne zwzlg na debili w Teamach i przekręty czy wałki. 

Nowy serwer, 120 lvl - jeśli to wszystko dojdzie do skutku będzie nie lada gratką, i znowu zapełni serwery coś mi się zdaje :) Nie wiem jak wyglądają realia co do "Zmiany expa" z tym lvl upem , bo gdzieś wyczytałem że exp ma być zmieniony - zwiększony czy co .. Zobaczymy :) Ale ślinka cieknie ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

No i na co im ten większy lvl? Niech zrobią coś bardziej pożytecznego dla graczy łatwiejszy exp albo wspomagacze jakieś i to nie z IS'u..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...