Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To zmieni wszystko !!!! ZOBACZ

SpiderMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
znaczy nie boje sie bana jesteście downy n00by scamerzy lepsze jest onet.pl od tego zasranego forum

Powiedzial co wiedzial...

TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano

patrz kurwa przez jednego spamera cale forum sie zlecialo ;/ ehh nielepiej go zbanowac a nie kazdy sobie zawsze cos dobije do rangi ;/

Opublikowano

A ja myśle, że gdyby jego starsi się dowiedzieli o tym to by wyjebali pc w kosmos gołymi rękami :O

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

co to wogole jest? masakra kazdy pisze nie potrzebny spam i po co??? jedna odpowiedz chyba wystarczy a nie kazdy gada "malolat nie piszcie nic" wg mnie troche nie myslac tak piszecie kolo widac ze chce nabic posty scamowac itp wiec po co sie odzywac?? jescze ktos pomysli ze wy jescie scamerami

SRY musialem to napisac

nie bd dawal reportu bo juz powiedziel ktos ze dal wiec to bez sensowne

zanim cos napiszecie zastanowcie sie troszki bo przez jednego noobka cale forum sie zlatuje i nabija posty

Forum nie jest od nabijania postow tylko od tego aby pogadac, dowiedziec sie czegos lub uzyskac pomoc.

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze...Błagam... jakiegos moderatora o zamknięcie tego...jeżeli można to tak nazwać temetu :P

PS:Najbardziej mnie zdziwiło ze tyle ludzi tu pisze (ŁĄCZNIE Z MODERATORAMI)

gaaaara2pk5.png

WYSYLAM ZAPROSZENIA NA LOCKERZ !! CHETNI - PISAC PW  !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...