Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Supreme

wiespeke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie musze wam sie pochwalic, gaben byl tak laskawy, ze po 17 winach pod rzad ze statami 20+ fragow w kazdym meczu, wrzucil mnie do suprema, TAK ! tylko 17 winow.

Opublikowano

Supreme to na pewno nie poziom DMG.

Błagaj - nie gadaj głupot.

Gratulacje, chociaż nie wiem po co ten temat.

Najwyraźniej nie grałeś w CSa przed falą banów. Je grałem i na orzełku był taki poziom jak teraz na globalach.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Najwyraźniej nie grałeś w CSa przed falą banów. Je grałem i na orzełku był taki poziom jak teraz na globalach.

Wyjebali cziterów to łatwiej się gra, proste nie ;) Poziom wyznaczany względem cziterów, gratuluję 'muzgu' :)

@top, gratulacje ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wyjebali cziterów to łatwiej się gra, proste nie ;) Poziom wyznaczany względem cziterów, gratuluję 'muzgu' :)

@top, gratulacje ;)

A względem czego masz wyznaczyć poziom? Rangi? Nie rozśmieszaj mnie, poziom w tej grze nie istnieje od ~5-6 miesięcy.

graphic.png
Opublikowano

@top, gratulacje ;)

Nie potrafisz zrozumieć tego, że ta fala banów sprawiła iż wszystkie mecze z cheaterami zostały cofnięte, a przy tak nagłym przyplywie punktów zwróconych za nie wszystkie gowniaki zaczęły wbijać rangi, bo 1 win praktycznie wystarczył do wbicia.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...