Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infografika MPC

Kamelott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Renissance on umie zachowac sie powaznie? Kpina czy ironia ?

Był dodany do pw i widział infografike jako pierwszy razem z wszystkim GM'ami. Czemu już wtedy nie powiedział, zeby cos zmienic ? Zwyczajnie to olał, a kiedy już poszło na forum, to jak przystało na poważnego użytkownika zaczął krzyczeć " EEEEE GIMBAZA ", bo nie mam żalu do użytkowników, którzy widzą to pierwszy raz, tylko do Miszcza, który widział infografike już w lipcu i przez miesiąc napisał tyle.

3Sl13vx.png

Super infografika ma 10k pixeli i bede sie domyslac o co mu chodzi, gdyby nie zachowywał sie jak rozkapryszona ksiezniczka i napisał tak jak @Ravoner @Istny Diabel czy ktokolwiek inny 

" sluchaj jest to i to do poprawy ", " to wyglada zle zmien to ", " to tutaj nie pasuje"... Infografika miala ponad 10 poprawek każda była wysyłana na pw z GMami i Miszczem nie odezwał sie ani słowem, a teraz wyskakuje z pazurami. Mam wrazenie, ze nie o to tu chodzi, on nie ma problemu z infografika, tylko ze mna. :)

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Przede wszystkim nie rozumiem tego konfliktu. Pomijając już to, czy kogoś dany żart śmieszy, czy nie. Od początku taka była była idea tej infografiki, że spora porcja interesujących danych okraszona żartem z mniejszym lub większym przymrużeniem oka. Pomijając nakład pracy jakiego wymaga zebranie danych, zredagowanie ich, rozplanowanie układu, aż po wykonanie całego zadania w programie graficznym to naprawdę nie zabawa "na 15 minut, ale też nie w tym rzecz. Infografika miała być dostosowana do odbiorcy, tak aby nie było to coś "do scrollowania" tylko coś co zacznie się czytać od początku do końca. Jak widać poprzez ten temat rezultat został osiągnięty, skoro powstała taka dyskusja ;)

Nie rozumiem jedynie, dlaczego osoby z teamu, który w bezpośredni lub mniej sposób miały do tego dostęp nie mogły po prostu zgłosić swoich uwag. Szczególnie, że skoro coś zostało opublikowane jako "oficjalny" materiał MPCforum, to nie do końca traktuję to po prostu jako rzecz autorstwa użytkownika X, a pracę która reprezentuje całą ekipę MPC.

Chyba tyle i nie chcę widzieć kolejnych bezsensownych docinek, można wolny czas lepiej spożytkować.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ojej.

@Miszczu lepiej żartować z warkoczyków :)

Przecież Ty jesteś taki poważny, chodzacy wzór powagi na tym forum.

Dokładnie tak, jak się spodziewałem, nie potrafisz przyjąć krytyki, o podjęciu jakiejkolwiek dyskusji nawet nie wspominam. Aczkolwiek udało ci się mnie wyjątkowo zaskoczyć! Nie myślałem, że ktoś może być tak głupi, żeby żarty w prywatnym gronie porównywać do infografiki udostępnionej dla wszystkich.

@Renissance on umie zachowac sie powaznie? Kpina czy ironia ?

Był dodany do pw i widział infografike jako pierwszy razem z wszystkim GM'ami. Czemu już wtedy nie powiedział, zeby cos zmienic ? Zwyczajnie to olał, a kiedy już poszło na forum, to jak przystało na poważnego użytkownika zaczął krzyczeć " EEEEE GIMBAZA ", bo nie mam żalu do użytkowników, którzy widzą to pierwszy raz, tylko do Miszcza, który widział infografike już w lipcu i przez miesiąc napisał tyle.

3Sl13vx.png

Super infografika ma 10k pixeli i bede sie domyslac o co mu chodzi, gdyby nie zachowywał sie jak rozkapryszona ksiezniczka i napisał tak jak @Ravoner @Istny Diabel czy ktokolwiek inny 

" sluchaj jest to i to do poprawy ", " to wyglada zle zmien to ", " to tutaj nie pasuje"... Infografika miala ponad 10 poprawek każda była wysyłana na pw z GMami i Miszczem nie odezwał sie ani słowem, a teraz wyskakuje z pazurami. Mam wrazenie, ze nie o to tu chodzi, on nie ma problemu z infografika, tylko ze mna. :)

No i dalej mówisz o mnie, zamiast ustosunkować się do zarzutów stawianych twojemu poczuciu humoru (będącego na poziomie pierwszej klasy gimnazjum). Skoro tak cię boli, że nie wskazałem całej infografiki jako elementu do poprawy, to wytłumaczę nawet dlaczego. Otóż, może nie domyślasz się po randze, ale mnie w tym PW nie powinno w ogóle być, kompletnie nie obchodzą mnie zmiany lub takie publikacje na łamach MPC. Oczywiście nie mogło zabraknąć odbioru negatywnej opinii jako personalnego ataku, no cóż, to typowe u, ładnie mówiąc, niezbyt rozgarniętych osób. Dodatkowo przydałoby się, żeby osoba pełniąca funkcję MGL (na to, że po znajomości przymknijmy już oko) używała języka polskiego w odpowiedni sposób, bo aktualnie jest to nieco żenujące. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...