Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infografika MPC

Kamelott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Najprawdopodobniej już większość to widziała, ale jeżeli ktoś nie to proszę: http://www.mpcforum.pl/forum-0/announcement-19-infografika-mpcforumpl/

- "... a Wy w tym czasie piszecie 2,5 posta X D"

- "Forumkiem stale opiekuje się stale ponad 100 osób"

- "Miszczu hakierze... 1337 X D"

- "dej lajka!"

- "Wina Tuska..."

- i inne

K***a, serio? Nie wiem czy przez tego typu rzeczy chcieliście pokazać niski poziom administracji, bo nie wiem co to może być. Pisanie takich rzeczy nie jest śmieszne tylko żałosne i pokazuje, że to forum schodzi na psy. Może jeszcze 5 lat temu kogoś normalnego by to śmieszyło, ale teraz? Myślałem, że to poważne forum, ale jak widać gimbaza przejmuje tutaj kontrole. 

Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam.

PS: X D oddzieliłem spacjami, bo mi jakaś c*****a emotka się robi.

Opublikowano

Ten poziom tworzy społeczność użytkowników, a Ty takimi tematami link, raczej go nie podnosisz, a zaniżasz. W mojej opinii infografika niezrobiona w takim stylu byłaby po prostu nudną statystyką.

Opublikowano

­Też to zauważyłam, pewne zniesmaczenie miałam czytając to, o czym już pisałam w jednym temacie. Trochę takie gimbusiarskie według mnie.

Mimo to zachowajmy kulture w tym temacie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­

Za pierwszym razem jak to czytałem to nie zauważyłem takich rzeczy. Szybko przeleciałem.

Trochę takie gimbusiarskie według mnie

ale 

Ten poziom tworzy społeczność użytkowników. W mojej opinii infografika niezrobiona w takim stylu byłaby po prostu nudną statystyką.

Większość użytkowników na tym forum to gimnazjaliści, tak mi się wydaję przynajmniej.

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma co się czepiać. Nikt chyba nie lubi czytać suchych statystyk, więc trochę "jajec" musi być :P

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Witam serdecznie,

Najprawdopodobniej już większość to widziała, ale jeżeli ktoś nie to proszę: http://www.mpcforum.pl/forum-0/announcement-19-infografika-mpcforumpl/

- "... a Wy w tym czasie piszecie 2,5 posta X D"

- "Forumkiem stale opiekuje się stale ponad 100 osób"

- "Miszczu hakierze... 1337 X D"

- "dej lajka!"

- "Wina Tuska..."

- i inne

K***a, serio? Nie wiem czy przez tego typu rzeczy chcieliście pokazać niski poziom administracji, bo nie wiem co to może być. Pisanie takich rzeczy nie jest śmieszne tylko żałosne i pokazuje, że to forum schodzi na psy. Może jeszcze 5 lat temu kogoś normalnego by to śmieszyło, ale teraz? Myślałem, że to poważne forum, ale jak widać gimbaza przejmuje tutaj kontrole

Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam.

PS: X D oddzieliłem spacjami, bo mi jakaś c*****a emotka się robi.

już dawno przejęła  ^^ 

Opublikowano

Hmm...jak dla mnie śmieszne. Chociaż w tym momencie trzeźwym okiem nie patrzę(w znaczeniu dosłownym) :P

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

To coś pisała Isuribi bo widać to gołym wzrokiem, nie wiem dlaczego makin postanowił pozwolić jej takie coś wstawić ale się w tym nie zagłębiam dla mnie to trochę c*****o bo głupio się czyta jak by nie mogli napisać "daj" albo "hakerze" zamiast tego dali te c*****e dej 

@UP 

No i jeszcze tym dopierdoliła jak bym oglądał jbzdzd srly. 

Opublikowano

a Ty takimi tematami link, raczej go nie podnosisz, a zaniżasz. 

I ty również. http://www.mpcforum.pl/topic/1460842-mentor-kacki/?p=12383392http://www.mpcforum.pl/topic/1460843-pokaż-się-٩●̮̮̃•̃۶/?p=12380977 http://www.mpcforum.pl/statuses/user/949229-valze/?status_id=814719

Narzekacie na średnią wieku/poziom kultury i wypowiedzi, ale obie te rzeczy mocno zaniżane są przez nasz drogi zespół moderacyjny.

Również mnie to nie bawi, również wolałbym "suche statystyki" i również uważam, że to lekko nieprofesjonalne. Graficznie jednak wszystko ok, tak samo pomysł.

Opublikowano

Wszystkie grzeszki infografiki, aka. czy ktoś to w ogóle sprawdzał?:

1. Na każdego z 1400 ProUserów przypada 66,5 Membersów. Po pomnożeniu wychodzi trochę mało, nie uważacie?

2. Autor zakłada, że każde z 1.000.000 kont ma jednego, unikalnego właściciela (i nie jest botem)

3. Być może od 17.09.2007r. minęło 69 000 godzin, ale zapomnieliśmy odjąć "problemy techniczne" (kto jest na forum dłużej to wie o czym mówię)

4. Administracja nie wie skąd przypływ gotówki w czerwcu 2012 (podpowiedź: metin)

5. Przez cały okres działania napisaliście ok. 10 mln postów (w tym 100 tysięcy ma jakąkolwiek wartość)

6. 100 gier to tak jakby podzielić wszystkie gry z kartridża 100in1 na pojedyncze! youdontsay.png

7. Wiemy, że lubicie pisać do siebie (statystyki O CZYM piszecie w następnej infografice)

8. To tak jakby nad forum czuwała ekipa Okrągłego Stołu (tylko średnia wieku 5 razy mniejsza)

9. Najwięcej wyświetleń profilu ma D&G... xD

Opublikowano

Dla każdego z brakiem dystansu polecam:

comment_ZOECI06ydKdV4VGYQC5PdEusiCBbmnfz

Bo to wybitnie chyba polska cecha narzekać na wszystko i doszukiwać się dziury w całym ;)

Niektóre niedopowiedzenia są zrobione celowo, a sama infografika bazuje na pomyśle infografik społeczności różnych gier, w których takowa istnieje.

Poza tym rozwala mnie argumentacja autora tematu:

>forum dla poważnych ludzi #powazne_forum_fronda
>zarty byly pewnie zabawne 5 lat temu
>miej sam nie więcej niz +-20 lat #such_adolescence

>kiedyś było lepiej

>27 postów

>konto założone w 2015

Coś jeszcze?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Isuribi

Poważna grafika na poważnym forum dla poważnych użytkowników w poważnym dziale i wszystko poważnie opisane.

Doskonale, podoba mi się takie podejście.

Nawet kolor wydaje się być poważny.  ^^

dCrwk2h.gif

Opublikowano

UPfC4fL.png

[...

pxRCXel.png

Fajnie, że na dole napisałaś o gimnazjum, bo tylko tam mogą trafić te wyborne "żarty" :v
Opublikowano

Odpowiedź brzmi "tak", jeśli pytasz o aktualny miesiąc :)

O nic nie pytałem, tam nigdzie nie było znaku zapytania.

lb6a7p4.png

Możesz powiedzieć, że to osiemnasty wrzesień w twoim życiu, w tym przypadku jest to osiemnasty dzień września.

No ale forum dla gimnazjalistów, to w sumie kto by się przejmował poprawną polszczyzną.

Opublikowano

Jakie piękne pokazanie, że nie potrafi się przyjąć krytyki. Jak to sama napisałaś, nie da się każdemu dogodzić. Jednym takie żarciki podobać się będą, innym nie. Chyba jest logiczne, że są różni ludzie, niezależnie od roku urodzenia i mają prawo do wyrażenia swojej opinii, ale jak widać, nie można tego zrobić (napisać negatywnej opinii), bo zaraz jest się najgorszym, dostanie się tzw. hejta lub otrzyma się sarkastyczną odpowiedź. W tym przypadku Twoja odpowiedź była czym? W celu zniewagi czy może zabłyśnięcia?

Nikt nie oczekuje i nawet nie chce, aby moderacja była w 100% poważna.

Co do Miszczu, przynajmniej potrafi zachować się odpowiednio do danej sytuacji.

Opublikowano

Poza tym rozwala mnie argumentacja autora tematu:

>forum dla poważnych ludzi #powazne_forum_fronda

to czemu miałem perma za niepoważne zachowanie? co to ma znaczyć

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...