Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 września - wracamy do szkoły!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:makka:

Ja też jeszcze miesiąć ;)

To high five brah! :makka:                                                                                :makka:

Fajne nawet te emotki. :makka: Trzeba się przyzwyczaić teraz.                                                                                             :makka:

:makka:                                                                                                                                                     :makka:

313561454060320945952.gif
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ranga - member

Wez wypierdalaj jak nie wiesz co xD

No sorry, dostałem perma od jakiejś k***y która ma urojenia. Zresztą jesteś moderatorem, dyskusja z wami jest bez sensu bo wy nawet nie znacie regulaminów forum.

>mpcforum

>nadawaj wygasanie warnów

>spinaj się że warny znikają userowi

Opublikowano

No sorry, dostałem perma od jakiejś k***y która ma urojenia. Zresztą jesteś moderatorem, dyskusja z wami jest bez sensu bo wy nawet nie znacie regulaminów forum.

>mpcforum

>nadawaj wygasanie warnów

>spinaj się że warny znikają userowi

Ale moderacje to ty szanuj
Opublikowano

Ale moderacje to ty szanuj

Nie.

Btw to ja jestem userem i mogę Ci powiedzieć wypierdalaj, a nie ty mi. Ale no tak, standard że moderator nie wie jak sie zachowywać na forum.

Opublikowano

Podobają mi się nowe emotki :) Propsy dla MGT

Nie.

Btw to ja jestem userem i mogę Ci powiedzieć wypierdalaj, a nie ty mi. Ale no tak, standard że moderator nie wie jak sie zachowywać na forum.

Spakuj się do szkoły lepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...