Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście zrobili na moim miejscu?

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcz nie zgłupiałem :D

Co sądziecie o tym? Koleś chce wymienić kompa na lapka.

I5 2500k + box 650zł
AsRock P67 Pro3 SE 120zł box
Crucial Ballistix Sport 2x4GB 1600mhz gwarancja 150zł
Gigabyte GTX 750Ti 2GB Windforce 2x cichutka, gwarancja 470zł
Thermaltake SmartSE 530w gwarancja 180zł
Fortis XE1226 gwarancja 80zł
Brutus M23 gwarancja 100zł

Ja bym brał to, procesor możesz podkręcić a jak będziesz miał jakieś fundusze (ze 250 przynajmniej to sprzedasz kartę graficzna i będzie więcej) kupisz lepszą grafikę. Nie widzę w tym komputerze nic na co można by narzekać. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ja bym brał to, procesor możesz podkręcić a jak będziesz miał jakieś fundusze (ze 250 przynajmniej to sprzedasz kartę graficzna i będzie więcej) kupisz lepszą grafikę. Nie widzę w tym komputerze nic na co można by narzekać. 

Nie lepszy ten drugi co podałem? Trochę dopłacić mogę.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Procek na niedużą korzyść intela, a grafika na dużą korzyść GTX660Ti.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Procek na niedużą korzyść intela, a grafika na dużą korzyść GTX660Ti.

Mam dopłacić 400zł i koleś przyjedzie z Bydgoszczy na wymianę. 

Myślicie, że się opyla? 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Procek 400zł, płyta 250zł, karta 650zł, zasilacz 200zł, ssd 350-400zł, hdd 70zł, chłodzenie nie jestem pewnien, ale 140+, obudowa 100zł, ram 60zł, myszka 110-130zł. Sam przelicz

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ja bym się wymienił, za 400zł to akurat sprzedasz 750ti i kupisz nawet nowego gtx 960 (choć lepie radeona!!!) tylko jako przykład podaje, ale będzie wydajniej niż 660ti więc twój wybór.

Opublikowano

@Zeciarz. ano prawda, tak na prawdę jest to wybór między opłacalnością a wydajnością w grach (chociaż wydaje mi się, że to zależy od gry, np cs wiadomo, ze na intelu bedzie dzialal lepiej, ale ma slabsza grafe w zestawie) bo zestaw z amd jest wypakowany fajnymi rzeczami jak właśnie ten ssd czy mysz ss rival ale ma np 4gb ramu mniej. Autor jednak sam musi zdecydować, innej opcji nie ma, kilka godzin temu wybór wydawał mi się bardziej oczywisty jednak jak tak przemyślałem to kto woli i ile ma kasy na dodatkowe wydatki jak peryferia itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...