Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 100 zł, która nie gubi się przy szybkich ruchach

NMGY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pewnie jakaś po promocji kupiona.

Myszki z dobrym sensorem są po +200 zł(nie chodzi mi o gubienie się sensora tylko przykład z najlepszym sensorem do cs).

Mysz x747(nie pamietam ale chyba ta) ma avago9500 czyli nie powinno sie gubić a kosztuje ok. 80zł.

Jak masz myszkę za 50 dych = 500 zł to gratuluję :)

Jak masz za 50 zł(bo pewnie za tyle ale nie patrzyłeś na to co piszesz i źle napisałeś) to podaj mi ją :)

nie znam nazwy bo spytalem sie sprzedawcy o najtansza myszke z dobrym sensorem do gry :) (sklepik taki miastowy a nie jakis z centrum) ps tak 50 zl a nie dych pomylilem sie

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

nie znam nazwy bo spytalem sie sprzedawcy o najtansza myszke z dobrym sensorem do gry :) (sklepik taki miastowy a nie jakis z centrum) ps tak 50 zl a nie dych pomylilem sie

Zrób zdjęcie myszki telefonem, zgraj na komputer i wstaw ją tutaj, będę wiedział, jestem ciekawy jaka to myszka, jezeli faktycznie sensor sie nie gubi(w co watpie) to sam ją zakupie :D

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

W tej cenie tylko

Claw i fingertip:

CM Xornet

Logitech G100S

A pod palm gripa tutaj tylko jest A4Tech Blazing A9. Avago 3050, czyli ten sam sensor co Kinzu V3

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Michoł3 a4tech to gowno h*j wie jaki sensor ci wciskaja moze pisac a co jest w srodlu to co innego btw autor juz wybral mysz co do podkladek to polecam roccat taito

a4tech x7 750bh ma avago 9500 czyli ten sam co ma sensei nieuku

więc wiem co mówie bo mam obie.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...