Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 100 zł, która nie gubi się przy szybkich ruchach

NMGY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam temat, ponieważ jestem nowy na forum. W razie czego z góry przepraszam.

Poszukuję myszki do 100 zł z fajnym sensorem, który nie będzie się gubił przy szybkich ruchach. Bardzo mi na tym zależy, ponieważ mam zamiar grać na low sensivity. Aktualna myszka na szybkie ruchy można powiedzieć, że wcale nie reaguje. Co polecacie ?

Opublikowano

Logitech g100s, jeden z najszybszych obecnie sensorów na rynku. Kosztuje ~70zł, więc i na podkładkę Ci wystarczy jak nie masz. Za nic nie daj sobie wcisnąć a4techów, bo będziesz miał takie problemy jak przy obecnej myszce

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Tracer vanquish ma kabel w oplocie mozna ustawic wieksza czestosc probkowania do 1000hz w logitech 500hz

W logitech od 250dpi do 2000dpi w tej myszce od 500dpi do 4000dpi

Tracer ma lepszej jakosci slizgacze niz logitech

Dodatkowo tracer ma 2 przyciski makro do zaprogramowania i fajniejszy design posiada sensor avago3050 ktory rowniez nie zamiera :) Korzystam z tej myszki juz 3 lata i poki co dziala jak trzeba

Opublikowano

Ta myszka się nie gubi, sam ją mam, nawet celowa próba jej zgubienia kończy się niepowodzeniem :/

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Kupiłem ostatnio a4techa xgame f4 działa bardzo dobrze. Też gram na low sens i nic złego się nie dzieję. Jak nie chcesz a4tech'ów to tylko logitech g100s zostaje.

Opublikowano

ja mam a4tech bloody blazing a9 juz jakis czas i nic sie nie gubi ;) ale na twoim miejscu wzialbym tego logitecha :) 

Opublikowano

Te a4techy to gówno :D Ja na kzcie jak skakałem i robiłem szerokie strefy to nagle patrzyłem się w dół :) Bierz logitecha g100s nie ma nic lepszego w tej cenie. Nawet skadoodle na niej gra :)

Opublikowano

a ja Was zaskocze i polecę myszkę firmy Modecom MC-M5:

- optyczna

- regulowane DPI (800/1600/2400)

- nie gubi się 

- ma dwa przyciski boczne

- nie ślizga się sama

- wygodna

Opublikowano

a jaką polecasz podkładkę do tej myszki :) ?

patrząc na twój budżet to A4 Tech XGame X7-500MP

43x40cm chyba ci wystarczy.

Opublikowano

patrząc na twój budżet to A4 Tech XGame X7-500MP

43x40cm chyba ci wystarczy.

mój budżet to również 100-120zł myszka i podkładka do 30-40zł 

dzieki za propozycje 

Opublikowano

a ja Was zaskocze i polecę myszkę firmy Modecom MC-M5:

- optyczna

- regulowane DPI (800/1600/2400)

- nie gubi się 

- ma dwa przyciski boczne

- nie ślizga się sama

- wygodna

myszka za 15 zł człowieku xD

Myszki za 100 się gubią za Ty za 15 wyjeżdżasz.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

myszka za 15 zł człowieku xD

mam myszke za 50 zl i sie nie gubi a po twoich poprzednich wypowiedziach niekoniecznie w tym temacie wnioskuje wiecej kasy=lepszy towar co w cale tak nie jest:))

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

myszka za 15 zł człowieku :lol:

co ma cena do jakości lol.

za 15zł to możesz sobie kondony kupić.

aha, i kosztowała ona 65zł nie 15. x')

Opublikowano

ja mam a4techa bloody v8 i nie narzekam, nie jestem jakimś pro gamerem, ale w graniu w csa nic nie przeszkadza :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

mam myszke za 50 dych i sie nie gubi a po twoich poprzednich wypowiedziach niekoniecznie w tym temacie wnioskuje wiecej kasy=lepszy towar co w cale tak nie jest:))

To pewnie jakaś po promocji kupiona.

Myszki z dobrym sensorem są po +200 zł(nie chodzi mi o gubienie się sensora tylko przykład z najlepszym sensorem do cs).

Mysz x747(nie pamietam ale chyba ta) ma avago9500 czyli nie powinno sie gubić a kosztuje ok. 80zł.

Jak masz myszkę za 50 dych = 500 zł to gratuluję :)

Jak masz za 50 zł(bo pewnie za tyle ale nie patrzyłeś na to co piszesz i źle napisałeś) to podaj mi ją :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ja mam Senseia (klasysznego) i mnie trochę zawiódł grzeje się jak grzejnik zbiera każdy brud oprogramowanie to jakaś katastrofa musi być włączony aby bindy działały a do tego jeszcze scroll trzeszczy ;__; , wcześniej miałem A4Tech x7 750BH tu było zupełnie odwrotnie i bym jej nie zmieniał gdyby była nieprofilowana gdyż jestem leworęczny i w dzieciństwie grałem lewą ręką to się nie mogłem przestawić na prawą :// Także polecam ci a4techa x7 750bh jak masz dużą dłoń lub 750bk jak masz średnią z*******y sensor i oprogramowanie skomplikowane makra zapisane na myszce a nie w programie konfiguracja 5 lub mniej stopniowa z własnymi wartościami konfiguracja do  3600dpi jak najbardziej się przydaje

@Edit i nie kupuj tracerów bo to gówno głośne badziewne i jakieś podejżanie lekkie (brat ma klawe i myche a ja mam mikrofon który sam się przewraca ;___;

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...